Koji ste horror zadnji gledali?
- Asfodel
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
SpoilerShow
Taj twist mi je skoro pa najbolja stvar u filmu 

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- chatterer
Shocker - odlučio sam ga reprizirati kad sam vidio slabu ocjenu a ostao u dobrom sjećanju.
Uglavnom, prvi dio film dosta slab, uz lošu glumu i dosta gluposti. Kasnije postaje zabavan, ima dobrih elemenata ali pati previše od NOES kompleksa, manijak je u nekim scenama isti Freddy. Kako to inače biva, i ovaj film mi je dosta pao u očima.
2,5/5
Uglavnom, prvi dio film dosta slab, uz lošu glumu i dosta gluposti. Kasnije postaje zabavan, ima dobrih elemenata ali pati previše od NOES kompleksa, manijak je u nekim scenama isti Freddy. Kako to inače biva, i ovaj film mi je dosta pao u očima.
2,5/5
- hitman_4
The Return of the Living Dead(1985) - odličan,zabavan,smiješan,zanimljiv
8/10

8/10

- elrania
From Dusk Till Dawn (1996) - ne znam više koje gledanje, ali i dalje je u pitanju predobar film s meni najdražim tipom vampira. - 8/10
Suspiria (1977) - jako lijepo. ujedno prvi film koji sam nakon valjda 6-7 godina neposuđivanja nabavila iz videoteke. čaroban je i poseban i drago mi je da sam ga napokon pogledala. i naravno, glazbena podloga je predivna i to me se najviše dojmilo u cijelom filmu. - 8/10
Marebito (2004) - upravo se kuha kava da me razbudi. rađe neću staviti ocjenu, jer mogu reć da razumijem film, ali da mi se ne sviđa i dosta sam podvojena glede dojmova.
Suspiria (1977) - jako lijepo. ujedno prvi film koji sam nakon valjda 6-7 godina neposuđivanja nabavila iz videoteke. čaroban je i poseban i drago mi je da sam ga napokon pogledala. i naravno, glazbena podloga je predivna i to me se najviše dojmilo u cijelom filmu. - 8/10
Marebito (2004) - upravo se kuha kava da me razbudi. rađe neću staviti ocjenu, jer mogu reć da razumijem film, ali da mi se ne sviđa i dosta sam podvojena glede dojmova.
- hitman_4
The Host (2006) - solidan film,definitivo predugo taje(skoro 2h) i to je jedina veća zamjerka.
7.3/10
7.3/10

- john_constantine
Twice-Told Tales (1963) - dobar horor omnibus s tri priče. Jedna o "čistoj" vodi koja pomlađuje, ali će koštati njihova dugovječnog prijateljstva. Druga o smrtonosnoj biljci i kćeri koja je cijeli život zatočena u vrtu. A treća priča o obiteljskom prokletstvu i duhovima. Druga je ipak najbolja, dok je treća pomalo dosadnjikava, ali ima zanimljivu radnju kao prve dvije. Vincent Price je odličan u sve tri priče kao i uvijek. 3/5
Michel puši karu.
- Mitch_Connor
Hunger (2009.). Drek.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- Asfodel
Dead End - preporučljivo (za sve tupsone poput mene koji su ovo odgađali) ...više na topicu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo

The Sorcerer's Apprentice (2010)
Baš mi je drago što sam napokon pogodio film koji sam od početka do kraja s guštom pogledao...ma možete misliti koliko mi je dobar da nabavljam ga što prije kad dođe na DVD-u

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Re:
a nisi li fulao topic?dr_gonzo wrote:![]()
The Sorcerer's Apprentice (2010)
Baš mi je drago što sam napokon pogodio film koji sam od početka do kraja s guštom pogledao...ma možete misliti koliko mi je dobar da nabavljam ga što prije kad dođe na DVD-u

Michel puši karu.
- Bub
I ja sam tupsonAsfodel wrote:Dead End - preporučljivo (za sve tupsone poput mene koji su ovo odgađali) ...više na topicu

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
Martyrs- 10/10 brutalan i prebolestan. Mislim da je jedno gledanje za mene dovoljno.
- Damned_Thing
Dead and Buried- Odlicna atmosfera malog jezivog gradica,dobra prica,mana mu je sto je dosta stvari predvidljivo..
Cemetery Man(Dellamorte Dellamore)- Prica,likovi,atmosfera sve je odlicno..
Paranormal Activity- Najstrasniji film ikad? Sigurno ne, ali mi je bio zabavan.. cula sam da ima dva kraja..nisam sigurna koji sam pogledala i kakav je drugi kraj..
Cemetery Man(Dellamorte Dellamore)- Prica,likovi,atmosfera sve je odlicno..
Paranormal Activity- Najstrasniji film ikad? Sigurno ne, ali mi je bio zabavan.. cula sam da ima dva kraja..nisam sigurna koji sam pogledala i kakav je drugi kraj..
SpoilerShow
ova verzija se zavrsava tako sto Kattie ubije Micaha zatim se vraca u sobu sedne pored kreveta i sedi danima dok policija ne provali i upuca je..Kraj mi je bio dosta jeziv pa me zanima kakav je drugi kraj?
-
gledala si, po meni, lošiji krajDamned_Thing wrote:spoiler]ova verzija se zavrsava tako sto Kattie ubije Micaha zatim se vraca u sobu sedne pored kreveta i sedi danima dok policija ne provali i upuca je..Kraj mi je bio dosta jeziv pa me zanima kakav je drugi kraj?[/spoiler]
SpoilerShow
u kino verziji zadnju noć katie ode dolje stepenicama i čuju se vriskovi pa micah potrči za njom u mrak i 10-15 sekundi kasnije čujemo kako katie hoda u mraku i približava se, odjednom stane i baci micaha u kameru, onda se približi njegovom tijelu, nekak ga pošnjofa i napravi čudnu facu pred kamerom i to je to...
SpoilerShow
nešto kao da samu sebe ubije
This is the Zodiac speaking.
- elrania
zaboravila dodati
An American Werewolf in London (1981) - prezadovoljna sam, ali dog soldiers mi je ipak bolji vukodlaški film
- 8/10
An American Werewolf in London (1981) - prezadovoljna sam, ali dog soldiers mi je ipak bolji vukodlaški film