nekako puno znaš o tomeA$H wrote:pa zato treba praksa..ali ako cura nije uopce za to ili experimentiranje bilo kakvo..e onda treba na netu se informirat..![]()
ali uvijek je iz prve ruke najbolje..
Pa se ti snimaj sa curom...
-
John_Ryder
Re: Pa se ti snimaj sa curom...
- A$H
a valjda i ti znas nesto o sexu.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Daklem za početno eksperimentiranje neki megalomanski strapić/buttplug
Šteta potratit mušku g točku koja se nalazi iza

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
I onda ces se napizdit na svog savrsenog decka koji ce postat fegetAsfodel wrote:Daklem za početno eksperimentiranje neki megalomanski strapić/buttplug![]()
![]()

- Asfodel
Od tog se ne postaje feget, shvatite već jednom 
- Decadentor
sorry bipsicAsfodel wrote:Od tog se ne postaje feget, shvatite već jednom

-
John_Ryder
o sexu? što se ne priča o određenim perverzarijama samo?A$H wrote:a valjda i ti znas nesto o sexu..
- A$H
onim postom prije sam samo nastavio dingovo komentiranje/pitanje oko analnog sexa sa curom..John_Ryder wrote:o sexu? što se ne priča o određenim perverzarijama samo?A$H wrote:a valjda i ti znas nesto o sexu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
analno nije normalnoA$H wrote:onim postom prije sam samo nastavio dingovo komentiranje/pitanje oko analnog sexa sa curom..John_Ryder wrote:o sexu? što se ne priča o određenim perverzarijama samo?A$H wrote:a valjda i ti znas nesto o sexu..
- Wendigo
zašto ne?
ne kužim zbog čega ljudi toliko zaziru od raznoraznih "perverzija". jel to zbog mišljenja okoline, da ih nebi markirali kao gayeve/biseksualce u slučaju poput ovoga da pokažu interes za stimulaciju prostate ili what...

ženski prst u dupetu je daleko normalnija stvar od sexa se sa životinjama, mrtvacima, usisavačem, auspuhom itd.
sad će me 90% foruma mrziti i mislit će da sam peder/nekatolik/antihrvat/mrzitelj dinama i svo moguće zlo, hehe...

ne kužim zbog čega ljudi toliko zaziru od raznoraznih "perverzija". jel to zbog mišljenja okoline, da ih nebi markirali kao gayeve/biseksualce u slučaju poput ovoga da pokažu interes za stimulaciju prostate ili what...
ženski prst u dupetu je daleko normalnija stvar od sexa se sa životinjama, mrtvacima, usisavačem, auspuhom itd.
sad će me 90% foruma mrziti i mislit će da sam peder/nekatolik/antihrvat/mrzitelj dinama i svo moguće zlo, hehe...
- elrania
slažem se.Wendigo wrote:zašto ne?
ne kužim zbog čega ljudi toliko zaziru od raznoraznih "perverzija". jel to zbog mišljenja okoline, da ih nebi markirali kao gayeve/biseksualce u slučaju poput ovoga da pokažu interes za stimulaciju prostate ili what...![]()
prije mi je nenormalno sexati se sa životinjama, mrtvacima, usisavačem, auspuhom itd.
naravno, apsolutno je normalno i da osoba osjeća da je takvo što (ne ovo s životinjama, već analno i sl.) uopće ne zanima i nije bit u tome da se takve kritizira, nego one koji pljuju po tome, jer ne vidim zbilja potrebu da se ističe nečija prirodna doza seksualne želje ili želje uvjetovane situacijom i interesom za partnera.
sam interes za eksperimentiranjem nije nešto konstantno aktivno kod svih i nekome će biti zanimljivije raditi to s partnerom koji pruži dovoljno motivacije pa i potpore, a s nekim partnerima to uopće neće biti predmet diskusije i još će ih odbijati raditi takvo što s njima.
pa ak se poklopi nekome da si nađe onu osobu koja joj apsolutno odgovara, privlači i pruža seksualnu i možda emotivnu sigurnost, nek se isprobava sve do mile volje, jer je u pitanju nadolazeći niz nečeg divnog
- Asfodel
Joj pa šalio se 
- elrania
- Asfodel
Ryder, provocira malo i šali se...pa uspije očito od ljudi izvući postove o hvali eksperimentiranja