Koji ste horror zadnji gledali?
- DrugsBunny
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
The Last House on the Left (1972) - 3/10.. nije mi se svidio film, prenahajpan je baš :/, puna recenzija:
http://drugsbunny.wordpress.com/
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Wes Craven's New Nightmare (1994.) - gledao sam ga kad sam bio manji no dosta sam toga zaboravio bio te kako sam u NOES elementu odlučih ga ponovo pogledati, odličan nastavak, skupa sa trojkom najbolji nastavak u cijelom serijalu poslije čuvenog originala, sviđa mi se ideja miješanja filma i stvarnosti tj. da Freddy stvarno postoji i da nije samo u filmu, jeziv je, atmosfera je odlična, ima dosta cool i zabavnih scena na koje su me neke dobro i nasmijale, neke su me i dirnule, specijalni efekti su sjajni, ubojstava iako nema puno su odlična, sviđa mi se malo moderniziran i brutalnijeg izgleda Freddy koji je i dalje nemilosrdan. Heather je ponovo tu što je veliki plus za film uz Roberta Englunda, itd... te uz naravno "masterminda" Wesa Cravena koji se u par scena pojavljuje u filmu. Završnica je jedna od najboljih u serijalu, u globalu sjajan nastavak!
9/10.
9/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- DrugsBunny
Men je taj Cravenov New Nightmare tak bezveze, jedan od najgorih u serijalu.
Doduše, ako ćemo iskreno, cijeli serijal je, što se tiče kvalitete, drekast, ali opet abnormalno zabavan
Doduše, ako ćemo iskreno, cijeli serijal je, što se tiče kvalitete, drekast, ali opet abnormalno zabavan

- Sammy
+1DrugsBunny wrote:Men je taj Cravenov New Nightmare tak bezveze, jedan od najgorih u serijalu.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- remike2
Meni je eto odličan i pravo osvježenje što se tiče gotovo svega: i kvalitete, napetosti, ozbiljnosti , itd... nakon par prosječnih nastavaka, a što se tiče cjelookupnog serijala, dobar je, jest da ima par loših nastavaka (prvenstveno ultra loša dvojka) no u globalu je dosta zadovoljavajuć i zabavan serijal koji se može više puta gledati.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- dr_gonzo
Više nego zadovoljavajući film i još da je zadnja polovina filma tako dobra kao prva...
Phantoms (1998)
Phantoms (1998)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Sammy
The Descent: Part 2 (2009) - cak mi je bio i bolji od prvog djela, tj. puno zanimljiviji..ali opet ima isti problem da je sve do pojave beštija dosadnjikav..kad smo vec kod beštija, puno su mi bolje i jezovitije nego u prvom djelu, ali ocjena ce biti ista, znaci - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- dark_driving
urban legends - po sjecanju mi je ovo bio odlican film ali sad nakon ponovnog gledanja razmisljam si WTF!!! jako puno nelogicnosti vec u samom startu mi je totalno ubilo stari dojam tak da mi je sad nekih 4/10
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- remike2
Black Christmas (1974.) - odličan slasher, jedan od najboljih i najznačajnijih svih vremena, ovo mi je već treći put da ga gledam, nemam uoće zamjerke, jezovit, misteriozan i napet uz prejeben kraj, 10/10.
-
Sunshine
izbor glumaca i gluma odlični (najbolja uloga chris evansa), soundtrack savršen, nevjerojatno snimljene scene,
a mislio sam da će biti loš
8/10
izbor glumaca i gluma odlični (najbolja uloga chris evansa), soundtrack savršen, nevjerojatno snimljene scene,
a mislio sam da će biti loš

8/10
- Selene
The House of the Devil..koji se pokazao kao totalni fail..dosadan i bez neke priče 

- remike2
Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III - dosta dobar nastavak, sadrži manje humora i više ozbiljnosti nego dvojka, no nekako mi je ipak na kraju jednako kao dvojka, Leatherface mi nije nešto, iako samo ime nastavka upućuje na njega da bi mogao biti okosnica ovog nastavka malo me razočarao, no ostali dio obitelji je super, radnja je mogla biti malo bolja, no sviđaju mi se likovi, gluma je dobra, ima dosta akcije te je završnica sjajna. Tako da kao i dvojka, 7.5/10.
- DrugsBunny
L’uccello dalle piume di cristallo - 7/10.
Pogledah i to, dosta dobar film
Puna recenzija:
Pogledah i to, dosta dobar film

Puna recenzija:
- bluedreamer
Blood The Last Vampire
nije baš horor ali ima veze s vampirima pa eto
zabavno, dobre scene borbi.... 5.5/10
nije baš horor ali ima veze s vampirima pa eto

- john_constantine
pogledaj još i anime ako nisibluedreamer wrote:Blood The Last Vampire
nije baš horor ali ima veze s vampirima pa eto![]()
jbt, kako se imbd zajebao, stave sliku iz igrane verzije umjesto animirane.

Michel puši karu.