Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by john_constantine » 16 Sep 2010, 22:26

callac wrote:Razočarana vremenskom prognozom koja najavljuje kišu u subotu, a koncert je na otvorenom :?
a tek kiša i u nedjelju za rally u Buzetu...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 22:35

Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Jebem ti ravnodušnost i sve.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2010, 22:41

Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
emocije su zlo. :mrgreen:

Ali bez brige, još par godina do 31.12.2012. :kokicarenje: :kokicarenje:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 22:44

john_constantine wrote:
e, a koliko god jadno i gay i retardirano zvucalo, jel mi vjerujes da mi trebaju?
onak, neka promjena da mi uleti.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 22:54

Ašow wrote:
john_constantine wrote:
e, a koliko god jadno i gay i retardirano zvucalo, jel mi vjerujes da mi trebaju?
onak, neka promjena da mi uleti.
Napiši neku pismu, možda pronađeš nešto u sebi šta će te podić. I probaj ić u pravcu čiste romantike, a ne bijesa kako inače radiš. Bijes i ravnodušnost nisu produktivni, estetika tuge i poraza već jest.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 23:00

slažem se, najproduktivnija (pjesnički i pisalački) sam bila u stanju neke emotivne mizerije, tuge, melankolije.... zato već godinama nemam nikakvih zapisa :mrgreen: :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=m9bO7WmmBf0
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 23:02

Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 16 Sep 2010, 23:03

Jebem ti ravnodušnost i sve
.
Ovo mi malo kontradiktorno zvuči.
Možda si samo pun snage a neispunjen emotivno.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 16 Sep 2010, 23:04

Ghost, callac.. Me agrees :mrgreen: ..al iz potpuno sebičnih razloga. Zato što sam jedino takvu poeziju sposobna čitati (i u njoj uživati) iz meni nepoznatih razloga. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 23:08

Ghostface wrote: Napiši neku pismu, možda pronađeš nešto u sebi šta će te podić. I probaj ić u pravcu čiste romantike, a ne bijesa kako inače radiš. Bijes i ravnodušnost nisu produktivni, estetika tuge i poraza već jest.
Jesam, vec sam 4 napisao i imam za sutra za probu s bendom novu stvar.
Oces da ti prepisem jednu od prije sat vremena da vidis u kojem smjeru ode? :)
Svejedno... isti kurac. Traje to vec par dana.
Pocnem lijepo i sve ide super i ode sve u pizdu materinu.

@andrej, ne kuzim kontradiktornost toga.
Neznam kak se osjecam, svijet se ruši, a tak me zaboli kurac. I ne znam zasto nemogu osjetiti nest. Da mi je zao npr. Nista. Ama baš ništa.
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 23:08

Ghostface wrote:Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
mislim da to nema veze sa spolom, ako si osoba koja se ima potrebu izraziti, pisana riječ je najlakša u tom trenutku. ja sam pisala manje pjesme, a više neku vrstu dnevnika, ali ne ono Dear diary nego čiste emocije popraćene crtežima, stihovima nekih glazbenika i sl.
i imala sam faking preeeeeeeeeeeviše vremena pa sam bila usredotočena 24/7 samo na sebe i na to kako se osjećam... sada je tu posao, pas, bend, dečko i naravno-internet i mnoštvo serija :mrgreen: često prelistam tih šest debelih rokovnika u koje sam pisala pa umirem od smijeha, ali se i ugodno iznenadim nekim svojim riječima i zrelosti. žao mi je samo što sam dva dnevnika zapalila jer su iz razdoblja crne mrlje mog života.
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 23:09

Asfodel wrote:Ghost, callac.. Me agrees :mrgreen: ..al iz potpuno sebičnih razloga. Zato što sam jedino takvu poeziju sposobna čitati (i u njoj uživati) iz meni nepoznatih razloga. :lol:
Iskreno, to jedino i smatran poezijom. Ne volin surovo realistički pristup istoj. Poezija je za mene nešto stilski lipo, sa 100 lica, ulaza i izlaza, pitanja i odgovora, nešto šta nije jasno i dorečeno, već nešto šta pruža svakome priliku ogledat se u njoj. Poezija mora bit transkript duše, a duša nije nešto šta je kristalno čitko. Zato su mi Cvjetovi zla nešto prelijepo.

Ašow

Post by Ašow » 16 Sep 2010, 23:10

Jesi li ikad dala nekome nesto iz dnevnika (istrgnula stranicu) ili to samo cuvas za sebe kao svoj vlastiti ispusni ventil?

@ghostface, si citao moje radove? zanima me sto mislis o tom
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 23:11

callac wrote:
Ghostface wrote:Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
mislim da to nema veze sa spolom, ako si osoba koja se ima potrebu izraziti, pisana riječ je najlakša u tom trenutku. ja sam pisala manje pjesme, a više neku vrstu dnevnika, ali ne ono Dear diary nego čiste emocije popraćene crtežima, stihovima nekih glazbenika i sl.
i imala sam faking preeeeeeeeeeeviše vremena pa sam bila usredotočena 24/7 samo na sebe i na to kako se osjećam... sada je tu posao, pas, bend, dečko i naravno-internet i mnoštvo serija :mrgreen: često prelistam tih šest debelih rokovnika u koje sam pisala pa umirem od smijeha, ali se i ugodno iznenadim nekim svojim riječima i zrelosti. žao mi je samo što sam dva dnevnika zapalila jer su iz razdoblja crne mrlje mog života.
Da, ali žene dobrano prednjače u tim dnevnicima i pismama. Ma, whatever, samo san pita ovako iz znatiželje, al odgovor je očit.

callac

Post by callac » 16 Sep 2010, 23:11

Andrej wrote:
Jebem ti ravnodušnost i sve
.
Ovo mi malo kontradiktorno zvuči.
Možda si samo pun snage a neispunjen emotivno.
kontradiktornost je u tome što si napisao da osjećaš kako se svijet ruši, pa onda da si ravnodušan. ne bi bilo zabune da si napisao samo: svijet se ruši, ravnodušan sam....osjećaji su te pokopali :lol:
If one of them is dead.

Post Reply