Igre, konzole i slično
- john_constantine
- DeadDispatcher90
- A$H
e jebiga..i ja bi one stare likove..ali i ovo je sasvim dobro..samo sto je nejveci minus kaj nisu mogli nac nekog balkanca da im procita kako spada tekst..a ne da je sve jebeno americko razvlacenje rijeci..
ali igra je zabavna sama po sebi..ionako je ne igram zbog glavnog lika nego same igrivosti i masakra..lol..
ali igra je zabavna sama po sebi..ionako je ne igram zbog glavnog lika nego same igrivosti i masakra..lol..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
pa meni više nedostaje karizme kod tog lika. Čak je i glavni lik iz GTA 3 imao nekakvu karizmu iako niti jedanput nije progovorio.DeadDispatcher90 wrote:GTA4 mi je takvo smeće... Nikad u životu nisam igrao igru koja me tako razočarala... Možda bi i nekako progutao cijeli GTA koncept da nemaju tako iritantnog, ružnog i dosadnog lika... Svaki put kad ga pogledam i nešto kažem, dođe mi da si iskopam oći i iščupam uši...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- Scarface
- DeadDispatcher90
Tipični balkanac? Ja ne igram na stereotipe... To što je loše obrijan, govori ko majmun i bavi se kriminalom samo baca lošu sliku na Balkance. Mene iskreno po govoru totalno podsjeća na Borata. Ali iskreno... Mislim da bi najradje Rockstaru poslao jednu "Marš u tri" poruku s obzirom na to da su se uopće usudili dotaknuti teme rata iz devedesetih... Koji k.... oni znaju o tome?
Revenge solves everything
- Scarface
Pa baš to, igrica ide na stereotipove, ka i svaka druga za bilo šta drugo. Niko Belić je slika i prilika onoga kako nas svit gleda, i iz toga tribaš nešto naučit, a ne govorit gluposti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DeadDispatcher90
- Scarface
Nisan mislija na to već tvoje spominjanje Borata, šta nema veze s ičim. Čemu sad skrećat temu na neke nacionalističke rasprave, igrica je igrica, i uopće spominjat išta drugo vodi samo k vragu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DeadDispatcher90
- Scarface
O Bože bedastog lika
, otvaraš takvu temu, i umisto da komentiraš igricu i njenu kvalitetu ti si se od početka uvatija toga kako je lik neki ružni idiot i počeja protestirat zašto su tako prikazali nekoga s našeg podneblja. Čemu?
- DeadDispatcher90
Nisi ni ti baš najbistriji... U redu... Igra je bezveze... Istu foru furaju već četri nastavka zaredom. Igru uništava ponavljanje, iritantni likovi i katastrofalna priča. Misiju su iz svakog nastavka iste i ponavljaju se previše puta. U igri se pojavljuju brda klišeja koji bi se mogli oprostit da nisu tako prokleto isfurani i prisiljeni. Protestiram zato što tu igru igraju milijuni ljudi diljem svijeta. Za razliku od tebe, meni je stalo da toga što ljudi misle o nama...
Revenge solves everything