Igre, konzole i slično
- Scarface
Joj kako jedva čekan uzet PS3, baš gledan trailere za Batman: Arkham Asylum, Dante's Inferno i God of war 3 i ne mogu ih se nagledat, to su top 3 igrice koje uziman. Naravno, morat ću oprezno birat igrice jer je svaka u prosjeku 500 kuna šta je ohoho. Vjerojatno ću uzimat jednu misečno, jer uz sve stripove koje kupujen, a tu dodaj i pokoju knjigu, svakodnevna putovanja u Split, po dva pića i razne druge stvari, ni sad ne znan kako se uspijen izvuć s parama.
- john_constantine
- john_constantine
3 sata igram Prototype i odlična igra koliko je zabavna i krvava. Istina, ima prejednostavan gameplay, ali što onda? Bar je zarazna. Priča je čisto solidna, ali ideja o virusu koji se širi po gradu je odlično napravljena. Nema bossova, bar nisam došao do njih... Kontrole su dobre, makar zeza target koja je na TAB. Akcija je odlična i niti malo repetitivna, od upgradea do stalnih novih poteza i otkrivanja istih poput biča. A tek challenge eventi koji su opet isto zabavni. I nevjerojatna količina brutalnosti za jednu igru. u tih 3 sata sam pobio bar 1000 civila. 

Michel puši karu.
- john_constantine
- chatterer
- Decadentor
- john_constantine
meni to nije niti jedanput uspjelo, makar sam znao način... Ma pogledao sam na youtube rješenje, ali tek kada sam završio igru, pa za godinu dvije možda ponovim. Ali Kaileena mi je najteži protivnik u igri... izgubio sam živce zbog nje.Zadro wrote:Jesi prešo na onaj drugi način?Sammy wrote:instaliro sam si Prince of Persia : Warrior Within..preso sam ga vec par puta, al me Zadrin avatar natero da ga predjem jos jednom
Kad kaileena preživi.
Michel puši karu.
- Josef K
Pa nije tak kompliciranojohn_constantine wrote:meni to nije niti jedanput uspjelo, makar sam znao način... Ma pogledao sam na youtube rješenje, ali tek kada sam završio igru, pa za godinu dvije možda ponovim. Ali Kaileena mi je najteži protivnik u igri... izgubio sam živce zbog nje.Zadro wrote:Jesi prešo na onaj drugi način?Sammy wrote:instaliro sam si Prince of Persia : Warrior Within..preso sam ga vec par puta, al me Zadrin avatar natero da ga predjem jos jednom
Kad kaileena preživi.

Ja sam iz prve uspio i bolji mi je taj kraj di se boriš s dahakom.
- Sammy
naravno da jesam, na oba dva nacina, drugi je ono kad skupis svih 9 life upgradea, pa uzmes water sword i onda mlatis dahaku, jel ?Zadro wrote:Pa nije tak kompliciranojohn_constantine wrote:meni to nije niti jedanput uspjelo, makar sam znao način... Ma pogledao sam na youtube rješenje, ali tek kada sam završio igru, pa za godinu dvije možda ponovim. Ali Kaileena mi je najteži protivnik u igri... izgubio sam živce zbog nje.Zadro wrote: Jesi prešo na onaj drugi način?
Kad kaileena preživi.![]()
Ja sam iz prve uspio i bolji mi je taj kraj di se boriš s dahakom.
pa nije bas kaileena tak teska, pomazu puno one njene gluposti koje stvara jer ti daju sandse..
sad cu jos jednom ic, al na easy i pokusavat cu skupit sve one artworke, weapone i te bonuse...ma odlicna je igra, u pon. si stavljam prvi i treci i sam to igram..

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.