a tek kiša i u nedjelju za rally u Buzetu...callac wrote:Razočarana vremenskom prognozom koja najavljuje kišu u subotu, a koncert je na otvorenom
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- john_constantine
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Michel puši karu.
- Ašow
Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Jebem ti ravnodušnost i sve.
- john_constantine
emocije su zlo.Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Ali bez brige, još par godina do 31.12.2012.
Michel puši karu.
- Ašow
e, a koliko god jadno i gay i retardirano zvucalo, jel mi vjerujes da mi trebaju?john_constantine wrote:emocije su zlo.Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Jebem ti ravnodušnost i sve.![]()
onak, neka promjena da mi uleti.
- Scarface
Napiši neku pismu, možda pronađeš nešto u sebi šta će te podić. I probaj ić u pravcu čiste romantike, a ne bijesa kako inače radiš. Bijes i ravnodušnost nisu produktivni, estetika tuge i poraza već jest.Ašow wrote:e, a koliko god jadno i gay i retardirano zvucalo, jel mi vjerujes da mi trebaju?john_constantine wrote:emocije su zlo.Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Jebem ti ravnodušnost i sve.![]()
onak, neka promjena da mi uleti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
slažem se, najproduktivnija (pjesnički i pisalački) sam bila u stanju neke emotivne mizerije, tuge, melankolije.... zato već godinama nemam nikakvih zapisa
http://www.youtube.com/watch?v=m9bO7WmmBf0
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Ovo mi malo kontradiktorno zvuči.Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Možda si samo pun snage a neispunjen emotivno.
We're all mad here...
- Asfodel
Ghost, callac.. Me agrees
..al iz potpuno sebičnih razloga. Zato što sam jedino takvu poeziju sposobna čitati (i u njoj uživati) iz meni nepoznatih razloga. 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Jesam, vec sam 4 napisao i imam za sutra za probu s bendom novu stvar.Ghostface wrote: Napiši neku pismu, možda pronađeš nešto u sebi šta će te podić. I probaj ić u pravcu čiste romantike, a ne bijesa kako inače radiš. Bijes i ravnodušnost nisu produktivni, estetika tuge i poraza već jest.
Oces da ti prepisem jednu od prije sat vremena da vidis u kojem smjeru ode?
Svejedno... isti kurac. Traje to vec par dana.
Pocnem lijepo i sve ide super i ode sve u pizdu materinu.
@andrej, ne kuzim kontradiktornost toga.
Neznam kak se osjecam, svijet se ruši, a tak me zaboli kurac. I ne znam zasto nemogu osjetiti nest. Da mi je zao npr. Nista. Ama baš ništa.
- callac
mislim da to nema veze sa spolom, ako si osoba koja se ima potrebu izraziti, pisana riječ je najlakša u tom trenutku. ja sam pisala manje pjesme, a više neku vrstu dnevnika, ali ne ono Dear diary nego čiste emocije popraćene crtežima, stihovima nekih glazbenika i sl.Ghostface wrote:Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
i imala sam faking preeeeeeeeeeeviše vremena pa sam bila usredotočena 24/7 samo na sebe i na to kako se osjećam... sada je tu posao, pas, bend, dečko i naravno-internet i mnoštvo serija
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Iskreno, to jedino i smatran poezijom. Ne volin surovo realistički pristup istoj. Poezija je za mene nešto stilski lipo, sa 100 lica, ulaza i izlaza, pitanja i odgovora, nešto šta nije jasno i dorečeno, već nešto šta pruža svakome priliku ogledat se u njoj. Poezija mora bit transkript duše, a duša nije nešto šta je kristalno čitko. Zato su mi Cvjetovi zla nešto prelijepo.Asfodel wrote:Ghost, callac.. Me agrees..al iz potpuno sebičnih razloga. Zato što sam jedino takvu poeziju sposobna čitati (i u njoj uživati) iz meni nepoznatih razloga.
- Ašow
Jesi li ikad dala nekome nesto iz dnevnika (istrgnula stranicu) ili to samo cuvas za sebe kao svoj vlastiti ispusni ventil?
@ghostface, si citao moje radove? zanima me sto mislis o tom
@ghostface, si citao moje radove? zanima me sto mislis o tom
- Scarface
Da, ali žene dobrano prednjače u tim dnevnicima i pismama. Ma, whatever, samo san pita ovako iz znatiželje, al odgovor je očit.callac wrote:mislim da to nema veze sa spolom, ako si osoba koja se ima potrebu izraziti, pisana riječ je najlakša u tom trenutku. ja sam pisala manje pjesme, a više neku vrstu dnevnika, ali ne ono Dear diary nego čiste emocije popraćene crtežima, stihovima nekih glazbenika i sl.Ghostface wrote:Evo sad da te pitan callac, ovako općenito, jer mi je zanimljivo. Zašto je svaka žena obavezno imala fazu pisanja pisama? Ja san ih baš pita nekoliko ovako u stvarnosti, i svaka je pisala, i svakoj je odgovor "žene su emotivnije po prirodi pa traže ispušni ventil". Imaš neko svoje viđenje?
i imala sam faking preeeeeeeeeeeviše vremena pa sam bila usredotočena 24/7 samo na sebe i na to kako se osjećam... sada je tu posao, pas, bend, dečko i naravno-internet i mnoštvo serijačesto prelistam tih šest debelih rokovnika u koje sam pisala pa umirem od smijeha, ali se i ugodno iznenadim nekim svojim riječima i zrelosti. žao mi je samo što sam dva dnevnika zapalila jer su iz razdoblja crne mrlje mog života.
- callac
kontradiktornost je u tome što si napisao da osjećaš kako se svijet ruši, pa onda da si ravnodušan. ne bi bilo zabune da si napisao samo: svijet se ruši, ravnodušan sam....osjećaji su te pokopaliAndrej wrote:Ovo mi malo kontradiktorno zvuči.Ašow wrote:Neznam kakav sam. Osjecam se kao da se svijet rusi oko mene.
Možda si samo pun snage a neispunjen emotivno.
If one of them is dead.
If one of them is dead.