Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Nov 2009, 09:03

Sram me reći, ali nikada u životu nisam igrao Castlevaniu... Baš nijednu.
Revenge solves everything

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Nov 2009, 10:07

maddjuro wrote:castlevania symphony of the night

usudio ih se reći, best castlevania ever, super glazba, ogomna mapa tip metroid, tona customizable oprme, jdina zamjerka sto je malo zbunjeno tu i tamo za naći neki put, ali ne pretjerano
to definitivno namjeravam odigrati (jednog lijepog dana kad nabavim PSP).
meni je najbolja "dawn of sorrow" za sada, igrao sam tu, "portrait od ruin" i "order of ecclesia" - sve na NDS-u.

maddjuro

Post by maddjuro » 20 Nov 2009, 17:48

Wendigo wrote:
maddjuro wrote:castlevania symphony of the night

usudio ih se reći, best castlevania ever, super glazba, ogomna mapa tip metroid, tona customizable oprme, jdina zamjerka sto je malo zbunjeno tu i tamo za naći neki put, ali ne pretjerano
to definitivno namjeravam odigrati (jednog lijepog dana kad nabavim PSP).
meni je najbolja "dawn of sorrow" za sada, igrao sam tu, "portrait od ruin" i "order of ecclesia" - sve na NDS-u.
ja igram na kompu prek emulatora, ako te zanima, fora je što nakon sto prjeđeš dvorac moraš opet prijeći inverted (upside down) dvorac
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Nov 2009, 18:34

aha, čuo sam za to.

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2009, 01:19

prjeđoh castlevaniu SoN stvarno jedna super igra, naopaki dvorac se relativno brzo prođe, pošto se imaju sve potrebne noći, jedio se bossevi mrau pobit, i to ako vam se da, ali je preporučljivo zbog itema koje daju.
evo slike dvaju bosseva,

u igri ovo izgleda još i bolje, rječ je o lešu koji visi na lancima u stilu hellraiser, unišravaju mu se pojedini djelovi, uz krikove
Image

ovaj je boss jedna krpetina leševa s koje konsttno opadaju zombiji i napadaju vas, kad uništite par osmina ovekugle revela se neki tentacle monster koji je stvarni boss
Image

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2009, 06:42

Warhammer - Dawn of War 2 nastavio igrat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Nov 2009, 08:58

još uvijek na dragon age dok igram povremeno crysis, a probati ću i ninja blade...
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 21 Nov 2009, 14:17

jel igra ko onaj eRepublik na netu..ja nedavno krenio..dobra zajebancija, izdvojit 10 min dnevno je dovoljno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Nov 2009, 14:29

ja trenutno igram batman: arkham asylum i nemogu doć k sebi... :shock:
mislim da je ovo vrhunac što se tiče igranja i jednosatvno nemogu opisati zašto, to treba doživjeti. :lol: 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Nov 2009, 15:10

jelda? jako odlična igra, baš se uživiš u kožu Batmana, a tek bossovi... Akcija je fenomalno napravljena, i nikada ne dosadi. Tek leveli s scarecrowom i hrpa bonusa, a i svaki čas se otkriva nešto novo do samog kraja igre tako da niti jedanput nije monotona...

Igram ninja blade, zabavna i akcijom nabijena igra bez prestanka. To je onaj tip igre kao shinobi i slične japanske akcije igre, ideš, ubijaš, ideš, ubijaš i tako, što su mene takve igre uvijek nervirale radi monotonosti lokacija. Niti ova igra nije izuzetak, ali je prokleto zabavna. Malo borbe, pa boss, borba, boss, potjera, boss i tako dalje, repetitivno, ali baš zabavno. I još fore iz god of war, za vrijeme akcijskih sekvenci. Priča je bedasta, o parazitima koji pretvaraju ljude u čudovišta, tisuću puta viđeno, ali baš gušt... divovska čudovišta koja teroriziraju grad, ne pretjerano maštovita, ali nije bitno...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 21 Nov 2009, 15:18

Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Nov 2009, 15:22

Ghostface wrote:Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
i na PC-u je prejebno. super su kontrole (lijevi miš napad, desni counter) a gadgeti su full blizu WASD tipkama tako da nema problema.

Scarface

Post by Scarface » 21 Nov 2009, 15:31

Wendigo wrote:
Ghostface wrote:Ne znan za PC, ali igrat Batmana na ps3 je nešto posebno, već san je triput priša, i to još s manjkom vrimena zbog faksa.
i na PC-u je prejebno. super su kontrole (lijevi miš napad, desni counter) a gadgeti su full blizu WASD tipkama tako da nema problema.

Virujen, al san ovakvu igricu ipak tija zaigrat na konzoli, pc koristin za fps-ove, rpg-ove i rts-ove. Sad čekan da mi prođe kemija (idući tjedan je konačni ispit) pa ću se nagledat, načitat i naigrat svega šta san propustija zadnjih par tjedana, proša, ne proša ispit, briga me, glavno je bude gotovo. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2009, 19:05

Wendigo wrote:
koji ti je max lvl u borbi bio..ili ti combo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Nov 2009, 21:33

Rising Zan the samuray gunman- meni nosalgična i dobra igra, nije preduga, niti preteška, sviđa mi se humor u igri, a glavna mi je zamjerka što u svakom levelu ima jedno mjesto di se mora sumanuto tipkat sve tipke na joysticku, ako se taj chalenge izgubi, jedino se nešt malo healtha izgubi, izuzev jednoga mjesta to tipkaje nije neki problem, ali zglobovi zabole od tog tipkanja. Igru bi preporučio svima, ok za razbibrigu, i ako volite ne preozbiljne samurajske igre
isto volim kad se taj lik vrati u svoj rodni grad, tko ga god pita "is it you johny?" on ogdovory, "my name is not johny it's super ultra sexy hero Zan"

može li mi netko preporučit kakvu PS1 igru, a da nije: sportska, s autima, neka 3d pucačina koja zahtjeva nišanjenje prko analga , syphon filter, metal gear solid, silent hill, res evil , crash bandicot, ili FF igra)??

Post Reply