EDIT: si igro 4? sa one 2 zenske? Ayame i jos ona Rin mislmi da se zove, odlican je
Igre, konzole i slično
-
Hec
Re: Igre, konzole i slično
a neznam bas, gledo sam na youtubeu gameplay, cini mi se zanimljivo, ionak mi je pokvarena dvojka, tak da ionak nemogu nist vise igrat 
EDIT: si igro 4? sa one 2 zenske? Ayame i jos ona Rin mislmi da se zove, odlican je
"Six strings to cover fear..."
- maddjuro
sjetih se za jednu igru koju sam davno vidio najavu negdje, mislim da je za ps2, ali nisam 100% siguran;
radi se u tome da ste negdje u japanu u dvorcu koji je okružen voojskom i onda se izabere lik, koliko se sjećam među tim je likovima bio nešto tipa starješina koji napada lepezom, neki brute koji ima neko dugo oružje, neki lik tipa samuraj... i onda vas na početku "lansiraju" usred neprijateljskih linija i onda derete po svemu oko sebe, pa ako netko zna ime neka ga ovdje napiše
radi se u tome da ste negdje u japanu u dvorcu koji je okružen voojskom i onda se izabere lik, koliko se sjećam među tim je likovima bio nešto tipa starješina koji napada lepezom, neki brute koji ima neko dugo oružje, neki lik tipa samuraj... i onda vas na početku "lansiraju" usred neprijateljskih linija i onda derete po svemu oko sebe, pa ako netko zna ime neka ga ovdje napiše
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ima više takvih igara... Dynasty warriors, onda ovaj Devil kings, i još neki noviji, gdje upravljaš s tri lika...maddjuro wrote:sjetih se za jednu igru koju sam davno vidio najavu negdje, mislim da je za ps2, ali nisam 100% siguran;
Michel puši karu.
- Wendigo
moglo bi biti dynasty warriors..maddjuro wrote:sjetih se za jednu igru koju sam davno vidio najavu negdje, mislim da je za ps2, ali nisam 100% siguran;
-
Hec
Genji je dobra igra za ps2
isto ko i svi dijelovi Onimushe

isto ko i svi dijelovi Onimushe
"Six strings to cover fear..."
- maddjuro
mislim da je to to, thanxWendigo wrote:moglo bi biti dynasty warriors..maddjuro wrote:sjetih se za jednu igru koju sam davno vidio najavu negdje, mislim da je za ps2, ali nisam 100% siguran;
-
olio
Prešao Assassin's creed 2
skupio sve šta se moglo i napravio sve što je moguće 100%
dobra igra i opet završava sa cliffhangerom
8/10
Sada igram Mirror's Edge
genijalna igra, gameplay i grafički dizajn/izvedba su savršeni
skupio sve šta se moglo i napravio sve što je moguće 100%
dobra igra i opet završava sa cliffhangerom
8/10
Sada igram Mirror's Edge
genijalna igra, gameplay i grafički dizajn/izvedba su savršeni
- Decadentor
- Wendigo
nisam, budem jednog dana kad trojku završim.Hec wrote:a neznam bas, gledo sam na youtubeu gameplay, cini mi se zanimljivo, ionak mi je pokvarena dvojka, tak da ionak nemogu nist vise igrat
- maddjuro
Pređoh kingdom hearts 2- u praktički svakom je pogledu bolji od jedinice, račnije je atmosfere, bolji i više je comboa, putovanje onim gumi-brodom je ovaj puta napravljeno kako spada, ima dosta likova iz final fantasy serijala, prvenstveno iz 7 i 8, te po jedan iz 9 i 6, moguće da ih ima još ali ja sam ih nekoliko samo prepoznao
- john_constantine
a piše ti ionako sve u onoj knjižnici koja je odlično napravljena.maddjuro wrote:Pređoh kingdom hearts 2- u praktički svakom je pogledu bolji od jedinice, račnije je atmosfere, bolji i više je comboa, putovanje onim gumi-brodom je ovaj puta napravljeno kako spada, ima dosta likova iz final fantasy serijala, prvenstveno iz 7 i 8, te po jedan iz 9 i 6, moguće da ih ima još ali ja sam ih nekoliko samo prepoznao
Michel puši karu.
- A$H
opet nemam vremena za nis..na hardu je valjda 6-7 igara koje cekaju instalaciju..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
http://www.gametrailers.com/video/debut ... -new/61575
hm, izgleda da ipak nije riječ o ekspansionu za fallout 3, već nova igra koju će raditi Obsidian, u fallout 3 engineu... Ne znam zašto toliko pljuju po trojci, meni je baš dobra igra.
hm, izgleda da ipak nije riječ o ekspansionu za fallout 3, već nova igra koju će raditi Obsidian, u fallout 3 engineu... Ne znam zašto toliko pljuju po trojci, meni je baš dobra igra.
Michel puši karu.
- A$H
evo trenuto imam vremena..pa cu malo nekaj zaigrat..napokon.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
danas baš dovršio mass effect kao good i prešao na mass effect 2 s import. Fora to, pošto je prošlo dvije godine, pa sam naletio na par likova iz jedinice kao Fist... ništa posebno, ali oduševljava. A tek kada se susretnete s starim likovima iz originala... Priča je i dalje zanimljiva, akcija nabrijana. Izbačeni su iritatni elementi kao inventory koji je stalno bio prenatrpan 90 % stvari koje nisam niti koristio, a sada je sve puno jednostavnije i efektnije. Dijalozi uobičajeni, ali ima nova fora tijekom određenih situacija, a i likovi su više ljudski i atraktivniji, živopisniji. Nove rase, nova oružja, ljepša grafika, akcija, scene, likovi...
A i fora to što je na kraju svake misije prikazan rezultat (možda to nekima zasmeta, ali puno bolje, ionako bi se poslije glavne misije samo vraćali na brod). Jedino što je igra puno mračnija, pa je više zabavnije biti renegade nego dobričina. A i korištenje moći je puno zabavnije, i češće ga koristim nego u prvom dijelu.
Jedino što to što ste Spectre, izgleda više ništa ne znači, sada radite za Cerberus, koja je omražena u cijeloj galaksiji...
A i fora to što je na kraju svake misije prikazan rezultat (možda to nekima zasmeta, ali puno bolje, ionako bi se poslije glavne misije samo vraćali na brod). Jedino što je igra puno mračnija, pa je više zabavnije biti renegade nego dobričina. A i korištenje moći je puno zabavnije, i češće ga koristim nego u prvom dijelu.
Jedino što to što ste Spectre, izgleda više ništa ne znači, sada radite za Cerberus, koja je omražena u cijeloj galaksiji...
Michel puši karu.