Koji ste horror zadnji gledali?
- one and only
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
BLOOD CREEK - Sasvim solidan film o paranormalnoj aktivnosti Njemaca za vreme drugog Svetskog rata,glumi Dominik Purcel koji je vecini poznat po ulozi seriji Bekstvo iz zatvora tako da ko voli ovog glumca neka pogleda film...Moj dojam:dobar horor nije naporan prije svega sto je veoma vazno,puno akcije,trckaranja,ubistava tako da je preporucljiv za ubiti par sati....7/10
- yaps
Zone of the dead (5/10) - sasvim solidan filmcic. Malo je scenario los, ne svidja mi se ono igranje kamere u tenucima zombi napada i akcija na kraju je losa. Dobre stvari su maska i ambijent. Ocekivao sam losiji film, ali je ovo sasvim ok, mada je moglo i bolje.
The prowler (5/10) - Ubicu je moguce provaliti nakon 5 minuta, ali zbog dobro odradjenih ubistava dajem mu nesto vecu ocenu.
Soulkeeper (4/10). Film je radjen u stilu 60ih, ali reditelju su promakli dzipovi i moderni automoili u pozadini
. simpaticna horor komedija, ali nista vise od tog.
The prowler (5/10) - Ubicu je moguce provaliti nakon 5 minuta, ali zbog dobro odradjenih ubistava dajem mu nesto vecu ocenu.
Soulkeeper (4/10). Film je radjen u stilu 60ih, ali reditelju su promakli dzipovi i moderni automoili u pozadini

- remike2
The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- boyko
jep.filmčina i pol.remike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
ak te zanima pogledaj i An American Crime (2007),napravljen na istu temu,možda samo malo na drugačiji način.isto odličan
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- remike2
Čuo sam za taj film i namjeravam ga pogledati, nadam se da će me se isto dojmiti i svidjeti.boyko wrote:jep.filmčina i pol.remike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
ak te zanima pogledaj i An American Crime (2007),napravljen na istu temu,možda samo malo na drugačiji način.isto odličan

But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- hitman_4
- john_constantine
Sheitan - sve manje mi se dopadaju ti francuski horori. Ok to što imaju puno naglašenije i eksplicitnije scene nasilja i seksa nego u američkim filmovima 80 - tih, ali meni su ti načini, kako ih prikazuju, uvijek odbojni i nelagodni za gledanje. Iako za film kaže crna komedija, niti jedanput se nisam nasmijao niti vidio što zabavno, osim baš bizarne ideje... Ono, tipični film s obitelji luđaka s uvrnutim i debilnim završetkom s antipičnim likovima, naročito glavni lik za kojega mi uopće nije stalo. A Vincent Cassel je prelud kao i obično... Nešto ću duže vrijeme izbjegavati francuske horore nakon ovoga... 3/5
SpoilerShow
(mislim, lik ostane radi one cure i uspije opet pronaći kuću luđaka?)
Michel puši karu.
- Skunk64
pogledo..a nemam pojma, nije mi bas nesto..naporan mi je nekak..nikak da me zainteresira onak kak bi trebo..one and only wrote:Nadam se da se neces razocarati,uglavnom ostavi utisak kada pogledas...
podsjeca me malo na onaj "Sphere" sa d. hoffmanom i s. l. jacksonom, jelda?
"Where's your will to be weird?"
- Skunk64
ja sam ga jedva pogledo..zadnjih 15min nisam mogo na fullscreenu gledatremike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
i onda sam jos bio u soku par sati..

- Boby
Jedini film nakon mnogo godina za kojeg nisam imao srca da ga gledam bez pauzi.Skunk64 wrote:ja sam ga jedva pogledo..zadnjih 15min nisam mogo na fullscreenu gledatremike2 wrote:The Girl Next Door (2007) - izuzetno šokantan film prema istinitim događajima, film je nekako spoj horrora i drame, na trenutke jako uznemirujuć i nevjerovatan, gluma je sjajna i kolko god bio težak u momente za gledati mi se jako svidio, 10/10.
i onda sam jos bio u soku par sati..
- one and only
Da lici na Sphere zbog tog ambijenta u svemiru,posada,brod itd sto se u stvari i moze vidjeti u vecini SF filmova...Hocu da ti kazem da sam ga ja jos jednom pogledao da vidim da li sam mozda se prevario ili je film zaista tako dobar i mogu ti reci da mi je utisak malo slabiji ali i dalje je mnogo dobar film,prvi put sam vise imao u glavi pozitivne kritike ljudi koji su gledali pa je mozda zato i meni bio "savrsen" ali sada sam primjetio jos neke mane,a cuj ovaj film je svuda dobro ocenjen kako od strane strucnih lica tako i gledalaca,meni to licno nije vazno ali svidja mi se jer se vise oslanja na ljudsku psihu i prikazuje kako ljudi sami sebe mogu da uniste...Mene je recimo malo pocetak filma drzao nezainteresovanim ali nista posebno,cim su usli na Event Horizont bio sam maximalno fokusiran....Skunk64 wrote:pogledo..a nemam pojma, nije mi bas nesto..naporan mi je nekak..nikak da me zainteresira onak kak bi trebo..one and only wrote:Nadam se da se neces razocarati,uglavnom ostavi utisak kada pogledas...
podsjeca me malo na onaj "Sphere" sa d. hoffmanom i s. l. jacksonom, jelda?
- Skunk64
nista ja ne kazem, svatko ima svoj fetis na neku vrstu filmovaone and only wrote:Da lici na Sphere zbog tog ambijenta u svemiru,posada,brod itd sto se u stvari i moze vidjeti u vecini SF filmova...Hocu da ti kazem da sam ga ja jos jednom pogledao da vidim da li sam mozda se prevario ili je film zaista tako dobar i mogu ti reci da mi je utisak malo slabiji ali i dalje je mnogo dobar film,prvi put sam vise imao u glavi pozitivne kritike ljudi koji su gledali pa je mozda zato i meni bio "savrsen" ali sada sam primjetio jos neke mane,a cuj ovaj film je svuda dobro ocenjen kako od strane strucnih lica tako i gledalaca,meni to licno nije vazno ali svidja mi se jer se vise oslanja na ljudsku psihu i prikazuje kako ljudi sami sebe mogu da uniste...Mene je recimo malo pocetak filma drzao nezainteresovanim ali nista posebno,cim su usli na Event Horizont bio sam maximalno fokusiran....

samo ti preporucuj i dalje ak imas kaj dobro

- boyko
Event Horizon (1997) - ne znam ni sam kolko sam ga več puta gledal i još mi je uvijek odličan.
efekti,gluma,ugođaj,radnja,sve super.
i još na kraju svira prodigy.

efekti,gluma,ugođaj,radnja,sve super.
i još na kraju svira prodigy.

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Skunk64
oh my god, it's the funky shitboyko wrote: i još na kraju svira prodigy.![]()

- hitman_4
Linkeroever (2008) - solidan belgijski horror,očekivao sam nešto više,al može proći.
7.2/10
7.2/10