Legion (2010)
- Scarface
- A$H
ma je..istna..ma kao klinac ih nisam po redu gledao..tek kasnije..ali mi uvijek u glavi da je on u trecem..lol..john_constantine wrote:kako je viggo u trećem? Nije li on glumio lucifera i pojavio se u prvom dijelu pri kraj filma?A$H wrote:pricam o prva tri nastavka..Viggo je samo u trecem..i kao cjelina su odlicni..istina da je trci malo slabiji..ali sve zajedno super serijal za pogledat..i to je to..opet je kao sto sam rekao..meni najbolji serijal na tu temu..
ali ostalo stoji..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- Dragonrage
Novi i nešto kraći trailer u HD kvaliteti...
TRAILER HD - 480p
TRAILER HD - 720p
TRAILER HD - 1080p
BTW...ovo je meni postao must see projekt...
TRAILER HD - 480p
TRAILER HD - 720p
TRAILER HD - 1080p
BTW...ovo je meni postao must see projekt...
- Dragonrage
- Dragonrage
Legion Comic Prequel

Following on the thrilling Comic-Con exclusive footage of the upcoming Screen Gems film Legion, IDW announces the movie prequel, co-written by the film's director Scott Stewart and Tom Waltz (Silent Hill: Sinner's Reward). Legion: Prophets, IDW's four-issue weekly miniseries, leads directly into the movie, setting the scene for an all-out war between Heaven and Earth.
- Dragonrage
- Dragonrage
- juriel
A$h treba tu i tamo ponoviti gradivoA$H wrote:ma je..istna..ma kao klinac ih nisam po redu gledao..tek kasnije..ali mi uvijek u glavi da je on u trecem..lol..john_constantine wrote:kako je viggo u trećem? Nije li on glumio lucifera i pojavio se u prvom dijelu pri kraj filma?A$H wrote:pricam o prva tri nastavka..Viggo je samo u trecem..i kao cjelina su odlicni..istina da je trci malo slabiji..ali sve zajedno super serijal za pogledat..i to je to..opet je kao sto sam rekao..meni najbolji serijal na tu temu..
ali ostalo stoji..
[url=http://www.phpbb.com/][img]http://i236.photobucket.com/albums/ff109/zombigrrl/SHEKicksA.gif[/img][/url].
- A$H
a znam..ove dane ponavljam sa noes serijalom..previse je filmova da se sve ponovi..juriel wrote:A$h treba tu i tamo ponoviti gradivoA$H wrote:ma je..istna..ma kao klinac ih nisam po redu gledao..tek kasnije..ali mi uvijek u glavi da je on u trecem..lol..john_constantine wrote: kako je viggo u trećem? Nije li on glumio lucifera i pojavio se u prvom dijelu pri kraj filma?
ali ostalo stoji..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:a znam..ove dane ponavljam sa noes serijalom..previse je filmova da se sve ponovi..juriel wrote:A$h treba tu i tamo ponoviti gradivoA$H wrote: ma je..istna..ma kao klinac ih nisam po redu gledao..tek kasnije..ali mi uvijek u glavi da je on u trecem..lol..
ali ostalo stoji..ali ima vremena..
Ma naravno, i mi smo ljudi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.