Igre, konzole i slično
- john_constantine
završio stranglehold, dobra akcijska igra s par dobrih štoseva kao kada ga okruže pištoljima, oružja, akcija, specijalni potezi. A ne bi rekao da je igra kratka, taman je dosta koliko je repetitivna, tako da bi kasnije samo zamarala... Makar se onaj potez s gađanjem u daljinu mogao bolje izvesti, nekako blesavo izgleda kada lika pogodi u nos, a on dobije crveni nos od toga. 
Sada se igra Dragon age, odličan RPG. Kada završim s human noble, warrior, početi ću iznova igrati kao rogue elf, i to evil...
Sada se igra Dragon age, odličan RPG. Kada završim s human noble, warrior, početi ću iznova igrati kao rogue elf, i to evil...
Michel puši karu.
- Meštar film
Po meni nije blesavo jer ga pogodi sa daljine, kužiš i otud crveni nos, a i igrica mi je ostaal u doborm sječanju po tome što je bilo dosta eksplozija i pucnjavajohn_constantine wrote:završio stranglehold, dobra akcijska igra s par dobrih štoseva kao kada ga okruže pištoljima, oružja, akcija, specijalni potezi. A ne bi rekao da je igra kratka, taman je dosta koliko je repetitivna, tako da bi kasnije samo zamarala... Makar se onaj potez s gađanjem u daljinu mogao bolje izvesti, nekako blesavo izgleda kada lika pogodi u nos, a on dobije crveni nos od toga.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
lol... nisam mislio na to, nego bi mu metak prošao kroz glavu, odnosno, ne bi imao nos... Nije baš toliko nasilno kao u njegovim filmovima, ali neka...Meštar film wrote:Po meni nije blesavo jer ga pogodi sa daljine, kužiš i otud crveni nos, a i igrica mi je ostaal u doborm sječanju po tome što je bilo dosta eksplozija i pucnjavajohn_constantine wrote:završio stranglehold, dobra akcijska igra s par dobrih štoseva kao kada ga okruže pištoljima, oružja, akcija, specijalni potezi. A ne bi rekao da je igra kratka, taman je dosta koliko je repetitivna, tako da bi kasnije samo zamarala... Makar se onaj potez s gađanjem u daljinu mogao bolje izvesti, nekako blesavo izgleda kada lika pogodi u nos, a on dobije crveni nos od toga.
Michel puši karu.
- Meštar film
Pa još bolje tak, zar ne, realnije je i puno je osvježavajuće i sama pomisao na to budi te iz snajohn_constantine wrote:lol... nisam mislio na to, nego bi mu metak prošao kroz glavu, odnosno, ne bi imao nos... Nije baš toliko nasilno kao u njegovim filmovima, ali neka...Meštar film wrote:Po meni nije blesavo jer ga pogodi sa daljine, kužiš i otud crveni nos, a i igrica mi je ostaal u doborm sječanju po tome što je bilo dosta eksplozija i pucnjavajohn_constantine wrote:završio stranglehold, dobra akcijska igra s par dobrih štoseva kao kada ga okruže pištoljima, oružja, akcija, specijalni potezi. A ne bi rekao da je igra kratka, taman je dosta koliko je repetitivna, tako da bi kasnije samo zamarala... Makar se onaj potez s gađanjem u daljinu mogao bolje izvesti, nekako blesavo izgleda kada lika pogodi u nos, a on dobije crveni nos od toga.
- A$H
- Dragonrage
- Dragonrage
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:konačno probao crysis... eh, kao Far Cry, samo s boljom grafikom i alienima, pomalo dosadan FPS... Ali ima dosta dobrih fora.
Ova igrica je sve samo ne dosadna, pogotovo kako ide prema kraju, a o epskom final boss-u da i ne pričan. I sviđa mi se šta je puno teže ubit neprijatelje i ako ih želiš skinit jednim hicem moraš se ispraksirat u headshotu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
jedino je bed što ne možeš slomiti vrat, he.Ghostface wrote:john_constantine wrote:konačno probao crysis... eh, kao Far Cry, samo s boljom grafikom i alienima, pomalo dosadan FPS... Ali ima dosta dobrih fora.
Ova igrica je sve samo ne dosadna, pogotovo kako ide prema kraju, a o epskom final boss-u da i ne pričan. I sviđa mi se šta je puno teže ubit neprijatelje i ako ih želiš skinit jednim hicem moraš se ispraksirat u headshotu.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90