Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- horkolerbus
a da vidis vec taxi 4, glup film koliko je tezak,plus nema nikakvih voznji a gluma im je 0 naspram prvog delajohn_constantine wrote:Taxi - zabavna komedija koju sam već desetak puta gledao
Taxi 2 - dosadna i loša, ali par dobrih scena vožnje
Taxi 3 - vrlo loše, glupa ideja za autom na skijama i neatraktivne scene vožnje koje čak niti nema, ali bolji humor i slyester stallone.

Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- john_constantine
ma francuzi su kao i mi, gledaju vlastite šrotove od filmova.horkolerbus wrote:a da vidis vec taxi 4, glup film koliko je tezak,plus nema nikakvih voznji a gluma im je 0 naspram prvog delajohn_constantine wrote:Taxi - zabavna komedija koju sam već desetak puta gledao
Taxi 3 - vrlo loše, glupa ideja za autom na skijama i neatraktivne scene vožnje koje čak niti nema, ali bolji humor i slyester stallone.

Michel puši karu.
- Freddy
i kada preko njih uzimaš kolko im treba da donesu....,ali ja ipak mislim da ču sve pokupovat u algoritmu i more comisc
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Aryx
- Dragonrage
Ehhh...ali da mi imao filmove i upola dobre (čitaj zabavne) ko Francuzi...onda bi se mogli uspoređivati...john_constantine wrote:ma francuzi su kao i mi, gledaju vlastite šrotove od filmova.horkolerbus wrote:a da vidis vec taxi 4, glup film koliko je tezak,plus nema nikakvih voznji a gluma im je 0 naspram prvog delajohn_constantine wrote:Taxi - zabavna komedija koju sam već desetak puta gledao

- john_constantine
X - men 3 - preodličan i sjajan film.
Par novih likova kao beast i angel (iako je kratko u filmu, upečatljiv je lik), a najveću pozornost ipak odnose negativci, a tek Phoenix.
Odlične borbe, scene akcije u šumi, finalni završetak, a tek kada Phoenix razara Alcatraz ili scena s golden gate. A tek Jugernaut.
Jedino je šteta što su ubili neke likove.
A jedino dosadni dijelovi su za rogue kao i obično, ona mi je baš bezvezni lik, ima moći, a ne koristi ih u akciji. I onaj dio s ledom, boli me kurac za njihove probleme. No, u ovom filmu sam baš uživao. 

Michel puši karu.
- Dragonrage
Jedna od rijetkih...john_constantine wrote:X - men 3 - preodličan i sjajan film.Par novih likova kao beast i angel (iako je kratko u filmu, upečatljiv je lik), a najveću pozornost ipak odnose negativci, a tek Phoenix.
Odlične borbe, scene akcije u šumi, finalni završetak, a tek kada Phoenix razara Alcatraz ili scena s golden gate. A tek Jugernaut.
![]()
Jedino je šteta što su ubili neke likove.
A jedino dosadni dijelovi su za rogue kao i obično, ona mi je baš bezvezni lik, ima moći, a ne koristi ih u akciji. I onaj dio s ledom, boli me kurac za njihove probleme. No, u ovom filmu sam baš uživao.

Nije niš posebno, ali nije ni tako loš kao što se govorilo o njemu...malo je prekratak, neki likovi su dobili zato premalo prostora i pogubili se malo, ali vizualno i dramski je obrađen sasvim ok. Ako se mene pita, mrvicu je bolji od originala, lošiji od dvojke, ali savršeno zaokružuje tu priču u jednu cjelinu. A još kad bi na tome i ostali...mila majka...
- Aryx
- john_constantine
ma ja nikako da to pogledam, počnem prvih 15 minuta do scene kada upravlja kao dirigent dok sve eksplodira, sjetim se da film traje dva sata i ako ovako izgleda, odustanem.elrania wrote:sa... :-/
ot:
v for vendetta
odlican film za jedno gledanje... dobar je
ali u globalu, nista posebno bas...

Michel puši karu.