crnkinje ou je,ali crnce....nebi isloGreenHornet wrote:Ima li tko osim Wendiga crnce na listi prijatelja?
Facebook?
- Asfodel
Za sve koji nisu znali (recimo Dingo, ja..
): fejs se ipak može obrisati
Trajno
Dobije se datum kad će biti obrisan (recimo za 2 tjedna) i svaki dan do tog dana se možeš predomisliti
Ja sam i dalje pobornik deaktivacije, nikad ne znaš kad će ti život postati čemeran
Dobije se datum kad će biti obrisan (recimo za 2 tjedna) i svaki dan do tog dana se možeš predomisliti
Ja sam i dalje pobornik deaktivacije, nikad ne znaš kad će ti život postati čemeran
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Eat Your Brains
- jigsaw
Re: Facebook?
Napravio sam ga prije godinu i neš dana i kako prolaze tjedni sve manje tamo zalazim.
- john_constantine
- Asfodel
Ajme ova shema sa statusima bojama grudnjaka, gaća i brojevima kod dečki..... Ljudska glupost je nevjerojatna.
- elrania
Asfodel wrote:Ajme ova shema sa statusima bojama grudnjaka, gaća i brojevima kod dečki..... Ljudska glupost je nevjerojatna.
ja bas dobila ono s kosom na istu foru
- Asfodel
Ma šta s kosom, zar ima i nešto što ne uključuje ljudske izlučevine??!! Šokirana samelrania wrote:Asfodel wrote:Ajme ova shema sa statusima bojama grudnjaka, gaća i brojevima kod dečki..... Ljudska glupost je nevjerojatna.
ja bas dobila ono s kosom na istu foru
- elrania
Radi se o tome kakva vam je frizura danas. Napišite to u svoj status. Ako je vaša kosa počešljana prema gore napišite NA VRHU (on top), ako je kosa raspuštena ili je počešljana na stranu napišite JEDNO PORED DRUGOG (side by side), ako vam je kosa u nepočešljana napišite SVUDA U NEREDU (everywhere n messy). Biti će zabavno vidjeti što će dečki pomisliti na ovo nakon jučerašnjih boja .
- boyko
omg, nekome je stvarno dosadno
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- A$H