@edit Sam and Dean zelim vam da zajebete
Supernatural (2005-)
- Scarface
Re: Supernatural
OGROMNO RAZOČARANJE, OGROMNO!!!
Neman riči i ne da mi se ništa više pisat, ostali dojmovi kakvi budu, bit će, al ovo je za mene jako tužan dan. Od badass serije ovo je postalo jedno veliko emo sranje! Toliko od mene...

Neman riči i ne da mi se ništa više pisat, ostali dojmovi kakvi budu, bit će, al ovo je za mene jako tužan dan. Od badass serije ovo je postalo jedno veliko emo sranje! Toliko od mene...
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
a jebemu
pogledat ću navečer
- Decadentor
- dragonheart
Ghostface wrote:OGROMNO RAZOČARANJE, OGROMNO!!!
Neman riči i ne da mi se ništa više pisat, ostali dojmovi kakvi budu, bit će, al ovo je za mene jako tužan dan. Od badass serije ovo je postalo jedno veliko emo sranje! Toliko od mene...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odbijam povjerovat u ovo
Nadam se da ak je taki bed da će Jensen i Jared pobjeć nakon sljedeće sezone i dobivat uloge u A Budžet horrorcima,zaslužili su.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
olio
Meni je odličan finale
Jared i jensen odlično odigrali
10/10
Jared i jensen odlično odigrali
10/10
- one and only
Sta je ovo jedni razocarani jedni odusevljeni sad ne smijem ni pogledati

-
Ninja
Ja jos nisam odlucio jesam li odusevljen ili razocaran. 
Ali sam dosao do zakljucka da je Jensen dostojna zamjena za Harrisona Forda i da bi bio jako dobar Indiana Jones.
Ali sam dosao do zakljucka da je Jensen dostojna zamjena za Harrisona Forda i da bi bio jako dobar Indiana Jones.
- Decadentor
- one and only
Sta reci osim da koliko dugo smo cekali ovo finale nije bilo nimalo atraktivno,ne znam sta jos da mislim sve zavisi od pocetka seste sezone...Zao mi je sto su opet od mogucnosti da naprave epsku borbu napravili doslovno preseravanje sa nekim stvarima i nebitnim stvarima...
SpoilerShow
ja mislim da se ovo na kraju kad se Sam vratio,da je on to u stvari nekako se spasio,sta bi sa Chuckom gde on nestade,da nije mozda on svo vreme bio Bog???
- Scarface
Odgledano opet s prijateljima, i ne znan koji mi je kurac bija jutros, jebeni manjak sna, sad mi je finale potpuno suprotno, predobro. Ma, ispadan neozbiljan, i ne zaslužujen bit na ovom topicu. Ispričavam se. Over and out.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
Ghostface wrote:Odgledano opet s prijateljima, i ne znan koji mi je kurac bija jutros, jebeni manjak sna, sad mi je finale potpuno suprotno, predobro. Ma, ispadan neozbiljan, i ne zaslužujen bit na ovom topicu. Ispričavam se. Over and out.
al opet klisejni djelovi...

- john_constantine
meni je baš finale bilo odlično. A i nisam očekivao neku atraktivnu završnicu, ali bilo je poprilično napeto. Samo me jedino iznerviralo što će biti i šesta sezona, a trebalo se završiti na petoj, s obzirom da bi bio dobar kraj cijele serije.
P.S.
Prejaka ona scena
SpoilerShow
Mislim, ona epska scena kada Sam vidi svoju igračku u autu...
P.S.
Prejaka ona scena
SpoilerShow
kada Lucifer raznese Castiela.

Michel puši karu.
- Sammy
evo i ja sa zaostatkom pogledao finale..nije da sam razocaran, ali opet nisam ni odusevljen..jednostavno je finale zavrsilo na vrlo dobar nacin, bez nekih spektakularnosti i dostojan je kraj na cijelu pricu pete sezone..neznam sto ocekivati od šeste sezone..moglo je stati na ovome..
10/10
10/10
SpoilerShow
e sad, i meni se cini da je Chuck cijelo vrijeme bio Bog..zapravo to mi je najlogicnije..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
slažem se sa sammyjem. bilo je ok, niš spektakularno, ništa loše.
i ja se zapravo dosta veselim 6. sezoni i jedva čekam da krene s emitiranjem.
i ja se zapravo dosta veselim 6. sezoni i jedva čekam da krene s emitiranjem.