Koji je to film?
-
GreenHornet
- shuma
Aryx wrote:
(isto gledao kao klinac) Klinci pricaju nekakve horror price pod satorom prva je o nekom kao cudovistu u skoli.... druga je o nekom klincu koji muci muhe pa na kraju njemu nekakve divovske muhe dolete i otkinu mu ruke kao sto je on muhama to cinio. a trece se ne sjecam samo znam da na kraju kao fol lik (ili ne ) koji prica pricu se pretvori u cudoviste iz prve price hehe![]()
thx![]()
The Willies (1990)
kasnim par godina ali evo, slučajno sam gledo stare postove
There's a race of men that don't fit in,
A race that can't stay still;
So they break the hearts of kith and kin,
And they roam the world at will.
A race that can't stay still;
So they break the hearts of kith and kin,
And they roam the world at will.
- Jandra
1. film:
Sijećam se scene u kojoj su muškarac i žena ušli u neki stan i tamo našli neku kazetu. Na kazeti je bila neka žena sa nekakvom vrećicom na glavi. Kasnije su saznali da je to lažirana snimka samo da izgleda kao ubojstvo
2. film (ili crtić, ne sijećam se točno):
mislim da ima veze sa batmanom ali nisam siguran. Neki lik baca kovanicu, ono, pismo - glava ali nikako da se kovanica okrene, uvijek padne na sredinu.
Sijećam se scene u kojoj su muškarac i žena ušli u neki stan i tamo našli neku kazetu. Na kazeti je bila neka žena sa nekakvom vrećicom na glavi. Kasnije su saznali da je to lažirana snimka samo da izgleda kao ubojstvo
mislim da ima veze sa batmanom ali nisam siguran. Neki lik baca kovanicu, ono, pismo - glava ali nikako da se kovanica okrene, uvijek padne na sredinu.
- maddjuro
ovo drugo ti je jedan nastavak batmana:TAS, to je onaj nastavak kada joker, poison ivy, crock,pingvin i 2 face kartaj i razgovaraju kako je svatko od njih zamlo ubio batmana, i na kraju se ispostAvi da se batman maskirao u crocka da uspije od jokera izvući di je zarobio catwomanicuJandra wrote:1. film:
I may be an idiot, but i am no fool.
- Jandra
Hahaha. Hvala. Ja sam mislio da cu odgovor za 1. film dobit u roku od 1 minute a da drugi niko nece znat.maddjuro wrote:ovo drugo ti je jedan nastavak batmana:TAS, to je onaj nastavak kada joker, poison ivy, crock,pingvin i 2 face kartaj i razgovaraju kako je svatko od njih zamlo ubio batmana, i na kraju se ispostAvi da se batman maskirao u crocka da uspije od jokera izvući di je zarobio catwomanicuJandra wrote:1. film:
- Boby
Krivo, u tom nastavku nema scene s kovanicom koja nikako da se okrene.maddjuro wrote:ovo drugo ti je jedan nastavak batmana:TAS, to je onaj nastavak kada joker, poison ivy, crock,pingvin i 2 face kartaj i razgovaraju kako je svatko od njih zamlo ubio batmana, i na kraju se ispostAvi da se batman maskirao u crocka da uspije od jokera izvući di je zarobio catwomanicuJandra wrote:1. film:
- A$H
mozda The Life of David Gale..ima fora sa kazetom i vrecicom na glavi..ali je malo drugacija radnja oko toga..pa provjeri..to je prvo kaj mi je palo na pamet..Jandra wrote:1. film:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
kada 2 face priča svoj dio onda veli da je batman visio zavezan na vrhu zgrade , i onda je rekao da ce bacat kovanicu da vidi kako ce ga ubitii, batman je rekao da pusti da kovanica padne na pod, ali kada bi god pala onda bi se okrenula na rub, jer mu je batman podvalio kovanicu koja se uvjek na rub okrene, a batman je s kovanicom od 2facea uspio nekak presjeći uže kojim je bio vezanBoby wrote:Krivo, u tom nastavku nema scene s kovanicom koja nikako da se okrene.maddjuro wrote:ovo drugo ti je jedan nastavak batmana:TAS, to je onaj nastavak kada joker, poison ivy, crock,pingvin i 2 face kartaj i razgovaraju kako je svatko od njih zamlo ubio batmana, i na kraju se ispostAvi da se batman maskirao u crocka da uspije od jokera izvući di je zarobio catwomanicuJandra wrote:1. film:
