Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Re: Igre, konzole i slično

Post by bakero » 20 Feb 2010, 12:38

maddjuro wrote:ja nikak nemrem igrati ništa di treba prek analoga nišaniti. Ali čim nabavim jači komp dead space je na popisu igara
ma ja bi ga igrao samo ne znam koja je caka... non stop mi se rotira slika dok ne stisnem lijevi klik miša a ne mogu tako stalno držat i igrat, stvarno čudno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Feb 2010, 17:37

Odigrah Assassins Creed, jako dobro...sad se veslim nastavku koji je navodno još bolji, plus ima skroz otvoren svijet. Podsjetilo me malo na Hitmana ali u vrijeme križara i templara :mrgreen:

Sad sam počeo opet igtai Resident Evil 5...baš dobio nekako volju, i mogu reći da guštam i više nego prvi put :D

Jandra

Post by Jandra » 21 Feb 2010, 19:18

Opet prelazim indianu jonesa: emperrors tomb. nije sad ne znam kaj al zabavno je.

Hec

Post by Hec » 23 Feb 2010, 00:57

ja igram aion, al na private serveru, nije savrsen al ajd odlican ugodjaj, al igra kao igra mi je carska, najbolji mmorpg koji sam ikad dosad igrao, tip svijeta i price je ko final fantasy, kontrola i kamera ko dekaron/guildwars/wow.... grafika je nenormalna, crytek engine, soundtrack, fizika igraca i cudovista, svijet, letenje, pvp u zraku, jednostavno savrseno!!

34lvl sorcerer :)
"Six strings to cover fear..."

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Feb 2010, 01:21

Hec wrote:ja igram aion, al na private serveru, nije savrsen al ajd odlican ugodjaj, al igra kao igra mi je carska, najbolji mmorpg koji sam ikad dosad igrao, tip svijeta i price je ko final fantasy, kontrola i kamera ko dekaron/guildwars/wow.... grafika je nenormalna, crytek engine, soundtrack, fizika igraca i cudovista, svijet, letenje, pvp u zraku, jednostavno savrseno!!

34lvl sorcerer :)
ja sam igro i brzo odusto, bio mi ne njah, i niko nije htio pt samnom :( :lol:
Image

Hec

Post by Hec » 23 Feb 2010, 10:18

lol...ma meni je carski, al fakat kad razmislim koliko ima malenih Shugo mobova i vidim da nude svakakve zajebancije, i ona daeva of dance i pola tih stvari di su zajebancije, nista od toga neradi na pvt -.- fakat se kaze plati pa uzivaj, samo neznam kolka je cjena placanja, jel veca od wowa?

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Feb 2010, 18:55

Tyrian -jedna od omiljenih mi igara, svakako je morate odigrat

http://en.wikipedia.org/wiki/Tyrian_%28video_game%29
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Feb 2010, 20:12

počeo lagano s TES serijalom... Prvo za Devil summoner. Grafika je solidna makar mi se baš ne dopada... A akcija je real time, borite se i pucate što lagano postaje repetitivno, ali možete prizivati persone čime se pauzira igra i onda možete naređivati određene napade za protivnika ili prepustiti AL - u... Priča zasada izgleda interesatno, a akcija repetitivna, ali nije bed...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 26 Feb 2010, 14:29

Navuka sam se na Mass effect 2, nemoguće zarazna igra.... :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Feb 2010, 19:29

može li mi netko na PM poslat lokaciju odakle bi se dalo skinuit KUON igru, preferirao bih torrent ili megaupload, ali ne rapidshare

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Feb 2010, 22:30

Metal gear solid 3: snake eater - ah, najbolji u serijalu, bar meni. Od odlične radnje do animacija. The Boss je jedan od najjačih likova u serijalu, svaka scena borbe protiv snakea ulazi u antologiju igara. A tek drugi likovi kao Ocelot, Volgin ili Cobra unit od kojih najviše izdvajam The end. Borba protiv njega je jedna od najboljih i napetijih, naročito na višoj razini težine. Sorrow je baš vrlo interesantan lik, naročito otkriće na kraju ili onaj level s njim... Akcija je dobra, ali originalna ideja to s lovom na životinje da bi se prehranio, od žaba do štakora... a tek drugi dijelovi igre poput završne borbe protiv Ocelota ili različiti načini za bossove. Jedino je kraj previše dug... Vrhunska igra.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Mar 2010, 23:24

