Koji je to film?
-
Truba
ma gledao sam taj film o kojemu pričaš
frajer s curom bježi s broda tako što puca u suprotnom smjeru
prije neke eksplozije
i dalje mislim da je moon 44
ali možda je i http://www.imdb.com/title/tt0097911/
moontrap
frajer s curom bježi s broda tako što puca u suprotnom smjeru
prije neke eksplozije
i dalje mislim da je moon 44
ali možda je i http://www.imdb.com/title/tt0097911/
moontrap
www.lasetta.net :axe:
- Verite
Bash sam se sjetio danas jednog filma koji sam gledao prije negdje 7-8 godina.
Radi se o nekom znanstveniku koji stvara neki uredjaj kao magnetski rezonator koji kada bi se ukljucio prikazuje ( tada se mogu vidjeti) neka bica koja zive u istom vemenu i prostoru sa nama ali zato sto su kao frekvencijski pomaknuti mi ih ne vidimo a ni oni nas. Nesto poput radia, hrpa kanala ali su pomaknuti frekvencijski da se ne vide i ne ometaju.
Izgledaju poput jegulja koje lebde po prostoru i znam da tip kasnije ima problema s njima jer krenu radit sranja i ubijat okolo.
Valjda ce nekome biti poznato.
Radi se o nekom znanstveniku koji stvara neki uredjaj kao magnetski rezonator koji kada bi se ukljucio prikazuje ( tada se mogu vidjeti) neka bica koja zive u istom vemenu i prostoru sa nama ali zato sto su kao frekvencijski pomaknuti mi ih ne vidimo a ni oni nas. Nesto poput radia, hrpa kanala ali su pomaknuti frekvencijski da se ne vide i ne ometaju.
Izgledaju poput jegulja koje lebde po prostoru i znam da tip kasnije ima problema s njima jer krenu radit sranja i ubijat okolo.
Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle...
- john_constantine
šesto čulo ili from beyond Stuarta Gordona, prejaki horor.Verite wrote:Bash sam se sjetio danas jednog filma koji sam gledao prije negdje 7-8 godina.
Michel puši karu.
- Verite
Eh da Sesto culo je bilo po nasem prevodu. Posudjeno u jednoj videoteci koja je imala hrpu starih VHS-ova.
Zahvaljujem.
EDIT: Lol al sam noob, pa na prvoj stranici se prica o From Beyond ali izgleda da se tamosnji opis nije poklopio sa mojim sjecanjima
Zahvaljujem.
EDIT: Lol al sam noob, pa na prvoj stranici se prica o From Beyond ali izgleda da se tamosnji opis nije poklopio sa mojim sjecanjima
- Verite
Ajde da josh priupitam za josh jedan koji nikad nisam uspio pronaci.Ghrall wrote:Mislim da sam taj film gledao ali to je bilo prije valjda više od 10 god.Sječam se da sam ga posudio u videoteci.Aryx wrote:hmm neznam koji je originalni naslov ali nasi su taj film preveli stvor... nije klaun niti carpenterov stvor nego neko kao cudoviste koje napada neki svemerski brod ... neki sf horror nemogu se nikako sjetiti imena ... moze mi netko pomoci pliz
Točno se sječam da je bio preveden kao Stvor ali ni ja se ne sječam originalnog naslova.
Posudjen u videoteci i gledan negdje 1992 - 93 znaci vjerojatno je film iz sredine/kraja 80ih ili cak 90-e.
Quotao sam ovo gore jer se radi o nekom stvoru alienu koji se pojavljuje u svemirskom brodu i tamo se skriva po hodnicima.
Problem je sto taj svemirski brod koliko se sjecam pokupi neku materiju putem koja djeluje poput prizme i zatim se neko vrijeme ta prizma pojavljuje po brodu u tim hodnicima. Cover od filma je bio kao neka alienska glava zelene boje u svemiru ili nesto slicno.
Znam da je gotovo nemoguce iz ovoga opisa nesto reci ali imao sam 8 godina i sjecanje mi je malo izblijedilo.
- jigsaw
Alien???Verite wrote:Ajde da josh priupitam za josh jedan koji nikad nisam uspio pronaci.Ghrall wrote:Mislim da sam taj film gledao ali to je bilo prije valjda više od 10 god.Sječam se da sam ga posudio u videoteci.Aryx wrote:hmm neznam koji je originalni naslov ali nasi su taj film preveli stvor... nije klaun niti carpenterov stvor nego neko kao cudoviste koje napada neki svemerski brod ... neki sf horror nemogu se nikako sjetiti imena ... moze mi netko pomoci pliz
Točno se sječam da je bio preveden kao Stvor ali ni ja se ne sječam originalnog naslova.
Posudjen u videoteci i gledan negdje 1992 - 93 znaci vjerojatno je film iz sredine/kraja 80ih ili cak 90-e.
Quotao sam ovo gore jer se radi o nekom stvoru alienu koji se pojavljuje u svemirskom brodu i tamo se skriva po hodnicima.
Problem je sto taj svemirski brod koliko se sjecam pokupi neku materiju putem koja djeluje poput prizme i zatim se neko vrijeme ta prizma pojavljuje po brodu u tim hodnicima. Cover od filma je bio kao neka alienska glava zelene boje u svemiru ili nesto slicno.
Znam da je gotovo nemoguce iz ovoga opisa nesto reci ali imao sam 8 godina i sjecanje mi je malo izblijedilo.
- Aryx
jigsaw wrote:Alien???Verite wrote:Ajde da josh priupitam za josh jedan koji nikad nisam uspio pronaci.Ghrall wrote: Mislim da sam taj film gledao ali to je bilo prije valjda više od 10 god.Sječam se da sam ga posudio u videoteci.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Verite
Pretpostavljao sam da ce radi opisa podsjecati na Aliena.
Kljucne rijeci filma su svemir, neka posada koja se skriva po brodu, ta neka prizma / trokut koja leluja po brodu i neki stvor.
E sad ne znam da li taj alien kasnije nastane od te prizme ili je ta prizma njegovo oruzje...
Upravo sada pregledavam neku stranicu gdje se je netko potrudio popisati sve fimove o alienima i space-u.
Ima ih podosta ali javim ako naidjem na pozitivni rezultat .
Kljucne rijeci filma su svemir, neka posada koja se skriva po brodu, ta neka prizma / trokut koja leluja po brodu i neki stvor.
E sad ne znam da li taj alien kasnije nastane od te prizme ili je ta prizma njegovo oruzje...
Upravo sada pregledavam neku stranicu gdje se je netko potrudio popisati sve fimove o alienima i space-u.
Ima ih podosta ali javim ako naidjem na pozitivni rezultat .
- Evil Xander
The dark side of the moon?Verite wrote:Pretpostavljao sam da ce radi opisa podsjecati na Aliena.
http://www.imdb.com/title/tt0099364
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- bakero
ja sam ko dite gleda jedan film, naš prijevod je bio Metež na groblju, uglavnom ekipa ide u neki dvorac u kojem tribaju preživiti noć da bi dobili neku nagradu a u tom dvorcu su zombiji i ostale spodobe, mene bi zanima originalni naziv filma!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.