- Boby
Bome ne, u nastavku o kojem ti pričaš Batman otme Two-Faceu kovanicu. Ovaj ga namjerava ubiti privezavši ga za divovsku kovanicu ali u zadnji trenutak sve obustavlja kada ustanovi da mu je Batman oteo novčić. To omogućuje Batmanu da se oslobodi, zatuče bandu a Two-Faceu (uhvativši ga) vrati kovanicu i kaže: „Here, I owe you a dollar“.maddjuro wrote:kada 2 face priča svoj dio onda veli da je batman visio zavezan na vrhu zgrade , i onda je rekao da ce bacat kovanicu da vidi kako ce ga ubitii, batman je rekao da pusti da kovanica padne na pod, ali kada bi god pala onda bi se okrenula na rub, jer mu je batman podvalio kovanicu koja se uvjek na rub okrene, a batman je s kovanicom od 2facea uspio nekak presjeći uže kojim je bio vezanBoby wrote:Krivo, u tom nastavku nema scene s kovanicom koja nikako da se okrene.maddjuro wrote: ovo drugo ti je jedan nastavak batmana:TAS, to je onaj nastavak kada joker, poison ivy, crock,pingvin i 2 face kartaj i razgovaraju kako je svatko od njih zamlo ubio batmana, i na kraju se ispostAvi da se batman maskirao u crocka da uspije od jokera izvući di je zarobio catwomanicu
Prije će biti da nastavak koji se traži je „Second Chance“ u kojem Two-Faceu Bruce Wayne plaća plastičnu operaciju. Mislim da se baš tamo dogodi da novčić ne može pasti niti na jednu stranu s čime je Batman ustvari htio pokazati Harveyu da može donositi odluke i bez kovanice.
- maddjuro
može biti, nisam već neko vrjeme to gledaoBoby wrote:Bome ne, u nastavku o kojem ti pričaš Batman otme Two-Faceu kovanicu. Ovaj ga namjerava ubiti privezavši ga za divovsku kovanicu ali u zadnji trenutak sve obustavlja kada ustanovi da mu je Batman oteo novčić. To omogućuje Batmanu da se oslobodi, zatuče bandu a Two-Faceu (uhvativši ga) vrati kovanicu i kaže: „Here, I owe you a dollar“.maddjuro wrote:kada 2 face priča svoj dio onda veli da je batman visio zavezan na vrhu zgrade , i onda je rekao da ce bacat kovanicu da vidi kako ce ga ubitii, batman je rekao da pusti da kovanica padne na pod, ali kada bi god pala onda bi se okrenula na rub, jer mu je batman podvalio kovanicu koja se uvjek na rub okrene, a batman je s kovanicom od 2facea uspio nekak presjeći uže kojim je bio vezanBoby wrote: Krivo, u tom nastavku nema scene s kovanicom koja nikako da se okrene.
Prije će biti da nastavak koji se traži je „Second Chance“ u kojem Two-Faceu Bruce Wayne plaća plastičnu operaciju. Mislim da se baš tamo dogodi da novčić ne može pasti niti na jednu stranu s čime je Batman ustvari htio pokazati Harveyu da može donositi odluke i bez kovanice.
- Jandra
Jel u tom filmu neko podmetne bombu u auto i auto eksplodira?A$H wrote:mozda The Life of David Gale..ima fora sa kazetom i vrecicom na glavi..ali je malo drugacija radnja oko toga..pa provjeri..to je prvo kaj mi je palo na pamet..Jandra wrote:1. film:
- Jandra
Je, to je to.Boby wrote:Bome ne, u nastavku o kojem ti pričaš Batman otme Two-Faceu kovanicu. Ovaj ga namjerava ubiti privezavši ga za divovsku kovanicu ali u zadnji trenutak sve obustavlja kada ustanovi da mu je Batman oteo novčić. To omogućuje Batmanu da se oslobodi, zatuče bandu a Two-Faceu (uhvativši ga) vrati kovanicu i kaže: „Here, I owe you a dollar“.maddjuro wrote:kada 2 face priča svoj dio onda veli da je batman visio zavezan na vrhu zgrade , i onda je rekao da ce bacat kovanicu da vidi kako ce ga ubitii, batman je rekao da pusti da kovanica padne na pod, ali kada bi god pala onda bi se okrenula na rub, jer mu je batman podvalio kovanicu koja se uvjek na rub okrene, a batman je s kovanicom od 2facea uspio nekak presjeći uže kojim je bio vezanBoby wrote: Krivo, u tom nastavku nema scene s kovanicom koja nikako da se okrene.
