ili na onog iz silent hill - a?DeadDispatcher90 wrote:Misliš na Raya McCalla?haha gleda sam video na youtube sa tim likom haha na šta liči jbt
Igre, konzole i slično
- john_constantine
- bakero
ma ovog sa glavom ko piramida haha!john_constantine wrote:ili na onog iz silent hill - a?DeadDispatcher90 wrote:Misliš na Raya McCalla?haha gleda sam video na youtube sa tim likom haha na šta liči jbt
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- bakero
hm može bit da je i moja verzija takva.... zapinje mi tu i tamo al nije baš puno....DeadDispatcher90 wrote:Igrao sam... Odlična igra samo je moja verzija bila prepuna bugova pa je znala bezveze zaštekati i bila je totalno neigriva. Šteta, a igra je bila tako intrigirajuća.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
ma nije neka pretjerana razlika između ta tri završetka... Ionako su traljavo napravili radi skraćenih rokova, pa je loše ispalo.olio wrote:igra ima tri različita kraja, a uvijek kad je igraš možeš odabrat neke druge opcije pa će se drukčije odvijati radnja
ja sam igrao na ps2 i nisam imao nekih upadljivih bugova
Jbt, morao sam odustati od sillent hill 5, glupost, ali prestrašna mi je igra.

Michel puši karu.
- bakero
- bakero
Gears of war ti svakako preporučam ja ga neki dan prešao,mass effect nisam igrao al vidio sam video ne sviđa mi se previše, call of juarez 2 igram, punisher (ako mislimo na istu,sam igrao na ps2,dobra igra) e za witcher nisam čuo!DeadDispatcher90 wrote:Možda je to bila loša optimizacija za PC. Ja bi sad najradje igrao Gears of War, Mass Effect, Call of Juarez 2 i Punisher (prošao 20 puta, ali već dugo nisam igrao pa mi se povećala glad za kažnjavanjem.). Eh da... I još bi Witcher.
R.I.P.
R.I.P.
- DeadDispatcher90
Witcher ti je ko prljavi LOTR. Fantazijski svijet u stilu srednjeg vijeka samo sa korumpiranim vitezovima, odvratnim deformiranim nakazama, patuljcima teroristima, kurvama, psovkama i sexom. Punisher mi je zakon. Pogotovo ispitivanja i one lineri. Najbolje mi je kad možeš birati oružje prije levela, a on komentira. Kad uzmeš Magnum, kaže "Magnum 357 calibar. When I want to leave a good first impression." Zakon!
Revenge solves everything