Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
one and only

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by one and only » 21 Apr 2010, 09:41

BLOOD CREEK - Sasvim solidan film o paranormalnoj aktivnosti Njemaca za vreme drugog Svetskog rata,glumi Dominik Purcel koji je vecini poznat po ulozi seriji Bekstvo iz zatvora tako da ko voli ovog glumca neka pogleda film...Moj dojam:dobar horor nije naporan prije svega sto je veoma vazno,puno akcije,trckaranja,ubistava tako da je preporucljiv za ubiti par sati....7/10

yaps

Post by yaps » 21 Apr 2010, 10:13

Zone of the dead (5/10) - sasvim solidan filmcic. Malo je scenario los, ne svidja mi se ono igranje kamere u tenucima zombi napada i akcija na kraju je losa. Dobre stvari su maska i ambijent. Ocekivao sam losiji film, ali je ovo sasvim ok, mada je moglo i bolje.

The prowler (5/10) - Ubicu je moguce provaliti nakon 5 minuta, ali zbog dobro odradjenih ubistava dajem mu nesto vecu ocenu.

Soulkeeper (4/10). Film je radjen u stilu 60ih, ali reditelju su promakli dzipovi i moderni automoili u pozadini :D . simpaticna horor komedija, ali nista vise od tog.

remike2

Post by remike2 » 21 Apr 2010, 10:18

The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

boyko

Post by boyko » 21 Apr 2010, 11:45

remike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
jep.filmčina i pol.
ak te zanima pogledaj i An American Crime (2007),napravljen na istu temu,možda samo malo na drugačiji način.isto odličan
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

remike2

Post by remike2 » 21 Apr 2010, 11:55

boyko wrote:
remike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
jep.filmčina i pol.
ak te zanima pogledaj i An American Crime (2007),napravljen na istu temu,možda samo malo na drugačiji način.isto odličan
Čuo sam za taj film i namjeravam ga pogledati, nadam se da će me se isto dojmiti i svidjeti. 8)
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

hitman_4

Post by hitman_4 » 21 Apr 2010, 16:26

Red Hook (2009) - glup film.doslovno
1/10
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Apr 2010, 21:23

Sheitan - sve manje mi se dopadaju ti francuski horori. Ok to što imaju puno naglašenije i eksplicitnije scene nasilja i seksa nego u američkim filmovima 80 - tih, ali meni su ti načini, kako ih prikazuju, uvijek odbojni i nelagodni za gledanje. Iako za film kaže crna komedija, niti jedanput se nisam nasmijao niti vidio što zabavno, osim baš bizarne ideje... Ono, tipični film s obitelji luđaka s uvrnutim i debilnim završetkom
SpoilerShow
(mislim, lik ostane radi one cure i uspije opet pronaći kuću luđaka?)
s antipičnim likovima, naročito glavni lik za kojega mi uopće nije stalo. A Vincent Cassel je prelud kao i obično... Nešto ću duže vrijeme izbjegavati francuske horore nakon ovoga... 3/5
Michel puši karu.

Skunk64

Post by Skunk64 » 22 Apr 2010, 00:10

one and only wrote:Nadam se da se neces razocarati :mrgreen:,uglavnom ostavi utisak kada pogledas...
pogledo..a nemam pojma, nije mi bas nesto..naporan mi je nekak..nikak da me zainteresira onak kak bi trebo..

podsjeca me malo na onaj "Sphere" sa d. hoffmanom i s. l. jacksonom, jelda?
"Where's your will to be weird?"

Skunk64

Post by Skunk64 » 22 Apr 2010, 00:11

ja sam ga jedva pogledo..zadnjih 15min nisam mogo na fullscreenu gledat

i onda sam jos bio u soku par sati.. :)

Boby

Post by Boby » 22 Apr 2010, 00:15

Skunk64 wrote:
ja sam ga jedva pogledo..zadnjih 15min nisam mogo na fullscreenu gledat

i onda sam jos bio u soku par sati.. :)
Jedini film nakon mnogo godina za kojeg nisam imao srca da ga gledam bez pauzi.

one and only

Post by one and only » 22 Apr 2010, 00:18

Skunk64 wrote:
one and only wrote:Nadam se da se neces razocarati :mrgreen:,uglavnom ostavi utisak kada pogledas...
pogledo..a nemam pojma, nije mi bas nesto..naporan mi je nekak..nikak da me zainteresira onak kak bi trebo..

podsjeca me malo na onaj "Sphere" sa d. hoffmanom i s. l. jacksonom, jelda?
Da lici na Sphere zbog tog ambijenta u svemiru,posada,brod itd sto se u stvari i moze vidjeti u vecini SF filmova...Hocu da ti kazem da sam ga ja jos jednom pogledao da vidim da li sam mozda se prevario ili je film zaista tako dobar i mogu ti reci da mi je utisak malo slabiji ali i dalje je mnogo dobar film,prvi put sam vise imao u glavi pozitivne kritike ljudi koji su gledali pa je mozda zato i meni bio "savrsen" ali sada sam primjetio jos neke mane,a cuj ovaj film je svuda dobro ocenjen kako od strane strucnih lica tako i gledalaca,meni to licno nije vazno ali svidja mi se jer se vise oslanja na ljudsku psihu i prikazuje kako ljudi sami sebe mogu da uniste...Mene je recimo malo pocetak filma drzao nezainteresovanim ali nista posebno,cim su usli na Event Horizont bio sam maximalno fokusiran....

Skunk64

Post by Skunk64 » 22 Apr 2010, 01:12

one and only wrote:Da lici na Sphere zbog tog ambijenta u svemiru,posada,brod itd sto se u stvari i moze vidjeti u vecini SF filmova...Hocu da ti kazem da sam ga ja jos jednom pogledao da vidim da li sam mozda se prevario ili je film zaista tako dobar i mogu ti reci da mi je utisak malo slabiji ali i dalje je mnogo dobar film,prvi put sam vise imao u glavi pozitivne kritike ljudi koji su gledali pa je mozda zato i meni bio "savrsen" ali sada sam primjetio jos neke mane,a cuj ovaj film je svuda dobro ocenjen kako od strane strucnih lica tako i gledalaca,meni to licno nije vazno ali svidja mi se jer se vise oslanja na ljudsku psihu i prikazuje kako ljudi sami sebe mogu da uniste...Mene je recimo malo pocetak filma drzao nezainteresovanim ali nista posebno,cim su usli na Event Horizont bio sam maximalno fokusiran....
nista ja ne kazem, svatko ima svoj fetis na neku vrstu filmova :)

samo ti preporucuj i dalje ak imas kaj dobro ;)

boyko

Post by boyko » 22 Apr 2010, 01:38

Event Horizon (1997) - ne znam ni sam kolko sam ga več puta gledal i još mi je uvijek odličan.
efekti,gluma,ugođaj,radnja,sve super.
i još na kraju svira prodigy. :rock: 8)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Skunk64

Post by Skunk64 » 22 Apr 2010, 02:11

boyko wrote: i još na kraju svira prodigy. :rock: 8)
oh my god, it's the funky shit :finga:

hitman_4

Post by hitman_4 » 24 Apr 2010, 15:56

Linkeroever (2008) - solidan belgijski horror,očekivao sam nešto više,al može proći.
7.2/10
Image

Image

Image

Post Reply