neće, ima flashbackova na strateškim mjestima gdje je to potrebno, a pročitaš na wikipediji ili negdje kako se završilo na kraju.maddjuro wrote:nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.
ima li smisla igrati god of war 2, ako nisam igrao jedinicu? tj hoće li u tome slučaju biti rupa u priči isl.?
Igre, konzole i slično
- john_constantine
Re: Igre, konzole i slično
Michel puši karu.
- maddjuro
napravih jos jedan save na istome mjestu, i sad iz nekog razloga radi kako spadajohn_constantine wrote:neće, ima flashbackova na strateškim mjestima gdje je to potrebno, a pročitaš na wikipediji ili negdje kako se završilo na kraju.maddjuro wrote:nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.
ima li smisla igrati god of war 2, ako nisam igrao jedinicu? tj hoće li u tome slučaju biti rupa u priči isl.?
ali thanx na savjetu
i zanima me kakva je ona evil dead: fistfull of boomstck za PS2?
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
radije igraj evil dead: regeneration, izgleda puno bolje od te verzije, a i ima dodatnog lika na kojima se može u par dijelova brutalno iživljavati.maddjuro wrote:napravih jos jedan save na istome mjestu, i sad iz nekog razloga radi kako spadajohn_constantine wrote:neće, ima flashbackova na strateškim mjestima gdje je to potrebno, a pročitaš na wikipediji ili negdje kako se završilo na kraju.maddjuro wrote:nabavih novu god of war werziju, krenuh iz početka i opet glitch na istome mjestu FFS, stvarno nemam sreće.
ali thanx na savjetu
i zanima me kakva je ona evil dead: fistfull of boomstck za PS2?
Michel puši karu.
- maddjuro
regeneration sam igrao na kompu, i super je igra
- john_constantine
onda odigraj. Ništa te ne košta...maddjuro wrote:regeneration sam igrao na kompu, i super je igra
e vi koji ste igrali mass effect, je li se na brodu stalno čulo ono pištanje svakih 15 sekundi? Ide mi na živce, a ne mogu to isključiti... A kada sam na planeti, onda se previše čuje krckanje vatre. A dijalozi se slabo čuju, iako sam smanjio druge zvučne detalje na nulu... izgleda da ima nekih problema s zvukom.
Michel puši karu.
- maddjuro
sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
- Scarface
Kreni od 3. Kronološki je prvi, najbolji je, najteži, najspektakularniji, praktički mu ni jedan ostali dio nije ni do koljena.maddjuro wrote:sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
thanxGhostface wrote:Kreni od 3. Kronološki je prvi, najbolji je, najteži, najspektakularniji, praktički mu ni jedan ostali dio nije ni do koljena.maddjuro wrote:sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
mozete li i navesti još dobrih horror igara za ps2
na popisu su mi
Forbidden Siren 1 i 2 (nadam se da su dobra)
fatal frame 2 (jedinicu sam pogledao kompletni prohod na youtubeu i izgleda super)
res evil 4 i silent hill
- john_constantine
forbiden siren je jako dobra horor igra, ali dosta kompleksne radnje zbog više likova, miješanja vremena, redoslijeda i događaja... vidjeti ćeš. ali ima vrlo odličnu horor atmosferu gdje se osjećaš nemoćno čak i kada imaš oružje...
Eh, u mass effect sam došao u grad, i sada je još gore. Ništa se ne čuje, samo ruženje, od vodoskoka, tako da je potpuno neigrivo...
Eh, u mass effect sam došao u grad, i sada je još gore. Ništa se ne čuje, samo ruženje, od vodoskoka, tako da je potpuno neigrivo...
Michel puši karu.
- Wendigo
probaj cold fear i kuon.maddjuro wrote:thanxGhostface wrote:Kreni od 3. Kronološki je prvi, najbolji je, najteži, najspektakularniji, praktički mu ni jedan ostali dio nije ni do koljena.maddjuro wrote:sto se tiče ovoga devil may cry serijala. dali je preporučljivo da se krene od prvoga pa nadalje, ili da krenem od nekoga random djela trilogije te?
mozete li i navesti još dobrih horror igara za ps2
na popisu su mi
Forbidden Siren 1 i 2 (nadam se da su dobra)
fatal frame 2 (jedinicu sam pogledao kompletni prohod na youtubeu i izgleda super)
res evil 4 i silent hill
- maddjuro
thanx,
cold fear sam igrao na kompu, al sumnjam da bi to igrao na ps2-ci, pošto nemrem nišniti kako spada preko analoga
vidim da postoji i fatal frame 3, na što to liči?
cold fear sam igrao na kompu, al sumnjam da bi to igrao na ps2-ci, pošto nemrem nišniti kako spada preko analoga
- john_constantine
to ipak smatraju najboljim nastavkom u serijalu s hrpom noviteta, mogućnošću igranja s više lika, dobrom radnjom s idejom tetovaže, kupovanja stvari i slično...maddjuro wrote:thanx,
Ah, izašao mass effect 2 razor 191, ma čekati ću još tjedan dana i drugi ponedjeljak nabaviti original... do tada ću odigrati prvi dio do kraja, tako da mogu nastaviti dalje od te pozicije.
Michel puši karu.
- maddjuro
prjeđoh God of war 2- za razliku od jedinice ovaj je radio beprjekorno, super igra, onaj kostim ribe koji se otključa kada se prjeđe igra je hillarious.
sad krećem s fatal frame 2, ljepo cu si sobu zamračiti stavit slušalice i guštat
sad krećem s fatal frame 2, ljepo cu si sobu zamračiti stavit slušalice i guštat
- A$H
a ja nemam vremena za nis skoro..lol..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Sammy
takodjerA$H wrote:a ja nemam vremena za nis skoro..lol..![]()
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.