Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
minacula

Post by minacula » 20 Dec 2009, 01:42

uhh, i suffering je zavrsio na listi... cak mi je vise od same igre drazi povijesni background po kojem je nastala :)
hmm, uzevsi u obzir navedene mogli su uvrstit i god of war, jerbo se definitivno ne valja zakacit sa pobjesnjelim kratosom. oko ovdje, iznutrice tamo, etc :D

Ašow

Post by Ašow » 20 Dec 2009, 01:55

suffering je super igrica.
s gustom sam to preso svaki put kad sam uvatio u ruke.
dok recimo postal nisam doso dalje od srijede.
--------
Last.fm

minacula

Post by minacula » 20 Dec 2009, 02:11

e sad mi je jos nesto palo na pamet kad smo vec kod ne-za-malu-djecu igara; naime, zna li itko KAKO prijeci dio (mozda je cak i sam kraj) clocktowera 1 skroz dolje u katakombama kad se pojavi neko cudoviste u stilu jabbe the hutta??? ja stvarno vise ne znam sto da napravim... nije iskljuceno ni da sam nesto tijekom igre zaboravila napraviti ili da sam previdjela pokupiti neki predmet... eenihu, ako netko zna odgovor na ovo, bit cu ekstra zahvalna :) !

i jos jednom -> link za thrill kill... anyone? ty :)

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Dec 2009, 05:01

minacula wrote:e sad mi je jos nesto palo na pamet kad smo vec kod ne-za-malu-djecu igara; naime, zna li itko KAKO prijeci dio (mozda je cak i sam kraj) clocktowera 1 skroz dolje u katakombama kad se pojavi neko cudoviste u stilu jabbe the hutta??? ja stvarno vise ne znam sto da napravim... nije iskljuceno ni da sam nesto tijekom igre zaboravila napraviti ili da sam previdjela pokupiti neki predmet... eenihu, ako netko zna odgovor na ovo, bit cu ekstra zahvalna :) !

i jos jednom -> link za thrill kill... anyone? ty :)
imaš na youtubeu prohod cjele igre.

suffring je predivna igra, oba djela, iako prvi mi je draži. Svaka im čast što su jednoga lika napravili po uzoru na vincenta pricea
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2009, 09:42

eh, clock tower, na to me mladjo nagovorio, ali nikad nisam uspio igrati duže od pet minuta radi nedostatka miša... nepraktično je igrati bez miša s pokazivačem miša...

Gledam kako izgleda demo od dante inferno, čista kopija God of war...
Michel puši karu.

dagzVOMITOR

Post by dagzVOMITOR » 20 Dec 2009, 09:55

jeli ko igrao splatterhouse 2009 ja mislim da ima samo za xbox ps3
Kick down the door in barbaric rage
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face

Scarface

Post by Scarface » 20 Dec 2009, 10:08

john_constantine wrote:eh, clock tower, na to me mladjo nagovorio, ali nikad nisam uspio igrati duže od pet minuta radi nedostatka miša... nepraktično je igrati bez miša s pokazivačem miša...

Ka i Darksiders. Međutim, ne bi to nazva kopijama, već igrama koje su u trendu hack n' slasha, kojeg je i pokrenija gow (zajedno s dmc, i gle čuda, izlazi i ženska verzija Bayonetta), te taman izlaze da te zagriju za najveći događaj- gow 3. Ono šta bi bila kopija (i to loša) je recimo ovaj Conan iz 2007 na ps3.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

green man

Post by green man » 20 Dec 2009, 10:09

da samo je po meni mozda malo bolja tematika...

danad frend i ja spajamo kompove kod mene i borderlands i nwn1 :)

bakero

Post by bakero » 20 Dec 2009, 12:37

Ašow wrote:suffering je super igrica.
s gustom sam to preso svaki put kad sam uvatio u ruke.
dok recimo postal nisam doso dalje od srijede.
suffernig izvanredna igra, 2.dio mi nešto nije valja, šteta!

SIlent hill origins mi se sve više dopada!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

minacula

Post by minacula » 20 Dec 2009, 14:42

dobila link za thrill kill! hvala :wink: ! ako ikome treba nek se javi!

@maddjuro -> hvala ti za tip! ne mogu vjerovati da mi dosad nije palo na pamet da tamo trazim!! :idea: :oops: :roll:
eh, clock tower, na to me mladjo nagovorio, ali nikad nisam uspio igrati duže od pet minuta radi nedostatka miša... nepraktično je igrati bez miša s pokazivačem miša...
istina, ali ide u prilog strasnijoj atmosferi <3 :) .

jooj, falila mi je ta igra! danas ce biti super zacinjeno popodne! :)

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Dec 2009, 20:58

Jel ovo prvi put da je ženski član foruma na ovom offtopicu?
Revenge solves everything

minacula

Post by minacula » 20 Dec 2009, 21:11

hahaha, pa nisam valjda jedina :D
tek se nedavno reaktivirah pa nadjoh i ovaj thread; ali ne brini se, igram ja i simse, kao prava zena :lol: speaking of which, nedavno sam nabavila trojku i mogu reci da mi se stvarno svidja. a sad, posto nikad nisam uspjela nabaviti dvojku i ne znam na sto lici iz iskustva - mogu trojku usporediti samo s prvim dijelom. o grafici i ostalim evoluiranim tehnickim dijelovima necu mlatit praznu slamu... ali o samoj igri - ne znam je li itko uspio dobiti vise obitelji s kojima se moze igrati u jednom gradu (sunset valley)? jer meni nikako nije uspijevalo, a sad ih vec neko vrijeme, istini za volju, ni ne igram. jer, u slucaju da to nije moguce, jako je dosadna cinjenica da se useljenjem svake nove obitelji krece prakticki s istog mjesta, upoznaje iste ljude, usw. taj detalj bih izdvojila kao downside u slucaju da stvarno ne postoji nikakvo rijesenje. lako moguce da sam ga uspjela previdjeti though :P :) . inace je igra razradjena do zla boga i nazad i vjerujem da tesko moze postati dosadna. 'cept one detail -> osvjescivanja da umjesto da se igras mame, tate, kuce, etc, mozes to radit in rl. eh. :)

