Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Sammy

Post by Sammy » 29 Jun 2009, 22:39

Zadro wrote:
john_constantine wrote:
Sammy wrote: reko si to mislim prije, one voznje u kocijama jel ? i puzzli..voznje su mi cak bile zanimljive..a puzzli nepotrebno teski..
lol, da. Onaj dio s kočijom poslije koje slijedi borba protiv one braće... Vožnje su mi vrlo zabavne, ali onaj dio s divom mi je loš (ne mislim na sjajan dvoboj protiv onog prvog diva), nego ona kopija evil dead regeneration... to što trebaš usporavati vrijeme da ga možeš uopće kontrolirati. Da, puzzle je još jedan od minusa igre, naročito me izludio onaj kip, pošto nemaš pravi vid na cijelu situaciju. Ali animacije su bile izvrsne...
Joj taj kip ne tako iznerviro :roll:
Uspio sam to preč uz youtube :lol:
takodjer :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jun 2009, 22:46

Sammy wrote:
Zadro wrote:
john_constantine wrote: lol, da. Onaj dio s kočijom poslije koje slijedi borba protiv one braće... Vožnje su mi vrlo zabavne, ali onaj dio s divom mi je loš (ne mislim na sjajan dvoboj protiv onog prvog diva), nego ona kopija evil dead regeneration... to što trebaš usporavati vrijeme da ga možeš uopće kontrolirati. Da, puzzle je još jedan od minusa igre, naročito me izludio onaj kip, pošto nemaš pravi vid na cijelu situaciju. Ali animacije su bile izvrsne...
Joj taj kip ne tako iznerviro :roll:
Uspio sam to preč uz youtube :lol:
takodjer :lol:
i ja isto. :lol: Nakon drugog igranja, he...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Jun 2009, 01:19

upravo prjđoh FINAL FANTASY 6, finalna bitka je stvarno epic, sad kad skontam kak spojit laptop na analogni tv, cu zaigrat chrono triger po nekima best rpg ever
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 01 Jul 2009, 18:48

bas skidam Street Fighter 4 za pc :D hell yeah !!!! :D
Last edited by Aryx on 01 Jul 2009, 20:11, edited 1 time in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2009, 19:13

Aryx wrote:bas skidam Street Fgihter 4 za pc :D hell yeah !!!! :D
također, javi mi za kontrole... Imam samo neki 10 gumbni gamepad... nimalo sličan onom za ps3 ili xbox 360...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 01 Jul 2009, 20:18

john_constantine wrote:
Aryx wrote:bas skidam Street Fgihter 4 za pc :D hell yeah !!!! :D
također, javi mi za kontrole... Imam samo neki 10 gumbni gamepad... nimalo sličan onom za ps3 ili xbox 360...
moze, evo ti stranica da malo pogledas kako se treba igrati

http://streetfighterdojo.com/sf4/index.html

LORDIfan111

Post by LORDIfan111 » 02 Jul 2009, 13:23

meni je daleko najbolji god of war serijal imam sve dijelove osim god of war 3 ofc.god of war 1 i 2 su mi kopije dok je chains of olympus original nazalost 3 necu moci nabaviti jer nemam ps3.
sweet killing machine

majstoro

Post by majstoro » 02 Jul 2009, 13:31

uskoro pocinjem dote igrat
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

bakero

Post by bakero » 03 Jul 2009, 11:57

Instalira Condemned criminal origins...super ! Uz to još igram Cold fear i Cryostasis!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Jul 2009, 00:17

krenuh malo opet igrati cod2 online. pa me zanima ima li nacin da mi javi u bar 80% slucajeva da kad se hocu spojit na neku mapu, da mi stalno ne javlja "key code in use try again later"?

i kako se spaja na mapu da ja sam unesem IP?
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jul 2009, 00:25

igram street fighter 4, ali me muči gamepad, mislim da ništa ne valja... trebam potražiti pravi gamepad s 12 tipki i oznakama. Do tada ću igrati na tastaturi... Ma preteška igra koja zahtijeva strpljenje, vježbe i živce. Ali bar nema kompliciranih poteza iz soul calibura i tekken. Samo što su borbe u obadvije spomenute igre bolje nego u street fighter + glupe analogne palice, nikako ih ne mogu smisliti za tučnjave

Overlord 2 - prezakon igra, mnogo bolja od originala. Već pisao...

Call of juarez 2 - sutra ću isprobati

Velvet assassin - razočaravajući šrot, teško da ću to uopće igrati koliko je to traljavo napravljeno...

God of war 3 - dio otkidanja Heliosu glavu, jbt... mislim, dvojka je bila najbrutalnija igra ikad, ali bar je bilo nekakve granice dok će ova treća biti najžešća... nabijanje roga u oko, to čupanje oka kiklopu, otkidanje glave golim rukama, rezanje trbuha kentauru iz koje mu izađu crijeva... :)
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 06 Jul 2009, 00:36

poceo wow na prajvt serveru..igram do jutra..gotovo je samnom :D
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Aryx

Post by Aryx » 06 Jul 2009, 01:30

john_constantine wrote:igram street fighter 4, ali me muči gamepad, mislim da ništa ne valja... trebam potražiti pravi gamepad s 12 tipki i oznakama. Do tada ću igrati na tastaturi... Ma preteška igra koja zahtijeva strpljenje, vježbe i živce. Ali bar nema kompliciranih poteza iz soul calibura i tekken. Samo što su borbe u obadvije spomenute igre bolje nego u street fighter + glupe analogne palice, nikako ih ne mogu smisliti za tučnjave

Overlord 2 - prezakon igra, mnogo bolja od originala. Već pisao...

Call of juarez 2 - sutra ću isprobati

Velvet assassin - razočaravajući šrot, teško da ću to uopće igrati koliko je to traljavo napravljeno...

God of war 3 - dio otkidanja Heliosu glavu, jbt... mislim, dvojka je bila najbrutalnija igra ikad, ali bar je bilo nekakve granice dok će ova treća biti najžešća... nabijanje roga u oko, to čupanje oka kiklopu, otkidanje glave golim rukama, rezanje trbuha kentauru iz koje mu izađu crijeva... :)
ma tekken i soul calibru su igre za klince naspram sf serijala ....

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jul 2009, 17:00

ma kužim i izvodim većinu komande, puno je lakše pamtiti nego iz tih navedenih tučnjava, samo nikako ne mogu preći taj treći dio challenge na normal... a i borbe su isto teške čak i na easiest modu, pm... Ma lakše je na tastaturi nego preko gamepada... ali moram još naštimati kontrole..
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 06 Jul 2009, 17:39

maddjuro wrote:krenuh malo opet igrati cod2 online. pa me zanima ima li nacin da mi javi u bar 80% slucajeva da kad se hocu spojit na neku mapu, da mi stalno ne javlja "key code in use try again later"?

i kako se spaja na mapu da ja sam unesem IP?
ovo prvo ti je zato što nemaš original igru pa te pušta samo na cracked servere koje je stvarno lako naći...guglaj pa će ti ispisat hrpu servera

a ovo drugo i mene zanima...
This is the Zodiac speaking.

Post Reply