isto tako na interliberu sam uzeo "Gole kosti", tj. "Skeleton crew" konačno na hrvatskom
nadam se da će izdavači nastaviti sa kingovim prijevodima
Baš sam sad čitao na jednom forumu i svi hvale nesanicu da je jedna od boljih knjiga, uglavnom, uzeti ću vreću kostiju...Deimos wrote:vreča kostiju mi je puno zanimljivija od nesanice. jedno vrijeme je trebao biti snimljen film prema vreci sa bruce willis-om u glavnoj ulozi (neduga nakon sestog cula) ali izgleda da je stvar za sada na ledu
Pa neznam baš jer nesanica kada je čitaš je fantasy, ali i horor jer zna nekada i izazvati nesanicu, glavobolju, zubobolju itd. nesanica je fantasy horor bookDeimos wrote:čuj, nesanica je više fantasy, dok je vreca kostiju old school haunted house (više - manje). sve je stvar osobnog ukusa, knjige su po duljini i zanimljivosti tu negdje

neće... početak je stvarno bio dobar, ali kasnije prelazi granice nebuloze...hitman_4 wrote:ne volim baš čitati knjige, al evo poćeo sam čitati "The Cell" iliti "Mobitel", ne-loše, pomalo dosadno, al tek sam 50-ak stranica pročitao(bit ce zanimljivije valjda)....