hmm, uzevsi u obzir navedene mogli su uvrstit i god of war, jerbo se definitivno ne valja zakacit sa pobjesnjelim kratosom. oko ovdje, iznutrice tamo, etc
Igre, konzole i slično
- minacula
- minacula
e sad mi je jos nesto palo na pamet kad smo vec kod ne-za-malu-djecu igara; naime, zna li itko KAKO prijeci dio (mozda je cak i sam kraj) clocktowera 1 skroz dolje u katakombama kad se pojavi neko cudoviste u stilu jabbe the hutta??? ja stvarno vise ne znam sto da napravim... nije iskljuceno ni da sam nesto tijekom igre zaboravila napraviti ili da sam previdjela pokupiti neki predmet... eenihu, ako netko zna odgovor na ovo, bit cu ekstra zahvalna
!
i jos jednom -> link za thrill kill... anyone? ty
- maddjuro
imaš na youtubeu prohod cjele igre.minacula wrote:e sad mi je jos nesto palo na pamet kad smo vec kod ne-za-malu-djecu igara; naime, zna li itko KAKO prijeci dio (mozda je cak i sam kraj) clocktowera 1 skroz dolje u katakombama kad se pojavi neko cudoviste u stilu jabbe the hutta??? ja stvarno vise ne znam sto da napravim... nije iskljuceno ni da sam nesto tijekom igre zaboravila napraviti ili da sam previdjela pokupiti neki predmet... eenihu, ako netko zna odgovor na ovo, bit cu ekstra zahvalna!
suffring je predivna igra, oba djela, iako prvi mi je draži. Svaka im čast što su jednoga lika napravili po uzoru na vincenta pricea
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- dagzVOMITOR
jeli ko igrao splatterhouse 2009 ja mislim da ima samo za xbox ps3
Kick down the door in barbaric rage
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
Frantically slashing all who stand in my way
Stab another face, slit another throat
My intention is to mutilate them
People are screaming it feeds my hate
Hack through the crowd blood is splashing on
my face
- Scarface
john_constantine wrote:eh, clock tower, na to me mladjo nagovorio, ali nikad nisam uspio igrati duže od pet minuta radi nedostatka miša... nepraktično je igrati bez miša s pokazivačem miša...
Gledam kako izgleda demo od dante inferno, čista kopija God of war...
Ka i Darksiders. Međutim, ne bi to nazva kopijama, već igrama koje su u trendu hack n' slasha, kojeg je i pokrenija gow (zajedno s dmc, i gle čuda, izlazi i ženska verzija Bayonetta), te taman izlaze da te zagriju za najveći događaj- gow 3. Ono šta bi bila kopija (i to loša) je recimo ovaj Conan iz 2007 na ps3.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- bakero
suffernig izvanredna igra, 2.dio mi nešto nije valja, šteta!Ašow wrote:suffering je super igrica.
s gustom sam to preso svaki put kad sam uvatio u ruke.
dok recimo postal nisam doso dalje od srijede.
SIlent hill origins mi se sve više dopada!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- minacula
dobila link za thrill kill! hvala
! ako ikome treba nek se javi!
@maddjuro -> hvala ti za tip! ne mogu vjerovati da mi dosad nije palo na pamet da tamo trazim!!
.
jooj, falila mi je ta igra! danas ce biti super zacinjeno popodne!
@maddjuro -> hvala ti za tip! ne mogu vjerovati da mi dosad nije palo na pamet da tamo trazim!!
istina, ali ide u prilog strasnijoj atmosferi <3eh, clock tower, na to me mladjo nagovorio, ali nikad nisam uspio igrati duže od pet minuta radi nedostatka miša... nepraktično je igrati bez miša s pokazivačem miša...
jooj, falila mi je ta igra! danas ce biti super zacinjeno popodne!
