Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Scarface

Re: Igre, konzole i slično

Post by Scarface » 09 Jan 2010, 01:20

Ako oćeš dobru horror avanturu, Post Mortem je nešto najbolje u tom žanru. Al s obzirom da igraš Left for Dead, vjerojatno tražiš nešto žešće.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Jan 2010, 01:38

Odigrah sada prvi level Super Mario Bros 3 na WII virtual console...
:rock: :rock: :rock: :rock: vraća me u mladost na NES-u :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Jan 2010, 11:58

dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar.. :lol: igra mi se neka over the top makljaža..

Branimir

Post by Branimir » 09 Jan 2010, 13:13

Ghostface wrote:Ako oćeš dobru horror avanturu, Post Mortem je nešto najbolje u tom žanru. Al s obzirom da igraš Left for Dead, vjerojatno tražiš nešto žešće.
tnx, budem skino, po traileru djeluje dobro :)

Scarface

Post by Scarface » 09 Jan 2010, 14:30

Wendigo wrote:dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar.. :lol: igra mi se neka over the top makljaža..
Pravit ću se da ovo nisi pita. :mrgreen: Jedina igra koja mi je bolja od gow-a, mislin da ti je to dovoljna preporuka. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Jan 2010, 14:41

Wendigo wrote:dal se isplati igrati devil may cry serijal na PS2? djeluje mi malo cheesy, ali brijem da je gameplay frenetičan i dobar.. :lol: igra mi se neka over the top makljaža..
genijalna je na ps2, spektakularna na ps3 :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Jan 2010, 15:21

ok odigrat ću je jednog dana. danas sam jedinicu upalio i oblila me sramota nakon što sam pogledao prvu animaciju.. :mrgreen: al nema veze, ignorirati ću priču i igrati zbog akcije i divljačkih over the top comboa, samo prvo moram završiti god of war 2, danas ga ubo za 145kn. :D

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2010, 16:21

kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Jan 2010, 17:15

john_constantine wrote:kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
već smo raspravljali ovdje kako je PC "mrtav" za takve žanrove. to je za zamišljeno za konzole..

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2010, 17:40

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:kako samo na PC dolaze smeća od hack slash igara kao ovaj Chaos legion i X blades... a prave stvari kao darksiders i bayonnete na konzole iako je prije odavno najavljeno da će biti i za pc, a onda se odustalo...
već smo raspravljali ovdje kako je PC "mrtav" za takve žanrove. to je za zamišljeno za konzole..
jep, kada je veći problem u gamepadovima... ima ih toliko vrsta, a svi od reda zajebavaju za nekim svojim sitnicama...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 Jan 2010, 17:47

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
jep, kada je veći problem u gamepadovima... ima ih toliko vrsta, a svi od reda zajebavaju za nekim svojim sitnicama...

Ma jebeš gamepadove. PC nije i nikad neće bit oruđe za igranje hack 'n slash igara, bar ne onih kvalitetnih.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2010, 19:36

Katamari Damacy za ps2 - koja uvrnuta igra. Bila bi puno zabavnija da nisu komplicirane kontrole.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jan 2010, 18:19

postoji li kakva hack slash igra za ps1??
(osim rising zan.a)
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 10 Jan 2010, 19:06

maddjuro wrote:postoji li kakva hack slash igra za ps1??
(osim rising zan.a)
nightmare creatures 1 & 2, crisis beat, tenchu 1 (ali je više stealth game), soul of the samurai (ronin blade)...
to je sve kaj mi trenutno pada na pamet.

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Jan 2010, 19:34

tenchu sam igrao,
thanx
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply