još dosadnija, bez ikakvog smisla.Decadentor wrote:Guinea Pig Part 2 Flowers of Flesh and Blood - Puno brutalniji i odvratniji od jedinice, jos uvjek malo dosadnjikav, al onak dosta u redu za ovakvo sta
Sto li nam donosi trojka ?
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
-
jeba
- jigsaw
Ma odvratni su mi, pogledao sam prvi. I to je to.john_constantine wrote:još dosadnija, bez ikakvog smisla.Decadentor wrote:Guinea Pig Part 2 Flowers of Flesh and Blood - Puno brutalniji i odvratniji od jedinice, jos uvjek malo dosadnjikav, al onak dosta u redu za ovakvo sta
- Decadentor
jigsaw wrote:Ma odvratni su mi, pogledao sam prvi. I to je to.john_constantine wrote:još dosadnija, bez ikakvog smisla.Decadentor wrote:Guinea Pig Part 2 Flowers of Flesh and Blood - Puno brutalniji i odvratniji od jedinice, jos uvjek malo dosadnjikav, al onak dosta u redu za ovakvo sta
Ma sve se gleda

- john_constantine
ma prva dva su čisti snuff, ali ostali nastavci su, hm, kako to nazvati, tipične japanske boleštine koje nemaju nikakvog smisla.Decadentor wrote:jigsaw wrote:Ma odvratni su mi, pogledao sam prvi. I to je to.john_constantine wrote: još dosadnija, bez ikakvog smisla.
Ma sve se gleda
Michel puši karu.
- Decadentor
- Asfodel
- john_constantine
potpis. Stalno pričaju o nekakvom crnom humoru, da je film smiješan, a meni je bilo blesavo, kao scena u kadi ill ona idiotska scena s retardiranim kung fu klincem...boyko wrote:Cabin Fever - mah... koja banana od filma!jebački sam se potrudil da ga uopče do kraja pogledam.
priča je preloša a gluma na momente preamaterska. 4,5/10
Michel puši karu.
- boyko
na toj sceni sam si mislil "kakvo ja smeče gledam". jednostavno nema smislajohn_constantine wrote:potpis. Stalno pričaju o nekakvom crnom humoru, da je film smiješan, a meni je bilo blesavo, kao scena u kadi ill ona idiotska scena s retardiranim kung fu klincem...boyko wrote:Cabin Fever - mah... koja banana od filma!jebački sam se potrudil da ga uopče do kraja pogledam.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
je, niti je smiješno niti nema nikakvog smisla... I naravno da idu raditi nastavak.boyko wrote:na toj sceni sam si mislil "kakvo ja smeče gledam". jednostavno nema smislajohn_constantine wrote:potpis. Stalno pričaju o nekakvom crnom humoru, da je film smiješan, a meni je bilo blesavo, kao scena u kadi ill ona idiotska scena s retardiranim kung fu klincem...boyko wrote:Cabin Fever - mah... koja banana od filma!jebački sam se potrudil da ga uopče do kraja pogledam.
Michel puši karu.