Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
bakero

Post by bakero » 20 Sep 2009, 22:37

john_constantine wrote:ajde, ne serite. Ako vam ne valja igra, nemojte niti igrati. :roll: Mislim, stvarno me nerviraju ti likovi koji stalno žele nešto novo, i kada naprave promjenu, onda cendraju zašto nije kao prošli serijal. A da je isto kao i prošli nastavak, onda vam opet ne bi valjalo jer je isto kao i prošli put, pa što ima novoga... :P

Napravili su od njega jednostavan shooter s crnim zombijima, par noviteta, starim štosevima i povratak likova iz prošlih nastavaka. To što nema strave, koga briga, bitno da je zabavno za igre. Zato kuš. :lol:
ma igra bi ja nju i ovako da mogu nego mi javlja neki eror...hehe nisam toliki fan re da bi mi svaka sitnica smetala..
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Sep 2009, 22:57

DeadDispatcher90 wrote:Četvorka ti nije bila strašna? Meni je... Pogotovo u onoj olujnoj noći... Vrlo strašna... Strašnije od RE3...
he, kako ne. :) Onaj lik s motorkom ili ono stvorenje koje se može ubiti samo pomoću parazita iznutra... ti su mi najgori. Ali ponekad mi smeta taj strah od igre pošto me spriječava da igram dalje... Recimo, call of cthulhu, jbt, tu me boljelo koliko je bila jezovita igra da nisam mogao više dalje nakon onog stvora u obliku pipaka... Tek forbidden siren, tu igru nisam igrao previše baš radi te strave i atmosfere...

bakero, kakva ti se greška javlja? Kod reloaded verzije ne bi trebalo biti nikakvih problema.
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 20 Sep 2009, 23:10

john_constantine wrote:
DeadDispatcher90 wrote:Četvorka ti nije bila strašna? Meni je... Pogotovo u onoj olujnoj noći... Vrlo strašna... Strašnije od RE3...
he, kako ne. :) Onaj lik s motorkom ili ono stvorenje koje se može ubiti samo pomoću parazita iznutra... ti su mi najgori. Ali ponekad mi smeta taj strah od igre pošto me spriječava da igram dalje... Recimo, call of cthulhu, jbt, tu me boljelo koliko je bila jezovita igra da nisam mogao više dalje nakon onog stvora u obliku pipaka... Tek forbidden siren, tu igru nisam igrao previše baš radi te strave i atmosfere...

bakero, kakva ti se greška javlja? Kod reloaded verzije ne bi trebalo biti nikakvih problema.
e jbga... ja skinio od nekog drugog tipa, zajeba sam se.... a kao ono zalipim crack (valjda na pravo misto) i ulazi mi u igru,zacrni se ekran i izbaci neki error da nedostaje neka datoteka al ne znam točno koja nisam upamtio, al skinit ću reloaded verziju nije problem...hehe a što kažeš 'taj strah' me i ne veseli baš u igrama, jer i mene zna odbijat od igre.... meni je najbolje kad je to ono pola pola...da mogu uživat a da je tu i tamo jezovito i strašno, meni je recimo Condemned:criminal origins bio prestrašan jbt, skuplja sam hrabrost (koliko god glupo zvučalo) da ga zaigram sa slušalicama na ušima i po noći.... jebena igra... a taj Call of Ctuhlhu nisam nikada igrao iako sam čuo da je masu strašan!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 20 Sep 2009, 23:22

Call of Cthulhu je remek dijelo... Došao sam praktički do kraja, ali nisam porazio zadnjeg bossa... Znam onaj dio kada te stvorenje sa pipcima lovi po cijeloj rafineriji... Tresao sam se od straha...
Revenge solves everything

bakero

Post by bakero » 20 Sep 2009, 23:49

DeadDispatcher90 wrote:Call of Cthulhu je remek dijelo... Došao sam praktički do kraja, ali nisam porazio zadnjeg bossa... Znam onaj dio kada te stvorenje sa pipcima lovi po cijeloj rafineriji... Tresao sam se od straha...
ima li kakav dobar torrent da skinem to? o čemu se radi u igri... to je po HP Lovercraftu jel da?
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 21 Sep 2009, 00:00