- dragonheart
E jel se neko sjeća serije,naravno ne znam naslov,no radilo se o nekom klincu,mislim da se zvao Lucas u seriji.
Živi u nekom dvorcu radi kao konjušar (možda je srednji vijek,al ono neko povijesno razdoblje definitivno je),vrzmaju mi se sljedeći mogući naslovi,sjeverna zvijezda,u potrazi za sjevernom zvijezdom,svjetlo sjeverne zvijezde or something like that.
Ugl.serija nije bila dječija kolko se sjećam imala je malo ozbiljniji štih i mislim da je bila prikazivana na HRT2 ili HRT 3.
Ako neko zna,bio bi vrlo zahvalan,jer nikada nisam vidio kako završava.
Živi u nekom dvorcu radi kao konjušar (možda je srednji vijek,al ono neko povijesno razdoblje definitivno je),vrzmaju mi se sljedeći mogući naslovi,sjeverna zvijezda,u potrazi za sjevernom zvijezdom,svjetlo sjeverne zvijezde or something like that.
Ugl.serija nije bila dječija kolko se sjećam imala je malo ozbiljniji štih i mislim da je bila prikazivana na HRT2 ili HRT 3.
Ako neko zna,bio bi vrlo zahvalan,jer nikada nisam vidio kako završava.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- The Undertaker
Hororfili treba mi pomoć, drugar mi je poslao mejl sledeće sadržine:

Unapred zahvalan.Gledao sam na tv-u ovaj film pre par godina al ne mogu da nadjem kako se zove pa cu ti reci cega se sve secam:
Radi se o tome kako 2 devojke i 2 momka odu na plazu i vide prvo neku lutku slomljenu/cudnu na ulazu na plazu a onda se na plazi jedan od njih odvoji i vidi jednu od te 2 devojke kako se seta kraj plaze i pobegne mu a posle ta kaze da nije bila tamo...i to se desi svima vise puta pre nego sto su upoznali nekog "voodoo" lika koji zivi tamo i on je djavo ustvari. Kasnije shvate da to mesto u stvari ne postoji i da nemoze da se ode odatle. Secam se da na kraju oni beze nekim autom ili kombijem a on ih spopadne.
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- DrugsBunny
Mene isto zanima jedan film, ako zna tko, a gledao sam ga prije jedno mm 7 godina, tako nešto.
Neki na početku priča kako je prije njegova vojnička skupina došla na neki otok razminirati ga, ali prilikom razminiravanja su probudili nekog ejlijena na tom otoku. Taj ejlijen pao tamo davno i uhvatili su ga neki istraživači te secirali njegovu ženu i dijete, ejlijen je tada popizdio i pobio sve okolo i odlučio da će on isto tako mučiti ljude koje stigne. Na kraju dođe još nešto vojske i ejlijen i glavni lik se udruže ubit nekog negativca i to je valjda kraj. Također je u filmu neki ludi lik duge, sive kose koji je preživio prvi napad ejlijena, jel zna tko?
Neki na početku priča kako je prije njegova vojnička skupina došla na neki otok razminirati ga, ali prilikom razminiravanja su probudili nekog ejlijena na tom otoku. Taj ejlijen pao tamo davno i uhvatili su ga neki istraživači te secirali njegovu ženu i dijete, ejlijen je tada popizdio i pobio sve okolo i odlučio da će on isto tako mučiti ljude koje stigne. Na kraju dođe još nešto vojske i ejlijen i glavni lik se udruže ubit nekog negativca i to je valjda kraj. Također je u filmu neki ludi lik duge, sive kose koji je preživio prvi napad ejlijena, jel zna tko?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...