pomoc mome kumu

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Deimos

pomoc mome kumu

Post by Deimos » 24 Mar 2010, 21:57

evo ljudi ovakva je situacija :

http://www.24sata.hr/news/sina-su-mi-pr ... mi/165499/

ja vam nikad nisam slao spam ili takvo nesto, ovo mi je kum stvarno nadrapao pa bi vas molio da pisete u veleposlanstvo croemb.santiago@mvpei.hr[url][/url] i da im javite da brinemo za svoje. pozdrav

Ašow

Re: pomoc mome kumu

Post by Ašow » 25 Mar 2010, 02:03

Iskreno, kad sam pročitao da su nekom liku sina prebili u jebenom Čileu i da sad tamo leži u komi tako sam se jako opalio smijati da mi je balčina izletila kroz nos.
Sad... koji kurac da ja pisem veleposlanstvu?
Prebili su ga bzvz? Jea rajt.
Odi kosi travu il nest.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Mar 2010, 05:49

Ašow wrote:Iskreno, kad sam pročitao da su nekom liku sina prebili u jebenom Čileu i da sad tamo leži u komi tako sam se jako opalio smijati da mi je balčina izletila kroz nos.
Odi kosi travu il nest.
ok, premlatili su ga i razumio bi hladnoću na takve vijesti, ali što je tu tako smiješno? :roll: Da tebe premlate i naprave invalida, vjerojatno bi se i ja smijao tome kada je to tako smiješno.
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 25 Mar 2010, 10:55

john_constantine wrote:
Ašow wrote:Iskreno, kad sam pročitao da su nekom liku sina prebili u jebenom Čileu i da sad tamo leži u komi tako sam se jako opalio smijati da mi je balčina izletila kroz nos.
Odi kosi travu il nest.
ok, premlatili su ga i razumio bi hladnoću na takve vijesti, ali što je tu tako smiješno? :roll: Da tebe premlate i naprave invalida, vjerojatno bi se i ja smijao tome kada je to tako smiješno.
:lol: a ti si taj koji obozava gledati real gore slike i rekao si nedavno da te to uopce ne dira, a sada odjedanput si se preobratio, zanimljivo.

No, ne znam kako mu mozemo pomoci. Zar zbilja mislis ako cemo pisati veleposlanstvu, da ce oni nesto poduzeti u vezi toga, mislim, vrijedi pokusati.
"Good night boils and ghouls."

Ašow

Post by Ašow » 25 Mar 2010, 13:29

john_constantine wrote:
Odi kosi travu il nest.
Smješno je što su random lika iz zg-a premlatili u čileu.
Hladan je ovaj svijet prijatelju, a 90% ljudi boli briga za druge ljude. Koliko god si govorili da su suosjećajni, ovo-ono, u suštini sve boli kurac. Sve.
Tak da...
Mene bk i smijem se ovom glupanu sto uspije sramotiti svoj grad u drugoj drzavi.
Carčina. Kraljčina. Lavčina.
--------
Last.fm

Boby

Post by Boby » 25 Mar 2010, 14:23

@Cons

Svaka ti čast! Samo kaj mi se čini da je ovdje uzalud uopće pokušavati da se nešto raspravi.

Scarface

Post by Scarface » 25 Mar 2010, 16:08

Ašow wrote:
john_constantine wrote:
Odi kosi travu il nest.
Smješno je što su random lika iz zg-a premlatili u čileu.
Hladan je ovaj svijet prijatelju, a 90% ljudi boli briga za druge ljude. Koliko god si govorili da su suosjećajni, ovo-ono, u suštini sve boli kurac. Sve.
Tak da...
Mene bk i smijem se ovom glupanu sto uspije sramotiti svoj grad u drugoj drzavi.
Carčina. Kraljčina. Lavčina.

Gle, s ovim boldanim se slažen, tako stvari nažalost stoje, al ovo poplavljeno je užas za pročitat. Kužin ja tvoju frustraciju ka normalnog čovika svitom kakav on jest općenito, i kužin neku hladnoću, jer bi čak bilo neprirodno da ova vijest u tebi izaziva neke snažne emocije, ali smijat se tome je već potpuno druga stvar- znak bolesnog sadizma ili jednostavno nametanja sebe ka nekog hladnog tipa koji je too cool for school. Ovo je horror forum, al izgleda da neki misle da to onda znači da se mogu svakakve pizdarije provaljivat. Ne budi kreten, tako si i gori od manijaka koji su ovog jadnika pretukli. Triba bit iznad toga, jer to je jedino oružje koje normalnim ljudima preostaje u ovoj trulini od svita. I inače, na svakom forumu, ova tvoja rečenica zaslužila bi oveći ban, pa apeliram na moderatore ukoliko ne uslijedi isprika.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 25 Mar 2010, 16:58

Uff ghostface, krivo si me shvatio. Nisam ja tip osobe koja je hladna jer je to kul. Niti pokusavam biti neki kul lik.
TO poplavljeno je trebalo biti shvaceno u smislu da je lik napravio nesto sto nije trebao i da me zato boli briga, jer svatko žanje što je posijao.
A i smješno mi je bilo općenito kad pogledam cijelu vijest što je apel upućen na korisnike da pošalju pismo veleposlanstvu.
Odgovorno tvrdim da 99.9% ljudi s ovog foruma ne bi poslalo pismo veleposlanstvu zbog nekoga koga ne znaju.
A zadnji red je sarkazam.
Na takvo nesto sam mislio.