Igra ti je praktički avantura iz prvog lica... Ideš po nekom jezivom gradiću Innsmouthu u desetim godinama prošlog stoljeća i pokušavaš otkriti misterije iza demonskog kulta koji spremaju nešto gadno... Igra je nevjerojatno zastrašujuća, prepuna jezivih vizija, a najstrašnije je kada te love gomile sa sjekirama, vilama i bakljama kao u RE4 samo što je razlika u tome što ovdje do pola igre nema nikakvog oružja. Dakle... Samo bježanje. Kasnije ima svačega... Sačmarica, pištolja, revolvera, Tommy gunova i pušaka... Pogledaj malo po YouTubeu... Zakon je igra... Evo... Vidi ovo...

http://www.youtube.com/watch?v=k9ywI1SufUs

bakero

Post by bakero » 21 Sep 2009, 00:05

DeadDispatcher90 wrote:Igra ti je praktički avantura iz prvog lica... Ideš po nekom jezivom gradiću Innsmouthu u desetim godinama prošlog stoljeća i pokušavaš otkriti misterije iza demonskog kulta koji spremaju nešto gadno... Igra je nevjerojatno zastrašujuća, prepuna jezivih vizija, a najstrašnije je kada te love gomile sa sjekirama, vilama i bakljama kao u RE4 samo što je razlika u tome što ovdje do pola igre nema nikakvog oružja. Dakle... Samo bježanje. Kasnije ima svačega... Sačmarica, pištolja, revolvera, Tommy gunova i pušaka... Pogledaj malo po YouTubeu... Zakon je igra... Evo... Vidi ovo...

http://www.youtube.com/watch?v=k9ywI1SufUs
premoćno jbt.... probat ću to skinit...
R.I.P.

Scarface

Post by Scarface » 21 Sep 2009, 02:13

Je, odlična igrica, ka i Siren i ostala horrorom nabrijana ostvarenja. Al tolko san oduševljen novim Wolfensteinom da mi je to trenutno na samom vrhu poduže ljstvice omiljenih igara. Znan, objektivno nije ni blizu vrhu, i već nabrojane igrice od vaše strane su bolje od nje, i možete me proglasit idiotom, ali lik Blaskowitza mi je toliko moćan, i zadnji boss Hans Supersoldier genijalno napravljen, da sam praktički bez teksta. A i oni Assassini su jebeni, mada ih dobra Tesla sve poskida (misija Hospital je bila pun k jeziva dok ne susretneš prvog od njih).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 21 Sep 2009, 10:46

Ghostface wrote:Je, odlična igrica, ka i Siren i ostala horrorom nabrijana ostvarenja. Al tolko san oduševljen novim Wolfensteinom da mi je to trenutno na samom vrhu poduže ljstvice omiljenih igara. Znan, objektivno nije ni blizu vrhu, i već nabrojane igrice od vaše strane su bolje od nje, i možete me proglasit idiotom, ali lik Blaskowitza mi je toliko moćan, i zadnji boss Hans Supersoldier genijalno napravljen, da sam praktički bez teksta. A i oni Assassini su jebeni, mada ih dobra Tesla sve poskida (misija Hospital je bila pun k jeziva dok ne susretneš prvog od njih).
dakako, premoćna igra, oružja, negativci, sve.... hospital mi je omiljena misija.... a veil moći nenadjebive....
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 22 Sep 2009, 11:25

Eo nabavio stranglehold.... kad ga isprobam napisat ću dojmove!
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 22 Sep 2009, 15:00

bakero wrote:Eo nabavio stranglehold.... kad ga isprobam napisat ću dojmove!
jedina igra kojoj je demo bio bolji i zabavniji od cijele verzije..lol.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 22 Sep 2009, 18:12

A$H wrote:
bakero wrote:Eo nabavio stranglehold.... kad ga isprobam napisat ću dojmove!
jedina igra kojoj je demo bio bolji i zabavniji od cijele verzije..lol.. :lol:
haha nemoj me zezat? :(
R.I.P.

A$H

Post by A$H » 22 Sep 2009, 18:13

ma to sam ziher smao ja..ali eto..tak je bilo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 22 Sep 2009, 19:56

Joj, kako mi je Witcher legendaran...

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Sep 2009, 21:39

igram malo ovaj persona 3, dok se malo odmaram od prve persone. Jbt, nakon one animacije kada se prvi put pojavljuje puni mjesec i oni lijesovi, ostao sam paf... totalno bolesno. :D :D A samo mi nije jasno, je li to loša kopija igre ili stvar igre - sve je nekako brzo, kretanje likova i slično....
Michel puši karu.

Post Reply