ever heard of emulators?john_constantine wrote:hm, mislim da ćeš ga vrlo teško igrati pošto ne postoji za pcmaddjuro wrote:gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
Igre, konzole i slično
- maddjuro
Re: Igre, konzole i slično
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
hm, načekati ćeš se onda još... Zasada nisam baš još čuo da je netko uspio pošteno dovršiti god of war 2 preko emulatora... Uspijevaju ga pokrenuti i tako, ali još je prezahtjevan...maddjuro wrote:ever heard of emulators?john_constantine wrote:hm, mislim da ćeš ga vrlo teško igrati pošto ne postoji za pcmaddjuro wrote:gow sam igrao sam malo kod frenda ali ga svakako planiram odigrati kako spada kadaw cu imati jači komp
Michel puši karu.
- maddjuro
ne pratim to pa nebi znao, lako mogu nabavit ps2, 500kn i nije neka cifra, ali sada štedim za jednu skoru amazon narudžbujohn_constantine wrote:
hm, načekati ćeš se onda još... Zasada nisam baš još čuo da je netko uspio pošteno dovršiti god of war 2 preko emulatora... Uspijevaju ga pokrenuti i tako, ali još je prezahtjevan...
- john_constantine
ma ja pratim to preko jedne teme, makar ide polako na najbolje, ali i dalje je problem zahtjevnost...maddjuro wrote:ne pratim to pa nebi znao, lako mogu nabavit ps2, 500kn i nije neka cifra, ali sada štedim za jednu skoru amazon narudžbujohn_constantine wrote:
hm, načekati ćeš se onda još... Zasada nisam baš još čuo da je netko uspio pošteno dovršiti god of war 2 preko emulatora... Uspijevaju ga pokrenuti i tako, ali još je prezahtjevan...
a baš čitam da je izašla igra darksiders, prije par dana sam ga čitao u gameplayu i nikada više nije spominjana niti negdje reklamirana... I sada, mislio da je propala, i paf, izašla, dobre ocjene i brutalna igra, baš kao god of war.
Michel puši karu.
- maddjuro
ako igram prek playstationa nemrem cheatat
- john_constantine
hm, misliš na mogućnost sejvanja bilo kada? Ma osim toga, drugo nisam niti cheatao iako mi je žao zbog final fantasy 7, bar bi završio igru pošto me namučio posljednji boss u igri. Ali tu je presudilo neznanje, jer sam išao s preslabim likovima u posljednju borbu, tada još nisam znao svrhu grindanja likova i slično...maddjuro wrote:ako igram prek playstationa nemrem cheatat
Michel puši karu.
- maddjuro
FF 7 i 8 sam igrao pc verzije, sad mi je žao da nisma ranije skužio da mi na laptopu radi ps1 emulator, ali pc verzije imaju trainere, pa sam njih koristio za taj kraj igre.john_constantine wrote:hm, misliš na mogućnost sejvanja bilo kada? Ma osim toga, drugo nisam niti cheatao iako mi je žao zbog final fantasy 7, bar bi završio igru pošto me namučio posljednji boss u igri. Ali tu je presudilo neznanje, jer sam išao s preslabim likovima u posljednju borbu, tada još nisam znao svrhu grindanja likova i slično...maddjuro wrote:ako igram prek playstationa nemrem cheatat
Still, ff6 mi je i dalje najbolji
- john_constantine
ma planiram jedanput onako odigrati sve ff po redoslijedu, onako za gušt... ali sumnjam da će to uopće doći na red, s obzirom na suikoden 1 i 2, i još par igara...maddjuro wrote:FF 7 i 8 sam igrao pc verzije, sad mi je žao da nisma ranije skužio da mi na laptopu radi ps1 emulator, ali pc verzije imaju trainere, pa sam njih koristio za taj kraj igre.john_constantine wrote:hm, misliš na mogućnost sejvanja bilo kada? Ma osim toga, drugo nisam niti cheatao iako mi je žao zbog final fantasy 7, bar bi završio igru pošto me namučio posljednji boss u igri. Ali tu je presudilo neznanje, jer sam išao s preslabim likovima u posljednju borbu, tada još nisam znao svrhu grindanja likova i slično...maddjuro wrote:ako igram prek playstationa nemrem cheatat
Still, ff6 mi je i dalje najbolji
Michel puši karu.
- maddjuro
što se tiče ff serijala, preporučam da kreneš s 4. pa nadalje; pošto se tek od četvorke kreće s onim acctive time battle-om, prijašnji su navodno ok, nisam igrao. nisam igrao ni četvorku ali planiram jednoga dana.
Svakako zaigraj i one secret f mana 1 i 2 za snes, f-ing dobre igre, pogotovo što su to rpg-ovi koje mogu igrati dvije osobe zajedno, a navodno postoji i neki hack da se u jedinici i može igrati utroje
Svakako zaigraj i one secret f mana 1 i 2 za snes, f-ing dobre igre, pogotovo što su to rpg-ovi koje mogu igrati dvije osobe zajedno, a navodno postoji i neki hack da se u jedinici i može igrati utroje
- john_constantine
je, igrao sam prvi dio, bar nešto malo, ali sam odustao pošto su glavni likovi samo djevojčice, a i nekako djetinasti štih... ali jedanput ću dati priliku za igru. A kakav je način borbe u toj igri? do toga nisam uspio izdržati... 
Michel puši karu.
- maddjuro
u pravili je turne based, i imaš active time battle, o tome koliko često napadaš ovisi o nekim statovima, ili ako imaš haste castan, što se tiče spellova, u 5 ici imaš job classove pa ovisno o classu imaš spelove (petica mi nije nešto dobro sjela) a u šestici imaš neke magične kamenove, koji se zovu nekako al se nemrem sad sjetit imena, s njima određenim rateom učiš spell(npr ako je learn rate 2x, trebaš s tim equiptamnim kamenom pobjediti u 50 borbi, i kad ga naučiš imaš ga neovisno imaš li taj kamen equiptan ili ne, ali svaki ti tajkamen daje određeni bonus kod levelup-a kao 10% više hp-a ili mpa itd. i svaki kamen ima neki specialni spell, tipa shiva, irfit, odin itd, taj spell mores castat jednom po bici a ostale castaš koliko hoćeš, jedan lik ima čak i onu transform mogućnost.Šestica ima super glazbu, 14 likova s kojima možeš igrati odličnu priču ,dobrih secreta(secreta kao da s nekim likovimaa otključaš najbolji napad koji bi inače dobio tek na nekom visokom levelu),imaš čak i ps1 verziju tog ff6-a , ali snes vrzija je bolja, a jedia razlika je što ps ima jednu animaciju na početku i na kraju, ali te animacije su irelevantne, a snes ima navodno bolju glazbu.
- Scarface
Darksiders i Bayonetta se uskoro naručuju! 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
pao je, mater mu..
sad bih najradije dvojku započeo ali joj treba 10 gladnih godina da se skine... 
- john_constantine
jedva čekam ovo za dragon age... radnja će se nastavljati poslije završetka igre
A i novi opaki negativac koji podsjeća na Skeletora...
http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonag ... nt-trailer
http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonag ... nt-trailer
Michel puši karu.
-
Branimir
može preporuka neke horor avanture za PC sa dobrom spooky atmosferom 
zasad igram left 4 dead 2
zasad igram left 4 dead 2