Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Re: Igre, konzole i slično

Post by Wendigo » 25 Jan 2010, 14:32

Ghostface wrote:Jebote šta ova Bayonetta rasturaa!!!!! Bolje čak i od God of war-a!!! :shock: Vidi se da su je radili tvorci DMC-a, pokreti su puno brži od Danteovih, a bossovi su PERVERZIJA!!!

Darksiders je pak malo lošiji, ali i dalje je prejeben. Totalna kopija gow-a, ali jako dobra (za razliku od Conana). Bossovi su malo specijalniji, jer je svaki poput male zagonetke. Priča je odlična, prava stripovska. Nažalost, neman puno vrimena, pa ih igran na kapaljku, al pomalo. Taman do izlaska gow- 3, dante's inferno-a i heavy rain-a. 8) 8)
bayonetta je prejebena! :D
ja sad igram tenchu 3. igram na hard modu i bogami je teško završiti misiju a da te nitko ne skuži i da sve zakolješ iz zasjede, ali je igra prejebena i nemrem se odlijepiti. :mrgreen: 8)

kompilacija svih stealth killova sa sva 3 lika: http://www.youtube.com/watch?v=GVqSLkRQ ... L&index=24

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2010, 17:15

maddjuro wrote:sinoć prjeđoh Fatal frame 2- sto reci osim da je igra super, odlična atmosfera, interesantno osmišljeni duhovi, treba se igrati u zamračenoj sobi radi boljeg doživljaja, jedini minus je što se katkad kada vas duh dohvati se joystick počme toliko trest da se ima osjećaj da ce se raspasti, inače dobra je stvar to što kad ste blizu duha čujete kako vam srce kuca i onda u ritmu kucanja i joystick vibrira, ima 3 drugačija endinga, x-box verzija ima 4.
eh, mogao bi i ja polako započeti tu igru... Odustao sam od jedinice radi neke zagonetke, tako da nemam više volje to igrati. A tenchu 3 baš izgleda dobro, i to stavljam na popis za probu...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Jan 2010, 18:17

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:sinoć prjeđoh Fatal frame 2- sto reci osim da je igra super, odlična atmosfera, interesantno osmišljeni duhovi, treba se igrati u zamračenoj sobi radi boljeg doživljaja, jedini minus je što se katkad kada vas duh dohvati se joystick počme toliko trest da se ima osjećaj da ce se raspasti, inače dobra je stvar to što kad ste blizu duha čujete kako vam srce kuca i onda u ritmu kucanja i joystick vibrira, ima 3 drugačija endinga, x-box verzija ima 4.
eh, mogao bi i ja polako započeti tu igru... Odustao sam od jedinice radi neke zagonetke, tako da nemam više volje to igrati. A tenchu 3 baš izgleda dobro, i to stavljam na popis za probu...
FF mi je pred kraj imao jednu zeznutu situaciju kada nism znao di trebam ici pa sam se posavjetovao s nekim prohodom s neta, ali nećeš požaliti ako je zaigraš
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jan 2010, 19:57

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:
FF mi je pred kraj imao jednu zeznutu situaciju kada nism znao di trebam ici pa sam se posavjetovao s nekim prohodom s neta, ali nećeš požaliti ako je zaigraš
da li ćeš odigrati i trojku?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Jan 2010, 22:47

FF3 je na stand by-u; nabavih i contra shattered soldier, malo sam je probao igrati i damne je teška igra, kao i orginalna contra

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Jan 2010, 22:04

Kingdom Hearts - dosta dobar rpg za PS2 konzolu , square enix i disney kombinacija je ovdje jako ljepo provedena, sviđa mi se što su za disney likove unajmili orginalne volice actore, tj. za većinu likova, igra je relativno igriva, ima nešto i secreta, minusi za mene su što kamera katkada zna zezati, i donekle mi je minus to sto poto se mobovi puno spawnaju, pa ih treba sve pobiti da bi se mogla neka škrinja otvoriti isl. a to katkada zna biti gnjavaža, a i zadnji mi je boss po mom mišljenju bio prelagan.
Super je što se pojavljuje dosta lkova is final fantasy 7 i 8 serijala, kao npr. cloud, cid... a možete se boriti i s optionalnim bossosm Sephiroth . Osobno mi je najdraži boss onaj vrag koji se pojavljuje na kraju fantasie
Igru preporučam ako ste ljubielj rpg-ova i disney klasika

