Igre, konzole i slično
- DeadDispatcher90
- Wendigo
to definitivno namjeravam odigrati (jednog lijepog dana kad nabavim PSP).maddjuro wrote:castlevania symphony of the night
usudio ih se reći, best castlevania ever, super glazba, ogomna mapa tip metroid, tona customizable oprme, jdina zamjerka sto je malo zbunjeno tu i tamo za naći neki put, ali ne pretjerano
meni je najbolja "dawn of sorrow" za sada, igrao sam tu, "portrait od ruin" i "order of ecclesia" - sve na NDS-u.
- maddjuro
ja igram na kompu prek emulatora, ako te zanima, fora je što nakon sto prjeđeš dvorac moraš opet prijeći inverted (upside down) dvoracWendigo wrote:to definitivno namjeravam odigrati (jednog lijepog dana kad nabavim PSP).maddjuro wrote:castlevania symphony of the night
usudio ih se reći, best castlevania ever, super glazba, ogomna mapa tip metroid, tona customizable oprme, jdina zamjerka sto je malo zbunjeno tu i tamo za naći neki put, ali ne pretjerano
meni je najbolja "dawn of sorrow" za sada, igrao sam tu, "portrait od ruin" i "order of ecclesia" - sve na NDS-u.
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
prjeđoh castlevaniu SoN stvarno jedna super igra, naopaki dvorac se relativno brzo prođe, pošto se imaju sve potrebne noći, jedio se bossevi mrau pobit, i to ako vam se da, ali je preporučljivo zbog itema koje daju.
evo slike dvaju bosseva,
u igri ovo izgleda još i bolje, rječ je o lešu koji visi na lancima u stilu hellraiser, unišravaju mu se pojedini djelovi, uz krikove

ovaj je boss jedna krpetina leševa s koje konsttno opadaju zombiji i napadaju vas, kad uništite par osmina ovekugle revela se neki tentacle monster koji je stvarni boss

evo slike dvaju bosseva,
u igri ovo izgleda još i bolje, rječ je o lešu koji visi na lancima u stilu hellraiser, unišravaju mu se pojedini djelovi, uz krikove

ovaj je boss jedna krpetina leševa s koje konsttno opadaju zombiji i napadaju vas, kad uništite par osmina ovekugle revela se neki tentacle monster koji je stvarni boss

- john_constantine
- john_constantine
jelda? jako odlična igra, baš se uživiš u kožu Batmana, a tek bossovi... Akcija je fenomalno napravljena, i nikada ne dosadi. Tek leveli s scarecrowom i hrpa bonusa, a i svaki čas se otkriva nešto novo do samog kraja igre tako da niti jedanput nije monotona...
Igram ninja blade, zabavna i akcijom nabijena igra bez prestanka. To je onaj tip igre kao shinobi i slične japanske akcije igre, ideš, ubijaš, ideš, ubijaš i tako, što su mene takve igre uvijek nervirale radi monotonosti lokacija. Niti ova igra nije izuzetak, ali je prokleto zabavna. Malo borbe, pa boss, borba, boss, potjera, boss i tako dalje, repetitivno, ali baš zabavno. I još fore iz god of war, za vrijeme akcijskih sekvenci. Priča je bedasta, o parazitima koji pretvaraju ljude u čudovišta, tisuću puta viđeno, ali baš gušt... divovska čudovišta koja teroriziraju grad, ne pretjerano maštovita, ali nije bitno...
Igram ninja blade, zabavna i akcijom nabijena igra bez prestanka. To je onaj tip igre kao shinobi i slične japanske akcije igre, ideš, ubijaš, ideš, ubijaš i tako, što su mene takve igre uvijek nervirale radi monotonosti lokacija. Niti ova igra nije izuzetak, ali je prokleto zabavna. Malo borbe, pa boss, borba, boss, potjera, boss i tako dalje, repetitivno, ali baš zabavno. I još fore iz god of war, za vrijeme akcijskih sekvenci. Priča je bedasta, o parazitima koji pretvaraju ljude u čudovišta, tisuću puta viđeno, ali baš gušt... divovska čudovišta koja teroriziraju grad, ne pretjerano maštovita, ali nije bitno...
Michel puši karu.
- Scarface
Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
- Scarface
Wendigo wrote:i na PC-u je prejebno. super su kontrole (lijevi miš napad, desni counter) a gadgeti su full blizu WASD tipkama tako da nema problema.Ghostface wrote:Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
Virujen, al san ovakvu igricu ipak tija zaigrat na konzoli, pc koristin za fps-ove, rpg-ove i rts-ove. Sad čekan da mi prođe kemija (idući tjedan je konačni ispit) pa ću se nagledat, načitat i naigrat svega šta san propustija zadnjih par tjedana, proša, ne proša ispit, briga me, glavno je bude gotovo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
koji ti je max lvl u borbi bio..ili ti combo..Wendigo wrote:i na PC-u je prejebno. super su kontrole (lijevi miš napad, desni counter) a gadgeti su full blizu WASD tipkama tako da nema problema.Ghostface wrote:Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
Rising Zan the samuray gunman- meni nosalgična i dobra igra, nije preduga, niti preteška, sviđa mi se humor u igri, a glavna mi je zamjerka što u svakom levelu ima jedno mjesto di se mora sumanuto tipkat sve tipke na joysticku, ako se taj chalenge izgubi, jedino se nešt malo healtha izgubi, izuzev jednoga mjesta to tipkaje nije neki problem, ali zglobovi zabole od tog tipkanja. Igru bi preporučio svima, ok za razbibrigu, i ako volite ne preozbiljne samurajske igre
isto volim kad se taj lik vrati u svoj rodni grad, tko ga god pita "is it you johny?" on ogdovory, "my name is not johny it's super ultra sexy hero Zan"
može li mi netko preporučit kakvu PS1 igru, a da nije: sportska, s autima, neka 3d pucačina koja zahtjeva nišanjenje prko analga , syphon filter, metal gear solid, silent hill, res evil , crash bandicot, ili FF igra)??
isto volim kad se taj lik vrati u svoj rodni grad, tko ga god pita "is it you johny?" on ogdovory, "my name is not johny it's super ultra sexy hero Zan"
može li mi netko preporučit kakvu PS1 igru, a da nije: sportska, s autima, neka 3d pucačina koja zahtjeva nišanjenje prko analga , syphon filter, metal gear solid, silent hill, res evil , crash bandicot, ili FF igra)??