Koji je to film?
-
Samurai
Re: Koji je to film?
Pozdrav!
1. Obitelj na putu, desi se kvar na autu i završavaju u napuštenom gradiću usred pustinje. U rudniku ispod tog gradića nalaze se mutanti u koje su se stanovnici tog mjesta pretvorili kao posljedica radijacije nakon nekog nuklearnog testiranja.
2. iako nije horor... radi se o detektivu i serijskom ubojici, a žrtve su čini mi se samo žene. Detektiv dobiva dojave o sljedećoj žrtvi nedugo prije ubojstva i malo vremena da bi otkrio koja je. Zadnju žrtvu ubojica odvodi u neko zapušteno skladište uz rijeku, a sve unutra gori.
1. Obitelj na putu, desi se kvar na autu i završavaju u napuštenom gradiću usred pustinje. U rudniku ispod tog gradića nalaze se mutanti u koje su se stanovnici tog mjesta pretvorili kao posljedica radijacije nakon nekog nuklearnog testiranja.
2. iako nije horor... radi se o detektivu i serijskom ubojici, a žrtve su čini mi se samo žene. Detektiv dobiva dojave o sljedećoj žrtvi nedugo prije ubojstva i malo vremena da bi otkrio koja je. Zadnju žrtvu ubojica odvodi u neko zapušteno skladište uz rijeku, a sve unutra gori.
- john_constantine
-
filmofil
ovo drugo me podsjeća na puno filmova...možda from hell?
This is the Zodiac speaking.
-
Samurai
To je prvo što sam naišao dok sam tražio, ali ne. Ovaj ni nema baš nekih strašnih scena koliko se sjećam. Ti mutanti se ni ne pojavljuju, a dok žena upadne u neku rupu i krene istraživat taj rudnik jedino što čuje su neki čudni zvukovi. A mislim da je u blizini bio i neki restoran, svi su izgledali kao ljudi, a zapravo to nisu bili.john_constantine wrote:ovo prvo je hills have eyes iz 2005 godine.
Nije. Jedino čega se još sjećam je žena sa ulice (narkomanka ili slično) koju je taj ubojica slijedio, ali je na kraju nije ubio...filmophil wrote:ovo drugo me podsjeća na puno filmova...možda from hell?
- john_constantine
aha, znam... je li tu bilo ono gdje su negdje našli obješenu ljudsko kožu raširenu na zidu? A završilo se tako da ih je u autu napalo nekakvo biće, pa su na kraju i oni postali kao ti "ljudi"? Znam taj film, ali ne znam originalni naslov.Samurai wrote:To je prvo što sam naišao dok sam tražio, ali ne. Ovaj ni nema baš nekih strašnih scena koliko se sjećam. Ti mutanti se ni ne pojavljuju, a dok žena upadne u neku rupu i krene istraživat taj rudnik jedino što čuje su neki čudni zvukovi. A mislim da je u blizini bio i neki restoran, svi su izgledali kao ljudi, a zapravo to nisu bili.john_constantine wrote:ovo prvo je hills have eyes iz 2005 godine.![]()
Nije. Jedino čega se još sjećam je žena sa ulice (narkomanka ili slično) koju je taj ubojica slijedio, ali je na kraju nije ubio...filmophil wrote:ovo drugo me podsjeća na puno filmova...možda from hell?
Michel puši karu.
-
Samurai
Tog se ne sjećam, ali na kraju su i oni postali ti "ljudi".john_constantine wrote: aha, znam... je li tu bilo ono gdje su negdje našli obješenu ljudsko kožu raširenu na zidu? A završilo se tako da ih je u autu napalo nekakvo biće, pa su na kraju i oni postali kao ti "ljudi"? Znam taj film, ali ne znam originalni naslov.
- slimps
za broj dva...Samurai wrote:Pozdrav!
el to FearDotCom ?
http://www.youtube.com/watch?v=kSDNIYw1nLI
-
Samurai
Nije, ovaj koji tražim nema nikakvih elemenata horora.slimps wrote:za broj dva...Samurai wrote:Pozdrav!
el to FearDotCom ?
http://www.youtube.com/watch?v=kSDNIYw1nLI
- john_constantine
Baš sam se sjetio jednog starog dječjeg filma o dječaku koji je dobio na poklon neobičnu kukuljicu iz koje se izlegne magični leptir koji je mogao čarolijom stvarati predmete i slično, kao ono kada je za dječaka složio auto. A samo nije mogla odoljeti punom mjesecu tako da je na kraju filma odletio i dječak ju više nije vidio. Bili su i oni leptiri, njezina djeca koje je zarobio znanstvenik i sve ih ubio za svoja djela za pokazivanje.