Hec

Post by Hec » 28 Jan 2010, 22:55

igra mi se neki unreal u multiplayer....neznam koji je najbolji, zadnji? ...jer mi je dosta ovog wowa private, neam sta radit, udjem, ubijem par ljudi, izadjem...dosadi
"Six strings to cover fear..."

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jan 2010, 05:05

maddjuro wrote:Kingdom Hearts - dosta dobar rpg za PS2 konzolu , square enix i disney kombinacija je ovdje jako ljepo provedena, sviđa mi se što su za disney likove unajmili orginalne volice actore, tj. za većinu likova, igra je relativno igriva, ima nešto i secreta, minusi za mene su što kamera katkada zna zezati, i donekle mi je minus to sto poto se mobovi puno spawnaju, pa ih treba sve pobiti da bi se mogla neka škrinja otvoriti isl. a to katkada zna biti gnjavaža, a i zadnji mi je boss po mom mišljenju bio prelagan.
Super je što se pojavljuje dosta lkova is final fantasy 7 i 8 serijala, kao npr. cloud, cid... a možete se boriti i s optionalnim bossosm Sephiroth . Osobno mi je najdraži boss onaj vrag koji se pojavljuje na kraju fantasie
ja ju nisam niti dovršio, odustao sam kod onog vatrenog demona... borbe su mi ionako jako dosadile tako da sam se žurio završiti igru...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Jan 2010, 13:03

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:Kingdom Hearts - dosta dobar rpg za PS2 konzolu , square enix i disney kombinacija je ovdje jako ljepo provedena, sviđa mi se što su za disney likove unajmili orginalne volice actore, tj. za većinu likova, igra je relativno igriva, ima nešto i secreta, minusi za mene su što kamera katkada zna zezati, i donekle mi je minus to sto poto se mobovi puno spawnaju, pa ih treba sve pobiti da bi se mogla neka škrinja otvoriti isl. a to katkada zna biti gnjavaža, a i zadnji mi je boss po mom mišljenju bio prelagan.
ja ju nisam niti dovršio, odustao sam kod onog vatrenog demona... borbe su mi ionako jako dosadile tako da sam se žurio završiti igru...
igra nije preteška, a zanimljiva je, i relativno se brzo lvla

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Jan 2010, 16:39

odlučih viditi na što liči ova igra project siren i forbidden siren 2, s ovom siren nisam oduševljen, nisam fan stealth horror survivala, pogotovo kada su ovako trial and error tipa, a forbiden siren 2 moram naći neku verziju od 4,5 gb; ali koliko čitam da je relativno slična jedinici iako ima neki combat mode,
imate li kakovih komentara u svezi dvojke?

bakero

Post by bakero » 30 Jan 2010, 13:25

Jel izašla Mafia II ?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Hec

Post by Hec » 30 Jan 2010, 13:28

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jan 2010, 13:29

bakero wrote:Jel izašla Mafia II ?
nope...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 30 Jan 2010, 13:30

meni se igra tenchu Z na xbox :(

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Jan 2010, 13:42

Hec wrote:meni se igra tenchu Z na xbox :(
to ti je HD trojka u stvari..
veli frend koji je ogromni fan za tenchu franšizom da je igra koma. :?

ja se "mučim" sa trojkom, jer sam nenormalani utuvio sam si u glavu da sve moram proć bez da me itko skuži i da na misijama koristim samo svoj mač (igram sa rikimaruom) i grapling hook.. :mrgreen:
Last edited by Wendigo on 30 Jan 2010, 13:44, edited 1 time in total.

Post Reply