A, sad... sto se tice bana.
Vidi, na forumima visim otkada su se pojavili na internetu. Jos dok se iz windowsa 3.1 željena informacija morala preko naredbenog retka vući... što je bilo onak... big no-no? Tomu pridodajem i cinjenicu da sam student informatike. Sad, ta moja rečenica ne bi zaslužila ban niti na jednom forumu. Moderator i administrator sam bio na podosta foruma itd.

Pazi zasto nema osnove za ban...

1. Osoba koju se spominje nije korisnik ovoga foruma. (No nebitno toliko)
2. To što je mene briga za neku random osobu je moja osobna stvar. Dok je god u manirama općeprihvaćenog dobrog ukusa i u skladu sa pravilima foruma. A moja tvrdnja je u skladu sa pravilima foruma. Ne vrijeđam niti jednog korisnika niti vrijeđam ono o cemu raspravljamo. Samo se smijem.
3. Smijanje nije protiv pravila.
4. Nisam ama baš nikoga uvrijedio. To što se netko našao prozvanim na moje smijanje je druga stvar. Ja nisam nikoga prozvao.

Tako da, ja necu uputiti ovdje ispriku, jer ne vidim komu da uputim ispriku, nego jos k tomu biti arogantan i još jednom se nasmijati random osobi iz zagreba koja je dobila batina u čileu.
A inace, nisam arogantan i mrzim arogantne osobe, nego ne volim kad mi netko prijeti a nema osnove za to kao sto ti u svom prijasnjem postu nemas osnovu za apeliranje moderatorima tj. administratorima da mi daju ban.

ali, eto, ako ce tebe veseliti, linkaj ovaj topik nekomu od administratora i idemo zajedno to raspraviti.
pa ako administrator odluci da postoji dovoljna osnova za ban, neka mi pojasni to, pa cemo daljnji razvoj situacije dogovoriti.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 25 Mar 2010, 17:15

Moje mišljenje je da zaslužuješ lagano hlađenje, al ne boj se, nit ću ikakav link slat ikome nit me toliko briga za ovo, jednostavno san osjetija da to napišen i tako izrazin svoj stav. Neću ulazit u to koje forume pratiš i koje si vodija, niti je od ikakve važnosti to šta si student informatike, jer ovo je čista moralna etika. Inače je ovo dosta fleksibilan forum, ne znan jel svega par ljudi dobilo neki kraći ban, samo kažen da san nailazija na slučajeve di su se ovakve stvari strogo kažnjavale. Pa eto, shvati to ka jedan dobronamjerni savjet.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 25 Mar 2010, 17:25

ma, nije problem, razumijem.
Hvala na savjetu sve u svemu. :)
Ae, da ne spamamo bzvz temu :P
--------
Last.fm

Deimos

Post by Deimos » 25 Mar 2010, 17:46

Odi kosi travu il nest.
ak nećeš ne moraš. ak tebe pregaze tako gadno i ja ću se nasmijati. sad nije bitno to kaj su ga prebili, već dečko leži u komi i bilo bi dobro kad bi se napravio pritisak na ambasadu da se rješi njegova situacija

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Mar 2010, 18:20

:roll: Vidim neke boli što ovaj topic postoji i zauzima mjesto, jer kao neće ispunit svoju svrhu i nepotreban je u ovom surovom svijetu gdje nitko neće pomoći?...Stvarno je nebitno hoće li itko pomoći i je li to besmisleno ili ne.
Deimos je napravio plemenitu sugestiju i to je bitno, pogotovo s njegovog stajališta kao osobe koja je daleko od događaja i bespomoćna. I vi biste razmišljali na sličan način na njegovom mjestu.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Mar 2010, 18:21

Jadan čovjek, nadam se da će biti sve ok.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 25 Mar 2010, 18:28

Ašow wrote: Mene bk i smijem se ovom glupanu sto uspije sramotiti svoj grad u drugoj drzavi.
Lik je osramotio svoj grad zato sto ga je netko pretuko?!Bez uvrede,ali ti si momak IMBECIL.I to jedan od vecih na koje sam naletio odkad se sluzim internetom.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Mar 2010, 18:34

HorrorHR wrote:Jadan čovjek, nadam se da će biti sve ok.
yep.
inače, nisam baš shvatio ovaj dio sa pismom. dali je u planu neka peticija ili što već...?

Post Reply