Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
ako nabavim ce mi onda patit fax, ionako nedovoljno ucim, al da nabavim ps2..... you get the picture
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
- john_constantine
lošiji od četvorke i puno kraći, ali igrivo makar sam odustao kod one močvare...Decadentor wrote:kakv je resident evil 5?
Michel puši karu.
- horkolerbus
e drago mi je da to cujem,posto mi komp ne gura 5-icu ,... mislio sam da je jos bolja od predobre 4 i Bogami predugackejohn_constantine wrote:lošiji od četvorke i puno kraći, ali igrivo makar sam odustao kod one močvare...Decadentor wrote:kakv je resident evil 5?
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- maddjuro
ima li ikakve začajnije razlike između ps2 orginalne i slim verzije, osim veličine naravno?
(navodno se ova slim zna pregrijavati)
- Wendigo
slim ima lošiji laser.maddjuro wrote:ima li ikakve začajnije razlike između ps2 orginalne i slim verzije, osim veličine naravno?
-
olio
slim ima ugrađen ethernet port,
SCPH-90000 najnovija verzija slima nema problema sa pregrijavanjem, ima dobar laser i napajanje je u njemu i vrlo je lagan.
I još silver vezija izgleda odlično
SCPH-90000 najnovija verzija slima nema problema sa pregrijavanjem, ima dobar laser i napajanje je u njemu i vrlo je lagan.
- maddjuro
a, koliko dojde ćip da se mogu pokretati backupovi igara, na ovoj konzoliolio wrote:slim ima ugrađen ethernet port,
znači da i nema neke značajnije razlike između toga slima i velike verzije, što se tiče preformance-a.
ima li ps2 original verzija usb izlaze?
- A$H
jucer na rockasu malo zaigrali BSG board game..kako odlicna igra.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Dovršio metal gear solid... Stvarno vrhunska i odlična igra. Sjajni likovi kao sniper wolf ili revolver Ocelot, odlične borbe protiv bossova, finalna završnica protiv Liquida, stealth, oružja, odlična priča prepuna sjajnih obrata, vrhunska završnica pri kraj filma u džipu, i borbe. Lako se zanemari grafika dok uživaš slušajući dijaloge tijekom radija, ili cutscena...
Sada će se igrati dvojka dok usput skidam treći dio. A četvorka će morati čekati, ali obavezna lektira kada nabavim ps3.
Sada će se igrati dvojka dok usput skidam treći dio. A četvorka će morati čekati, ali obavezna lektira kada nabavim ps3.
Michel puši karu.
- maddjuro
ovo je vjerojatno glupo pitanje, ali wth
ps2 slim verzija SCPH-90004 je jedna od boljih, i assume?
- Wendigo
takvu ja imam.maddjuro wrote:ovo je vjerojatno glupo pitanje, ali wth
jedina zamjerka je što je gornji dio konzole (lijevo od disk pretinca) poliran i shiny, a nije hrapav/mat kao prijašnja verzija.
- bakero
dosadan za popizdit!!!horkolerbus wrote:e drago mi je da to cujem,posto mi komp ne gura 5-icu ,... mislio sam da je jos bolja od predobre 4 i Bogami predugackejohn_constantine wrote:lošiji od četvorke i puno kraći, ali igrivo makar sam odustao kod one močvare...Decadentor wrote:kakv je resident evil 5?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
ah, još samo par tjedna i nabaviti ću oba dva nastavka mass effect.
Hm, baš igram metal gear solid 2... eh, kako mi nedostaje ona nacrtana grafika tijekom razgovora preko radija u psx verziji. Ovako se koristi engine od igre što ispada puno lošije... ali je igra zato i dalje dobra.
Hm, baš igram metal gear solid 2... eh, kako mi nedostaje ona nacrtana grafika tijekom razgovora preko radija u psx verziji. Ovako se koristi engine od igre što ispada puno lošije... ali je igra zato i dalje dobra.
Michel puši karu.
- A$H
ako nadjem vremena ove dane probam Manhunt 2..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!