Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Re: Igre, konzole i slično

Post by Wendigo » 08 Sep 2010, 18:17

možeš, resetiraj talente i uzmi si stormcallera ili defendera na warfare granu.
ja sam full zadovoljan kombinacijim defense/stormcaller - paladin.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2010, 18:21

Wendigo wrote:možeš, resetiraj talente i uzmi si stormcallera ili defendera na warfare granu.
ok, budem. Hvala na savjetu. :)
Michel puši karu.

FikusaR

Post by FikusaR » 11 Sep 2010, 02:54

Netko ima ps3 i igra online?

metallicat

Post by metallicat » 12 Sep 2010, 16:04

imam pitanje; dal je pocketstation isto što i memory card? jer FF8 igram od svoje 15-te i tek sad sam otkrila neke stvari (neznam dal da se sramim il budem sretna :lol: )
EDIT: skužih da ne, sad bi kao i to trebala kupit.
Image

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2010, 22:30

FikusaR wrote:Netko ima ps3 i igra online?
Ne igran online, al uskoro planiran (tek je sad dostupan ps store u Hrvatskoj).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

FikusaR

Post by FikusaR » 12 Sep 2010, 23:18

pa što ja sam več 2god.registriran na englesku mrežu a taj ps store je isto kao i engleski samo piše na hr.!
Koliko sam ja čitao o tome nema nikakve velike razlike,ako si na hr store nečeš samo igrat s ljudima iz hr.
Možete te spojit i s japancima.
Zanima me taj bon kao za mob. samo za ps3 pa kupuješ preko tog stora neke levele i mini igre.
Meni je ps3 daleko bolji od xbox 360 jedini problem kupovat orginale

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Sep 2010, 11:49

hoće li doći Halo:Reach za PC ?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

FikusaR

Post by FikusaR » 13 Sep 2010, 12:14

Za sada samo xbox360

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2010, 17:40

John_Ryder wrote:hoće li doći Halo:Reach za PC ?
Ma kakvi... Prvi Halo je ionako loše prošao za PC dok je halo 2 dobio loše kritike. PC publika nikad nije prihvatila Halo serijal, pa tako ostaje i dalje Xbox franšiza...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Sep 2010, 21:02

john_constantine wrote:izašao dead rising 2 za konzole, s pozitivnim ocjenama. A negativna vijest - izgleda da se na kraju odustalo od verzije za PC.
ma krivi podaci. Izašao clone dvd, sada se samo čeka crack. Ali čekati ću još da izađe original, smatram da će ta igra vrijediti pare. :kokicarenje:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Sep 2010, 10:21

šteta za halo,to nisam nikada igrao a čini se kao dobra igra, a za dead rising,pa rađe kupi original left4dead2
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Sep 2010, 16:57

John_Ryder wrote:šteta za halo,to nisam nikada igrao a čini se kao dobra igra, a za dead rising,pa rađe kupi original left4dead2
ma ja sam igrao prvi halo... Danas je lošija grafika, ali niti prije mi se nije igra dopala. Ne znaš kamo treba, vožnja je loše napravljena, akcija monotona, lokacije repetitivne. Više sam se gubio u igri i lokacijama nego sam uopće uživao.

A left4dead2 je dobra igra, ali ovo je masovka s zombijima s mogućnošću brutalnih tamanjenja na hrpu načina od zabijanja tuša u glavu iz koje cijedi krv do nošenja glave lose i juriš. :prayer:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2010, 19:13

Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Sep 2010, 19:22

john_constantine wrote:Za Ghostfacea

Dante se vraća u akciju
To je to, stari! :supz: :supz: :supz: Baš mi je prijatelj jučer to javija na piću, sad čekan novi broj Gameplaya. A baš san mislija da će prije izbacit Bayonettu 2 i da su odustali od DMC-a.

EDIT: zapravo, sad kad su mi se smirili dojmovi, vidin da je ovo jedno obično sranje. Neka vrsta reboota cilog serijala sa mnegapederskim Danteom i nula sličnosti i signature poteza s prijašnjim nastavcima. Nije dobro.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2010, 19:47

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:Za Ghostfacea

Dante se vraća u akciju
To je to, stari! :supz: :supz: :supz: Baš mi je prijatelj jučer to javija na piću, sad čekan novi broj Gameplaya. A baš san mislija da će prije izbacit Bayonettu 2 i da su odustali od DMC-a.

EDIT: zapravo, sad kad su mi se smirili dojmovi, vidin da je ovo jedno obično sranje. Neka vrsta reboota cilog serijala sa mnegapederskim Danteom i nula sličnosti i signature poteza s prijašnjim nastavcima. Nije dobro.
Jep. Noviji izgled koji se trenutačno nikome ne dopada. Ali to je u zadnje vrijeme trend kod nastavaka kao Max payne, Splinter Cell i slične igre...
Michel puši karu.

Post Reply