Bub wrote:The Descent: Part 2 - Ocijena 7/10
Bila bi i veća, ali neki djelovi priče su mi bezveze ali ta vrsta mi je odlična i ima super scena, hrpa krvi...
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
SpoilerShow
meni je prilično blesav dio kada šerif povede za sobom "žrtvu" u špilju nakon trauma koje je prošla.
Michel puši karu.
- Bub
john_constantine wrote:Bub wrote:The Descent: Part 2 - Ocijena 7/10
Bila bi i veća, ali neki djelovi priče su mi bezveze ali ta vrsta mi je odlična i ima super scena, hrpa krvi...SpoilerShowmeni je prilično blesav dio kada šerif povede za sobom "žrtvu" u špilju nakon trauma koje je prošla.
SpoilerShow
Je da ima rupa, pogotovo mi blesavo kad šerif skuži da nije Sarah pobila svoje legice a sumnjao je na početku i opet joj stavi lisice u jednom trenutku, al dobro ona scena di mu kidaju ruku kad visi izvlači sve. Da negovorim o Juno koja je tamo ostala više od 2 dana sa probodenom nogom i bez hrane i ima snage roknit njih hrpu. Sve u svemu crawlers-i mi izvlače cijeli film, jako su mi se svidjeli.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- sikeone
An American Werewolf in London 5/5- Landisovo remek dijelo koje odlično kombinira humor i horror. Transformaciju je suvišno više spominjati ali meni je izvrstan sam kraj i kaos na Piccadillyu kad vukodlak izleti iz kina
J...š film u kojem nema tuče
- john_constantine
Bub wrote:john_constantine wrote:Bub wrote:The Descent: Part 2 - Ocijena 7/10
Bila bi i veća, ali neki djelovi priče su mi bezveze ali ta vrsta mi je odlična i ima super scena, hrpa krvi...SpoilerShowmeni je prilično blesav dio kada šerif povede za sobom "žrtvu" u špilju nakon trauma koje je prošla.SpoilerShowJe da ima rupa, pogotovo mi blesavo kad šerif skuži da nije Sarah pobila svoje legice a sumnjao je na početku i opet joj stavi lisice u jednom trenutku, al dobro ona scena di mu kidaju ruku kad visi izvlači sve. Da negovorim o Juno koja je tamo ostala više od 2 dana sa probodenom nogom i bez hrane i ima snage roknit njih hrpu. Sve u svemu crawlers-i mi izvlače cijeli film, jako su mi se svidjeli.
SpoilerShow
a ne kužim logiku u dijelu kada preskaču preko ruba pomoću mrtvaca... Totalno debilno da curi krv iz mrtvačevih usta, ali kada ženska nakon svog tog sukoba uspije doći na drugi kraj, onda ju napadne čovjek krtica... Bezveze.
Michel puši karu.
- john_constantine
The Descent: Part 2 - glupost od nastavka prepun stupidnih situacija, iritatnih likova, solidnih ljudi krtica (samo što su u originalu bili puno bolji), bezveznog završetka i iritatno forsiranje na nasilne scene. Ionako, isti film kao i original. 2/5
Michel puši karu.
- Bub
john_constantine wrote:The Descent: Part 2 - glupost od nastavka prepun stupidnih situacija, iritatnih likova, solidnih ljudi krtica (samo što su u originalu bili puno bolji), bezveznog završetka i iritatno forsiranje na nasilne scene. Ionako, isti film kao i original. 2/5

Sheitan - ocjena 3/10
SpoilerShow
Ajme majko bolje da nisam gledao drugi film danas, kakva debilana...odvratan film al ama baš ništa me nije dojmilo.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
From Dusk Till Dawn (1996) - 9/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Decadentor
- Sammy
ajd ne prcaj, znas na sta sam mislioDrugsBunny wrote:Sa dovoljno smanjenim očekivanjima čak i Uwe Bollovi filmovi mogu biti dobri, tako da to nema smisla

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- DrugsBunny
Znam 

...I wrapped our love in all this foil,
- remike2
Babysitter Wanted - dosta dobar film, ja zadovoljan, iako sam film ne nudi ništa pretjerano originalno i posebno, te u nekim situacijama je predvidljiv, svidjela mi se gluma (naročito glavne glumice koja baš ima simpa i nevino lice, dosta je karizmatična), glazba kroz cijeli film je dosta jeziva, ubojstva su odrađena dosta dobro, preokret je dobar, atmosfera je recimo na nivou, dok onaj mali je strašan do bola sa svojim pogledom, uglavnom, 7/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Damned_Thing
Thinner(1996)-Nisam nesto ocekivala ali je ispao odlican film..odlicno prikazano mrsavljenje glavnog lika..ni u jednom trenutku mi nije bio dosadan..preporuka..
Duel(1971)-Odlican,napet,gluma odlicna..
All the boys love Mandy Lane(2006)-Ocekivala sam potpuno drugaciji film..ali i ovako nije los cisto za ubijanje vremena..
I spit on your grave (1978)-Brutalno..dosta
Terror Train(1980)-solidan retro slaser..
What Ever Happened To Baby Jane(1962)-Ne znam zasto ovo spada pod horror..boz obzira na to dobar film povremeno razvucen..
Duel(1971)-Odlican,napet,gluma odlicna..
All the boys love Mandy Lane(2006)-Ocekivala sam potpuno drugaciji film..ali i ovako nije los cisto za ubijanje vremena..
I spit on your grave (1978)-Brutalno..dosta
Terror Train(1980)-solidan retro slaser..
What Ever Happened To Baby Jane(1962)-Ne znam zasto ovo spada pod horror..boz obzira na to dobar film povremeno razvucen..
- hitman_4
- chatterer
Eden Lake - 3,75/5
- illnath93
Blade Trinity-5/10