bit ce da sam to ja provalioBoby wrote:Jedna simpa teta () za koju se stvarno nemrem sjetiti da ju netko ovdje nije znao.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Asfodel
- Boby
- Decadentor
-
John_Ryder
- maharet
Saw VI,
s obzirom da sam ga gledala u kinu, te da je pored mene sjedila neka zenska koja je puhala cijelo vrijeme kako joj je film bezveze, otvorenih usta zvakala kokice, te mi doslo da je izbacim iz sale u jednom momentu.....ipak nije uspjela da nadjaca efekt iznanadjenja glede filma
Dosta napeto, scene mrcvarenja prejake, u svakom slucaju jako visoka ocjena za ovaj nastavak 9/10
cekamo VII
s obzirom da sam ga gledala u kinu, te da je pored mene sjedila neka zenska koja je puhala cijelo vrijeme kako joj je film bezveze, otvorenih usta zvakala kokice, te mi doslo da je izbacim iz sale u jednom momentu.....ipak nije uspjela da nadjaca efekt iznanadjenja glede filma
cekamo VII
- Josef K
To si izvan hrvatske gledala u kinu ili?maharet wrote:Saw VI,
s obzirom da sam ga gledala u kinu, te da je pored mene sjedila neka zenska koja je puhala cijelo vrijeme kako joj je film bezveze, otvorenih usta zvakala kokice, te mi doslo da je izbacim iz sale u jednom momentu.....ipak nije uspjela da nadjaca efekt iznanadjenja glede filmaDosta napeto, scene mrcvarenja prejake, u svakom slucaju jako visoka ocjena za ovaj nastavak 9/10
cekamo VII
- maharet
Sarajevo...neki dan poceli s prikazivanjem u kinimaZadro wrote:To si izvan hrvatske gledala u kinu ili?maharet wrote:Saw VI,
s obzirom da sam ga gledala u kinu, te da je pored mene sjedila neka zenska koja je puhala cijelo vrijeme kako joj je film bezveze, otvorenih usta zvakala kokice, te mi doslo da je izbacim iz sale u jednom momentu.....ipak nije uspjela da nadjaca efekt iznanadjenja glede filmaDosta napeto, scene mrcvarenja prejake, u svakom slucaju jako visoka ocjena za ovaj nastavak 9/10
cekamo VII
- Josef K
maharet wrote:Sarajevo...neki dan poceli s prikazivanjem u kinimaZadro wrote:To si izvan hrvatske gledala u kinu ili?maharet wrote:Saw VI,
cekamo VII
- Sammy
- maharet
- boyko
viš,dobro si me sjetil,mogel bi ga ponovno pogledat(po ne znam ni sam koji put)Boby wrote:Cccc, Sammy sada za kaznu mora pet puta pogledati "Pearl Harbor"Asfodel wrote:Pa čemu se otkrivaš, vidiš da sam ti uspješno štitila maloljetnički identitetSammy wrote: bit ce da sam to ja provalio
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- jigsaw
Dawn of the Dead (2004) - 4,5/5
RemAke djelo. Volio bih vidjeti vaše mišljenje na mom blogu ili tu napišite. Ugl. koliko god puta odgledao ovaj film divim se.
http://recenzijefilmova.blog.hr/2009/11/index.html#dan7
RemAke djelo. Volio bih vidjeti vaše mišljenje na mom blogu ili tu napišite. Ugl. koliko god puta odgledao ovaj film divim se.
http://recenzijefilmova.blog.hr/2009/11/index.html#dan7