Michel puši karu.
-
Eat Your Brains
Jako malo vjerojatno da ce se itko ovog sjecat. Sjecam se scene iz tog filma od prije skoro 25 godina. Neski stariji western je,
mislim. Scena ide ovako. Djecak je do pasa u zivom blatu,polako tone i svira neku frulu. Nekakav vojnik mu s drveta pokusava
sat ruku il granu il tak nes,al na kraju grana il sto vec popusti i on padna unutra s klincem...
mislim. Scena ide ovako. Djecak je do pasa u zivom blatu,polako tone i svira neku frulu. Nekakav vojnik mu s drveta pokusava
sat ruku il granu il tak nes,al na kraju grana il sto vec popusti i on padna unutra s klincem...
I like to eat things.
- chatterer
imam i ja nekoliko filmova što sam gledao ali se ne mogu sjetiti imena..
Recimo sad sam vidio reklamu za film Polje Snova, jel to film o bejzbolašu kojega posjete duše preminulih igrača te on mora obaviti neke poslove za njih?
Zatim dva zombi filma, za jednog se sjećam da su preživjeli bili na krovovima zgrada te igrali šah preko nekakvog transparenta dok su dolje bili zombiji, mislim da se par scena odvija i na parkiralištu pod zgradom..
Drugi film je dosta mračan, jake scene dok zombiji deru ljude koji izađu iz ograđenog grada, mislim da je i neka vojska u pitanju
Recimo sad sam vidio reklamu za film Polje Snova, jel to film o bejzbolašu kojega posjete duše preminulih igrača te on mora obaviti neke poslove za njih?
Zatim dva zombi filma, za jednog se sjećam da su preživjeli bili na krovovima zgrada te igrali šah preko nekakvog transparenta dok su dolje bili zombiji, mislim da se par scena odvija i na parkiralištu pod zgradom..
Drugi film je dosta mračan, jake scene dok zombiji deru ljude koji izađu iz ograđenog grada, mislim da je i neka vojska u pitanju
- john_constantine
- maddjuro
ono prvo je Field of Dreams, oo s šahom ti je onaj remake dawn of dead-a, a ovo treće ti je vjerojatno land of the deadchatterer wrote:imam i ja nekoliko filmova što sam gledao ali se ne mogu sjetiti imena..
I may be an idiot, but i am no fool.
- chatterer
hvala
prolazilo mi je kroz glavu da bi to mogli biti ti filmovi, ali prema traileru mi se činilo da je ovo nešto drugo što znači da je vrijeme za ponovno gledanje
prolazilo mi je kroz glavu da bi to mogli biti ti filmovi, ali prema traileru mi se činilo da je ovo nešto drugo što znači da je vrijeme za ponovno gledanje
-
Metalcamp
Nakon što je umro jedan Corey, sjetio sam 2 filma uz koje sam odrastao, ali se ne mogu sjetiti naziva, a kamoli nesto vise, znam par scena.
Prvi film je o nekoj djeci koja uzmu balon i odlete sve do nekakvog otoka, nekakva prasuma te se na kraju sukobe, mislim sa gusarima na njihovom brodu, nije goonies.
Drugi film, samo se sjecam jedne scene. Nekakva kanalizacija i par klinaca se spuste niz odvod, i njih prati nekakav fraje sa čudnom facom, mozda je cak imao i masku...
Mislim da su filmovi iz 80-tih.
Prvi film je o nekoj djeci koja uzmu balon i odlete sve do nekakvog otoka, nekakva prasuma te se na kraju sukobe, mislim sa gusarima na njihovom brodu, nije goonies.
Drugi film, samo se sjecam jedne scene. Nekakva kanalizacija i par klinaca se spuste niz odvod, i njih prati nekakav fraje sa čudnom facom, mozda je cak imao i masku...
Mislim da su filmovi iz 80-tih.
"Good night boils and ghouls."