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Dec 2009, 21:23

trenuno prelazim "castlevania: dawn of sorrow" po drugi put - ovaj put u (hard) vampire hunter modu.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Dec 2009, 21:33

minacula wrote:hahaha, pa nisam valjda jedina :D
tek se nedavno reaktivirah pa nadjoh i ovaj thread; ali ne brini se, igram ja i simse, kao prava zena :lol: speaking of which, nedavno sam nabavila trojku i mogu reci da mi se stvarno svidja. a sad, posto nikad nisam uspjela nabaviti dvojku i ne znam na sto lici iz iskustva - mogu trojku usporediti samo s prvim dijelom. o grafici i ostalim evoluiranim tehnickim dijelovima necu mlatit praznu slamu... ali o samoj igri - ne znam je li itko uspio dobiti vise obitelji s kojima se moze igrati u jednom gradu (sunset valley)? jer meni nikako nije uspijevalo, a sad ih vec neko vrijeme, istini za volju, ni ne igram. jer, u slucaju da to nije moguce, jako je dosadna cinjenica da se useljenjem svake nove obitelji krece prakticki s istog mjesta, upoznaje iste ljude, usw. taj detalj bih izdvojila kao downside u slucaju da stvarno ne postoji nikakvo rijesenje. lako moguce da sam ga uspjela previdjeti though :P :) . inace je igra razradjena do zla boga i nazad i vjerujem da tesko moze postati dosadna. 'cept one detail -> osvjescivanja da umjesto da se igras mame, tate, kuce, etc, mozes to radit in rl. eh. :)
u usporedbi s dvojkom, ono, kao unaprijeđena dvojka samo s boljom grafikom, ali su puno dobrih stvari ukinuli i zakomplicirali, a opet uveli dosta novosti kao to da je teže spojiti se s partnerom/icom :lol: Ono plaćanje hrpe odjeće, stvari i slično je glupost, uobičajeni način zarade, pa tko hoće. Više nije tako užasno iritatan loading svakih pet minuta kao u sims 2 kada izlaziš nekamo, nego je sam otvoreni svijet. Ekspanzija prepuna bugova koliko čujem. A sama igra... ma igrao sam ju manje od mjesec dana i više ju ne mogu smisliti... :lol:

ma fora je ono kada imaš ideje, napravio sam groblje mrtvih žena, pojebao tuđe žene i susjede ili napravio lezbijski komplicirani grupnjak, a da niti jedna ne skuži da vara s drugom u istoj prostoriji... :lol: ali poslije, ubij me, ali nema onda više šanse da pokrenem igru i tako poslije, opet zaigram, pa mi opet dosadi i tako...

a to za stanovnicima, ne bi znao... isto sam primjetio problem koji su bezveze zakomplicirali...
Michel puši karu.

minacula

Post by minacula » 20 Dec 2009, 21:48

uveli dosta novosti kao to da je teže spojiti se s partnerom/icom
hmm, meni je cak najteze bilo natjerat tipa da se uda za mene ( :lol: ) u jedinici nakon hot date ekspanzije... uzaas, moras kupovat casopise da bi si poslozio interese jednake kao i doticni, pa ga moras vodit van, pa na odmor, pa kupovat svasta. i nakon svega toga on odbije moju prosidbu jedno pet puta za redom - kao sad je gladan, pa mu je dosadno, pa mi vise nikad ne pricamo i sl. ajme. pain in the a**. :lol: ! u trojci mi je cak puno lakse poslo za rukom... i daa - ne znam jesu to uveli vec u dvojci - ali opcije 'woo-hoo' i sleepover su ono sto smo cekali od prvog dijela :lol: .
ma fora je ono kada imaš ideje, napravio sam groblje mrtvih žena, pojebao tuđe žene i susjede ili napravio lezbijski komplicirani grupnjak, a da niti jedna ne skuži da vara s drugom u istoj prostoriji... ali poslije, ubij me, ali nema onda više šanse da pokrenem igru i tako poslije, opet zaigram, pa mi opet dosadi i tako...
hahahah, bas to! eventualno uspijes jako uznapredovati jednom - dva puta & onda krece dekadencija :heart:. otkrivanje svih mogucih nacina na koje se moze ubiti simse, izludjivat ih duhovima, orgije poput ovakvih kakve si ti opisao... meni su jednom prilikom dijete oteli vanzemaljci kad je u prvom dijelu predugo gledalo kroz teleskop :lol: ili se sim razboli kad radi kao test subject, od toga mi je cak jednom umro.

iako ima jedna stvar koja me zanima u trojci - posto se moze sprijateljiti s duhovima - moze li se onda imati i vezu s duhovima? interesting indeed :D

Post Reply