Final fantasy x-ovaj mi se FF svidio više od nekih prethodnika. Prvi FF di likovi govore , a i odabir voice-actora je bio dobar. Priča je ok, glazba isto tako. Sviđa mi se što se sa summonima (shiva, brahmut...) kada ih se summona može i igrat, svaki ima svoje specialne napade i overdrivove. Učenje pellova i napada je isto napravljeno orginalno, sviđa mi se isto to što svaki lik može naučiti svaki spell ili napad.Također jedan od najvećih noviteta je što se za vrjeme borbe mogu izmjenjivati likovi,iako sam to jako rjetko koristio. Ima 7 likova. Što se tiče igre nekako mi je kratka, uspio sam je prjeći za cca 35 sati,tako da se glavna priča može rješiti i za manje od 30 sati(što je po ff standardima kratko) s tim da sam rješio dio sidequestova, uključujući i to da sam ubio ulitma bossa(za one koji neznaju Ultima boss je boss koji je najjači boss u igri i nemora ga se poraziti, on je više za nas sadiste koji se volimo iživljavati). ULltimativna oružja za likove mi se nije dalo skupljati jer nisam imao živaca za raditi gluposti kao izbjegnuti 200 udara groma zaredom isl. I bez njih sam zadavao 9999 dmg-a po hitu. Također s nekim se owerdrivovima od summona može i probiti ta granica od 9999. Chockoboi su igri praktički beskorisni, još jedna stvar koja mi se nije svidila je to što nisam imao nikakav airship kojime bi se mogao slobodno kretati di me je volja, istina na kraju igre se dobije mogućnost putovanja na bilokoje prijašnje područje ali i to vas samo teleportiraju. Također nema više onoga slobodnoga kretanja po svjetu, već je sve linearno, tj. ide se smo ravno , falilo mi je ono iz prethodnih djelova da se može ići di se hoće kada se hoće.
Unatoč tome Final fantasy X je igra koju preporučam za odigrati, interesantna je ok priča dobri likovi a i to je jedini FF koji ima direktni nastavak Final fantasy x-2 koji planiram uskoro odigrati.

Hec

Post by Hec » 02 Mar 2010, 01:21

meni je FFX isto najbolji serial zajedno sa FFIX....
ali kad je squaresoft se ujedinio sa nekom firmom i postao SquareEnix, onda su napravili taj glupi X-2 i zajebali stvar, mislim ajde prica je fora, ali totalno vise nema final fantasy gusta otkako je nastupio SquareEnix na scenu stvaranja, i FFXII je isto glupost, samo forsiranje i totalno cijeli zajeb, ehh sta bi dao da se squaresoft ponovo vrati u stare grane..pfffff :(

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Mar 2010, 02:45

Hec wrote:meni je FFX isto najbolji serial zajedno sa FFIX....
ali kad je squaresoft se ujedinio sa nekom firmom i postao SquareEnix, onda su napravili taj glupi X-2 i zajebali stvar, mislim ajde prica je fora, ali totalno vise nema final fantasy gusta otkako je nastupio SquareEnix na scenu stvaranja, i FFXII je isto glupost, samo forsiranje i totalno cijeli zajeb, ehh sta bi dao da se squaresoft ponovo vrati u stare grane..pfffff :(
ovu sam X uspio praktički prjeći bez white magea, sam sam tu ženu koristio za summone

FF9 mi je isto dobar, ali najbolji FF mi je još uvjek šestica

isto šteta da su maknuli igru s kartama u X-u

Hec

Post by Hec » 02 Mar 2010, 19:11

a jbga, al zato ima drugih inovacija, sphere i to..... ali zar nisi igro FFXII? xD to je svima najbolji, mada meni nije, ali nije los ni FFXIII, ali nisam ga imo prilike preci vise od jednom.... dok sam IX preso vise od 4-5 puta, skoro sam uvjek izostavio mogle mail delivery xD zadnji put se nisam uspio prevarit :D

Post Reply