i ne...zasto nije ostao onaj prijasnji...bio je jedan od ljepsih
Promijenite avatar za boljitak turbofolka
- elrania
- callac
Probala sam drugačije, ali nikako nije izgledalo. A okvir nikako da pogodim sa svih strana da je jednak, skinula sam onaj FS i našla sam gdje su okviri i niti jedan mi se ne sviđa, a kada ručno radim, vidi mi se uvijek rub na nekoj od stranica..Wendigo wrote:dobar je ovaj - jedino bih drugačije crop-ao i stavio okvir.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
za okvire u fotošopu - samo uzmi pravokutnu selekciju, napravi okvir i invertiraj ga i ispuni nekom bojom, gradacijom, što već želiš..callac wrote:Probala sam drugačije, ali nikako nije izgledalo. A okvir nikako da pogodim sa svih strana da je jednak, skinula sam onaj FS i našla sam gdje su okviri i niti jedan mi se ne sviđa, a kada ručno radim, vidi mi se uvijek rub na nekoj od stranica..Wendigo wrote:dobar je ovaj - jedino bih drugačije crop-ao i stavio okvir.Ali perfektno izgleda kao desktop!!
(ctrl + d da "ubiješ" selekciju nakon što ispuniš okvir).
- elrania
- elrania
- cactus
Eto,jedan od boljih trenutno. Možda da ga je malo povećati,ali tako da se ne pojavi A$helrania wrote:fala
eto, vracam se starima, jer vise nemam inspiracije
koliko se sjecam, boby ce biti jako zadovoljan promjenom
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- elrania
- Wendigo
same here, ali nisam htio baš kadar iz uvodne špice (najbolje ever and ever..) pa sam spačkao ovo, samo što nikako da pogodim veličinu kak treba..elrania wrote:wendigo, ukrala bih ti ovaj avatar
imam taj motiv na piku jos otkako sam MOH pratila i sve sam si planirala srediti neku dobru sliku za avatar, no zaboravila do sada
- Asfodel