Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
remike2

Re: Koji je to film?

Post by remike2 » 07 Jun 2010, 22:39

To je onda izgleda ovaj film:
http://www.imdb.com/title/tt0118730/
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

4mal

Post by 4mal » 07 Jun 2010, 22:44

e to je taj fala :) :rock:
..."We all go a little mad sometimes"...

remike2

Post by remike2 » 07 Jun 2010, 22:45

Nema na čemu. :wink:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

dark_driving

Post by dark_driving » 07 Jun 2010, 22:49

4mal wrote:eo sjetih se moguceg naslova, tj izgled covera
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina

radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film
to ti je definitivno black circle boys, nije bas horor osim sto oni kao briju da su sotonisti
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443

dark_driving

Post by dark_driving » 08 Jun 2010, 06:20

dark_driving wrote:
4mal wrote:eo sjetih se moguceg naslova, tj izgled covera
neki pentagram je nacrtan i ima u nazivu rijec "circle" kolko me sjecanje sluzi
cak je bio na telki prije nekih 7,8 godina

radnja se ukratko desava oko tih sotonista koji slušaju detah, speed metal mjuzu
nije bas poznat americki film
to ti je definitivno black circle boys, nije bas horor osim sto oni kao briju da su sotonisti
http://www.imdb.com/title/tt0118730/

Image
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443

4mal

Post by 4mal » 08 Jun 2010, 21:52

fala svima još jednom
našao sam film i pogledao ali putem youtubea :D
pozdrav!

S3ri0us

Post by S3ri0us » 09 Jun 2010, 11:50

Naime gledao sam jedan film ima godinu do 2 godine! Sicam se skoro cijelog filma ali imena nikako!
Uglavnom 2 tipa otmu neku zensku i zatoce je u podrum a u podrumu su dvije sobe i vidi se kroz veliko ogledalo na sredini!
Uglavnom jedan od otmicara je u susjednoj sobi i on se predstavlja zeni kao da je i on otet ovo ono! Poslije na sredini filma kao otvore se dvoja vrata i puste ih da budu skupa vamo tamo i otmicar se zaljubi u ovu otetu zensku! Na kraju filma kao otmicar i zena kao pod navodno bjeze jer otmicar zna cijelu kucu i tajne prolaze i ubijaju ovoga drugoga jer ih nije tio pustiti a taj drugi ih je cijelo vrijeme snimao!
Uvod je kao neki slasher film kako neku zenu rezu na komade a posli nicega film je kao napeti triler i CAK JE DOBAR
Radnja se desava u nekakvoj dobro blindiranoj kuci resetkama kao u gradu samo je malo zapustenija izvanka.
Valjda ce biti neko ko zna o kojem je filmu rijec!
Film je dobro snimljen i nije neki low-budget tako da bi trebao biti ja sam ga nasao preko horor hr portala a sada ga nemogu nikako nac ni preko imdb-a nicega
Molim sada vas da pomognete!
Pozz i Hvala

marko20vg

Post by marko20vg » 10 Jun 2010, 14:58

E, ovako. Nov sam ovdje i odlučih se pridružiti ekipi jer vidim da se pomoglo masi ljudi jer imam i ja jedno pitanje.

Naime, film sam gledao ko klinac u ranim 90ima. Radi se o nekoj curi koja ima neku posebnu moć (čak mislim da je film kod nas preveden "Nevjerojatna moć" ili tako nešto). Sjećam se samo jedne scene da je pred kraj ja mislim učinila da neka profa iz njene škole naglo ostari dok se profa držala za neki stup kad je puhao jaki vjetar kojeg je ta cura stvorila.

Ako itko zna imalo o čemu se radi bio bih mu jako zahvalan. :)

DeadFish

Post by DeadFish » 11 Jun 2010, 13:52

Vidio sam trailer mislim tu na horror.hr čak. Naziv filma je mislim Ime's war, zombiji u drugom svjetskom ratu ak se ne varam, al nemogu se sjetit imena da me ubiješ :/
Zna netko možda

Edit: našao, Stone's War ^^, na imdb je pod war of the dead

Bub

Post by Bub » 11 Jun 2010, 14:22

DeadFish wrote:Vidio sam trailer mislim tu na horror.hr čak. Naziv filma je mislim Ime's war, zombiji u drugom svjetskom ratu ak se ne varam, al nemogu se sjetit imena da me ubiješ :/
Zna netko možda

Edit: našao, Stone's War ^^, na imdb je pod war of the dead
Hmmm...a to još nije izašlo ili... ??

4mal

Post by 4mal » 11 Jun 2010, 15:36

neki sa zombima film je s prve polovice 90tih , ukratko radi se o nekoj metalki kaj postaje zombie i sva je spirsana probodena
radnja filma se dešava u bolnici :rolleyes:

A$H

Post by A$H » 11 Jun 2010, 16:58

Return of the Living Dead III?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

4mal

Post by 4mal » 11 Jun 2010, 20:32

je ,fala 8)

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 12 Jun 2010, 16:50

S3ri0us wrote:Naime gledao sam jedan film ima godinu do 2 godine! Sicam se skoro cijelog filma ali imena nikako!
Uglavnom 2 tipa otmu neku zensku i zatoce je u podrum a u podrumu su dvije sobe i vidi se kroz veliko ogledalo na sredini!
Uglavnom jedan od otmicara je u susjednoj sobi i on se predstavlja zeni kao da je i on otet ovo ono! Poslije na sredini filma kao otvore se dvoja vrata i puste ih da budu skupa vamo tamo i otmicar se zaljubi u ovu otetu zensku! Na kraju filma kao otmicar i zena kao pod navodno bjeze jer otmicar zna cijelu kucu i tajne prolaze i ubijaju ovoga drugoga jer ih nije tio pustiti a taj drugi ih je cijelo vrijeme snimao!
Uvod je kao neki slasher film kako neku zenu rezu na komade a posli nicega film je kao napeti triler i CAK JE DOBAR
Radnja se desava u nekakvoj dobro blindiranoj kuci resetkama kao u gradu samo je malo zapustenija izvanka.
Valjda ce biti neko ko zna o kojem je filmu rijec!
Film je dobro snimljen i nije neki low-budget tako da bi trebao biti ja sam ga nasao preko horor hr portala a sada ga nemogu nikako nac ni preko imdb-a nicega
Molim sada vas da pomognete!
Pozz i Hvala
http://www.imdb.com/title/tt0374563/

ako se ne varam to je to
:supz: :supz:

4mal

Post by 4mal » 12 Jun 2010, 18:40

je to je taj i ja sam sam ga gledao prije par godina
zapamtio sam ovog glumca jako dobro jer je igrao u 8mm :twisted:

Post Reply