- DeadDispatcher90
- minacula
hahaha, pa nisam valjda jedina
tek se nedavno reaktivirah pa nadjoh i ovaj thread; ali ne brini se, igram ja i simse, kao prava zena
speaking of which, nedavno sam nabavila trojku i mogu reci da mi se stvarno svidja. a sad, posto nikad nisam uspjela nabaviti dvojku i ne znam na sto lici iz iskustva - mogu trojku usporediti samo s prvim dijelom. o grafici i ostalim evoluiranim tehnickim dijelovima necu mlatit praznu slamu... ali o samoj igri - ne znam je li itko uspio dobiti vise obitelji s kojima se moze igrati u jednom gradu (sunset valley)? jer meni nikako nije uspijevalo, a sad ih vec neko vrijeme, istini za volju, ni ne igram. jer, u slucaju da to nije moguce, jako je dosadna cinjenica da se useljenjem svake nove obitelji krece prakticki s istog mjesta, upoznaje iste ljude, usw. taj detalj bih izdvojila kao downside u slucaju da stvarno ne postoji nikakvo rijesenje. lako moguce da sam ga uspjela previdjeti though
. inace je igra razradjena do zla boga i nazad i vjerujem da tesko moze postati dosadna. 'cept one detail -> osvjescivanja da umjesto da se igras mame, tate, kuce, etc, mozes to radit in rl. eh. 
tek se nedavno reaktivirah pa nadjoh i ovaj thread; ali ne brini se, igram ja i simse, kao prava zena
- john_constantine
u usporedbi s dvojkom, ono, kao unaprijeđena dvojka samo s boljom grafikom, ali su puno dobrih stvari ukinuli i zakomplicirali, a opet uveli dosta novosti kao to da je teže spojiti se s partnerom/icomminacula wrote:hahaha, pa nisam valjda jedina![]()
tek se nedavno reaktivirah pa nadjoh i ovaj thread; ali ne brini se, igram ja i simse, kao prava zenaspeaking of which, nedavno sam nabavila trojku i mogu reci da mi se stvarno svidja. a sad, posto nikad nisam uspjela nabaviti dvojku i ne znam na sto lici iz iskustva - mogu trojku usporediti samo s prvim dijelom. o grafici i ostalim evoluiranim tehnickim dijelovima necu mlatit praznu slamu... ali o samoj igri - ne znam je li itko uspio dobiti vise obitelji s kojima se moze igrati u jednom gradu (sunset valley)? jer meni nikako nije uspijevalo, a sad ih vec neko vrijeme, istini za volju, ni ne igram. jer, u slucaju da to nije moguce, jako je dosadna cinjenica da se useljenjem svake nove obitelji krece prakticki s istog mjesta, upoznaje iste ljude, usw. taj detalj bih izdvojila kao downside u slucaju da stvarno ne postoji nikakvo rijesenje. lako moguce da sam ga uspjela previdjeti though
![]()
. inace je igra razradjena do zla boga i nazad i vjerujem da tesko moze postati dosadna. 'cept one detail -> osvjescivanja da umjesto da se igras mame, tate, kuce, etc, mozes to radit in rl. eh.
ma fora je ono kada imaš ideje, napravio sam groblje mrtvih žena, pojebao tuđe žene i susjede ili napravio lezbijski komplicirani grupnjak, a da niti jedna ne skuži da vara s drugom u istoj prostoriji...
a to za stanovnicima, ne bi znao... isto sam primjetio problem koji su bezveze zakomplicirali...
Michel puši karu.
- minacula
hmm, meni je cak najteze bilo natjerat tipa da se uda za mene (uveli dosta novosti kao to da je teže spojiti se s partnerom/icom
hahahah, bas to! eventualno uspijes jako uznapredovati jednom - dva puta & onda krece dekadencijama fora je ono kada imaš ideje, napravio sam groblje mrtvih žena, pojebao tuđe žene i susjede ili napravio lezbijski komplicirani grupnjak, a da niti jedna ne skuži da vara s drugom u istoj prostoriji... ali poslije, ubij me, ali nema onda više šanse da pokrenem igru i tako poslije, opet zaigram, pa mi opet dosadi i tako...
iako ima jedna stvar koja me zanima u trojci - posto se moze sprijateljiti s duhovima - moze li se onda imati i vezu s duhovima? interesting indeed