Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 30 Apr 2010, 06:00

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:što ćeš sada sljedeće igrati?
maloprije sam prešao god of war 1, koji iz nekoga razloga je radio savršeno, a prije taj dvd me je zezao, neznam zašto, ali glavno da sam ga mogao u miru i s guštom odigrati (šteta da sam ga prošao u samo 7 sati, na normal težini). Neka su me mjesta izludila, koa kad se mora penjati po onim rotirajućim stupovima s onim oštricama isl. Ali nekako mi je ovaj dio bolje sjeo od dvojke.

Sad mlo pauziravam da odgledam neke stvari koje su mi se nakupile (MOnster anime, the tick , i podosta filmova)

pa onda pošto taj shin megami tensei devil summoner nema neki nastavak, niti je kronološk povezan s drugim igrama te serije, budem za tjedan dva počeo s digital devil serijalom.
He, da, jedan od najiritatnijih nivoa u jedinici. :mrgreen: Ja ionako sada igram Valkyrie profile, baš drugačiji tip RPG - a. Borbe su na comboe (odnosno, svaki lik ima svoj potez na gumbu), a tek mogućnost dijeljenja bodova, ili arkadni dio igre. A tek statistika svakog lika. Jedino, priča dobro krene, ali sada kako se završilo na elder vampireu, valjda će postati bolje....
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Apr 2010, 09:34

jebemu, vidim da su i drugi prolupali zbog onih stupova s oštricama u hadesu.. :lol:
ja sam valjda 20 i više puta pao tokom penjanja... :twisted:

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Apr 2010, 10:08

Wendigo wrote:jebemu, vidim da su i drugi prolupali zbog onih stupova s oštricama u hadesu.. :lol:
ja sam valjda 20 i više puta pao tokom penjanja... :twisted:
samo 20, dobro da kad igram sjedim na krevetu, inače bi potrgao joystick odavno
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Apr 2010, 21:00

http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283

iss, battletoad. Prokleto teška igra, a tako je dobro počelo... Ali dosta igara mi budi sjećanja kao Contra ili Castlevania...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Apr 2010, 21:35

john_constantine wrote:http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283

iss, battletoad. Prokleto teška igra, a tako je dobro počelo... Ali dosta igara mi budi sjećanja kao Contra ili Castlevania...
stariji video, ali interesantan, većinu sam tih igara i igrao, ali jedino sam contru uspio prjeći na fer način, pošto je to bila igra koju sam imao davnih dana uprogramiranu u one kopije nes-a koje su imale uprogramirano jedno 20 igara.

Inače evo jednog interesantnoga podatka, ove igre za snes i nes, koje su izlazile u americi su bile u načelu uvjek podosta teže nego te iste igre u japanu jer je u americi bilo dopušteno posuđivati te igre u videotekama, pa je bilo im u interesu napraviti što teže igre da su ljudi prisiljeni kupiti ih jer ih nebi prešli tako brzo. A u japanu je zakonom zabranjeno bilo iznajmljivanje tih igara tako da su oni imali te naslove u "orginalnoj" težini.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Apr 2010, 23:14

Ovako...
Odkad sam spojio xbox,nikad mi iz prve ne bi proradio,crvena boja bi titrala gdje treba zelena biti...nakon 2-3 puta restartiranja sve bi bilo u redu...Veceras nece nakon 15 pokusaja...Je li moguce da nisam spojio nesto sto treba ili mi je prodana pokvarena konzola?! :evil: :evil:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 01 May 2010, 00:25

probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.

ovo morate probati ako ste oldschool igre

http://www.newgrounds.com/portal/view/534416

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 May 2010, 00:35

maddjuro wrote:probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.

rijec je o plazmi,dobio sam poseban kabel za to... :?

maddjuro

Post by maddjuro » 01 May 2010, 01:17

GreenHornet wrote:
maddjuro wrote:probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.

imaš te kablove za jedno 60kn po dućanima, oni se spajaju na ona 3 izlaza (žuti bjeli i crveni).
pa probaj. Možda moraš prije početka igre u opcijama nariktat da je za HD tv, tako bar na ps2 koji mi po defaultu šalje signal za standardnu tv, ali imam opciju da to promjenim u nešto za hd tv

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 May 2010, 14:36

maddjuro wrote:
GreenHornet wrote:

imaš te kablove za jedno 60kn po dućanima, oni se spajaju na ona 3 izlaza (žuti bjeli i crveni).
pa probaj. Možda moraš prije početka igre u opcijama nariktat da je za HD tv, tako bar na ps2 koji mi po defaultu šalje signal za standardnu tv, ali imam opciju da to promjenim u nešto za hd tv
Hvala,probat cu... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 May 2010, 19:20

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283

stariji video, ali interesantan, većinu sam tih igara i igrao, ali jedino sam contru uspio prjeći na fer način, pošto je to bila igra koju sam imao davnih dana uprogramiranu u one kopije nes-a koje su imale uprogramirano jedno 20 igara.

Inače evo jednog interesantnoga podatka, ove igre za snes i nes, koje su izlazile u americi su bile u načelu uvjek podosta teže nego te iste igre u japanu jer je u americi bilo dopušteno posuđivati te igre u videotekama, pa je bilo im u interesu napraviti što teže igre da su ljudi prisiljeni kupiti ih jer ih nebi prešli tako brzo. A u japanu je zakonom zabranjeno bilo iznajmljivanje tih igara tako da su oni imali te naslove u "orginalnoj" težini.
ma ja sam odrastao na tim konzolama. Kremenko, Super Mario, Donald Duck in Hollywood... I da, stvarno teške igre nego ove danas. A tek ovako za usput... Splatter house 2 ili Comixx...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 May 2010, 19:33

Je li tko igrao Valkyrie profile na psx?
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 May 2010, 13:06

kada bi trebao izać diablo 3 :?:

boyko

Post by boyko » 03 May 2010, 13:09

bumo ga se još dugo,dugo načekali
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 03 May 2010, 17:12

boyko wrote:bumo ga se još dugo,dugo načekali
kao i starcraft 2. :mrgreen:

Wendigo, ti si igrao onaj tenchu serijal, zar ne? Našao sam dvije igre za ps2, i prvo sam skinuo fatal shadows. U kojem nastavku je ono gdje se prikazuju rendgenski prikazi lomljenja udova i stealth killova?
Michel puši karu.

Post Reply