He, da, jedan od najiritatnijih nivoa u jedinici.maddjuro wrote:maloprije sam prešao god of war 1, koji iz nekoga razloga je radio savršeno, a prije taj dvd me je zezao, neznam zašto, ali glavno da sam ga mogao u miru i s guštom odigrati (šteta da sam ga prošao u samo 7 sati, na normal težini). Neka su me mjesta izludila, koa kad se mora penjati po onim rotirajućim stupovima s onim oštricama isl. Ali nekako mi je ovaj dio bolje sjeo od dvojke.john_constantine wrote:što ćeš sada sljedeće igrati?
Sad mlo pauziravam da odgledam neke stvari koje su mi se nakupile (MOnster anime, the tick , i podosta filmova)
pa onda pošto taj shin megami tensei devil summoner nema neki nastavak, niti je kronološk povezan s drugim igrama te serije, budem za tjedan dva počeo s digital devil serijalom.
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- Wendigo
jebemu, vidim da su i drugi prolupali zbog onih stupova s oštricama u hadesu.. 
ja sam valjda 20 i više puta pao tokom penjanja...
- maddjuro
samo 20, dobro da kad igram sjedim na krevetu, inače bi potrgao joystick odavnoWendigo wrote:jebemu, vidim da su i drugi prolupali zbog onih stupova s oštricama u hadesu..
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283
iss, battletoad. Prokleto teška igra, a tako je dobro počelo... Ali dosta igara mi budi sjećanja kao Contra ili Castlevania...
iss, battletoad. Prokleto teška igra, a tako je dobro počelo... Ali dosta igara mi budi sjećanja kao Contra ili Castlevania...
Michel puši karu.
- maddjuro
stariji video, ali interesantan, većinu sam tih igara i igrao, ali jedino sam contru uspio prjeći na fer način, pošto je to bila igra koju sam imao davnih dana uprogramiranu u one kopije nes-a koje su imale uprogramirano jedno 20 igara.john_constantine wrote:http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283
Inače evo jednog interesantnoga podatka, ove igre za snes i nes, koje su izlazile u americi su bile u načelu uvjek podosta teže nego te iste igre u japanu jer je u americi bilo dopušteno posuđivati te igre u videotekama, pa je bilo im u interesu napraviti što teže igre da su ljudi prisiljeni kupiti ih jer ih nebi prešli tako brzo. A u japanu je zakonom zabranjeno bilo iznajmljivanje tih igara tako da su oni imali te naslove u "orginalnoj" težini.
-
GreenHornet
Ovako...
Odkad sam spojio xbox,nikad mi iz prve ne bi proradio,crvena boja bi titrala gdje treba zelena biti...nakon 2-3 puta restartiranja sve bi bilo u redu...Veceras nece nakon 15 pokusaja...Je li moguce da nisam spojio nesto sto treba ili mi je prodana pokvarena konzola?!

Odkad sam spojio xbox,nikad mi iz prve ne bi proradio,crvena boja bi titrala gdje treba zelena biti...nakon 2-3 puta restartiranja sve bi bilo u redu...Veceras nece nakon 15 pokusaja...Je li moguce da nisam spojio nesto sto treba ili mi je prodana pokvarena konzola?!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- maddjuro
probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.
ovo morate probati ako ste oldschool igre
http://www.newgrounds.com/portal/view/534416
ovo morate probati ako ste oldschool igre
http://www.newgrounds.com/portal/view/534416
-
GreenHornet
rijec je o plazmi,dobio sam poseban kabel za to...maddjuro wrote:probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.
- maddjuro
imaš te kablove za jedno 60kn po dućanima, oni se spajaju na ona 3 izlaza (žuti bjeli i crveni).GreenHornet wrote:rijec je o plazmi,dobio sam poseban kabel za to...maddjuro wrote:probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.
pa probaj. Možda moraš prije početka igre u opcijama nariktat da je za HD tv, tako bar na ps2 koji mi po defaultu šalje signal za standardnu tv, ali imam opciju da to promjenim u nešto za hd tv
-
GreenHornet
Hvala,probat cu...maddjuro wrote:imaš te kablove za jedno 60kn po dućanima, oni se spajaju na ona 3 izlaza (žuti bjeli i crveni).GreenHornet wrote:rijec je o plazmi,dobio sam poseban kabel za to...maddjuro wrote:probaj promjeniti tv na koji spajaš x-box, ili probaj promjeniti kabel kojim spajaš x-box i tv.
pa probaj. Možda moraš prije početka igre u opcijama nariktat da je za HD tv, tako bar na ps2 koji mi po defaultu šalje signal za standardnu tv, ali imam opciju da to promjenim u nešto za hd tv
- john_constantine
ma ja sam odrastao na tim konzolama. Kremenko, Super Mario, Donald Duck in Hollywood... I da, stvarno teške igre nego ove danas. A tek ovako za usput... Splatter house 2 ili Comixx...maddjuro wrote:stariji video, ali interesantan, većinu sam tih igara i igrao, ali jedino sam contru uspio prjeći na fer način, pošto je to bila igra koju sam imao davnih dana uprogramiranu u one kopije nes-a koje su imale uprogramirano jedno 20 igara.john_constantine wrote:http://www.gametrailers.com/video/top-t ... down/38283
Inače evo jednog interesantnoga podatka, ove igre za snes i nes, koje su izlazile u americi su bile u načelu uvjek podosta teže nego te iste igre u japanu jer je u americi bilo dopušteno posuđivati te igre u videotekama, pa je bilo im u interesu napraviti što teže igre da su ljudi prisiljeni kupiti ih jer ih nebi prešli tako brzo. A u japanu je zakonom zabranjeno bilo iznajmljivanje tih igara tako da su oni imali te naslove u "orginalnoj" težini.
Michel puši karu.
- john_constantine
- Wendigo
kada bi trebao izać diablo 3 
- boyko
bumo ga se još dugo,dugo načekali
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
kao i starcraft 2.boyko wrote:bumo ga se još dugo,dugo načekali
Wendigo, ti si igrao onaj tenchu serijal, zar ne? Našao sam dvije igre za ps2, i prvo sam skinuo fatal shadows. U kojem nastavku je ono gdje se prikazuju rendgenski prikazi lomljenja udova i stealth killova?
Michel puši karu.