ja sad malo igram rock 'n roll racing na snesu, zarasn igra s super rock glazbom, jako su ljepo prenesli orginale na snesjohn_constantine wrote:već jesam.Najviše igram sonic.
I gdje je tebi avatar?
Igre, konzole i slično
- maddjuro
- Aryx
- john_constantine
- john_constantine
- A$H
- john_constantine
A$H wrote:www.google.comjohn_constantine wrote:a što je igra po žanru?Aryx wrote:ja igram mgs 3 subsistence

Michel puši karu.
- Dragonrage
Pa ćemu forum ak si nečemo pomagati...A$H wrote:www.google.comjohn_constantine wrote:a što je igra po žanru?Aryx wrote:ja igram mgs 3 subsistence

- A$H
zato jer za tako banalna pitanja je lakse potrosit 10 sec i saznat na netu..nego par sati cekat da se netko pojavi i odg..a koliko vidim nitko mu i nije odg. a sad vec kaze da ga sasvim nekaj drugo zanima a ne ono kaj je pitao..prvo se mora sam sa sobom dogovorit kaj ga zanima..yea..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
ma zanima me njegovo mišljenje o igri, da li je igra samo FPS kako vidim na youtube filmiću, zašto je tako dobar i sve to... Sada ti je lakše?A$H wrote:zato jer za tako banalna pitanja je lakse potrosit 10 sec i saznat na netu..nego par sati cekat da se netko pojavi i odg..a koliko vidim nitko mu i nije odg. a sad vec kaze da ga sasvim nekaj drugo zanima a ne ono kaj je pitao..prvo se mora sam sa sobom dogovorit kaj ga zanima..yea..

Michel puši karu.
- A$H
i di je sve to sto te zanima u ovom tvom pitanju "a što je igra po žanru?"..to sto si pitao i sto te sad zanima su sasvim razlicite stvari..igra je mix tps i fps..john_constantine wrote:ma zanima me njegovo mišljenje o igri, da li je igra samo FPS kako vidim na youtube filmiću, zašto je tako dobar i sve to... Sada ti je lakše?A$H wrote:zato jer za tako banalna pitanja je lakse potrosit 10 sec i saznat na netu..nego par sati cekat da se netko pojavi i odg..a koliko vidim nitko mu i nije odg. a sad vec kaze da ga sasvim nekaj drugo zanima a ne ono kaj je pitao..prvo se mora sam sa sobom dogovorit kaj ga zanima..yea..
nauci onda pravilno pitanje postavit..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
a valjda sam to napisao kada sam se žurio na posao ili negdje, pa sam na brzinu postavio. Isprika.A$H wrote:i di je sve to sto te zanima u ovom tvom pitanju "a što je igra po žanru?"..to sto si pitao i sto te sad zanima su sasvim razlicite stvari..igra je mix tps i fps..john_constantine wrote:ma zanima me njegovo mišljenje o igri, da li je igra samo FPS kako vidim na youtube filmiću, zašto je tako dobar i sve to... Sada ti je lakše?A$H wrote:zato jer za tako banalna pitanja je lakse potrosit 10 sec i saznat na netu..nego par sati cekat da se netko pojavi i odg..a koliko vidim nitko mu i nije odg. a sad vec kaze da ga sasvim nekaj drugo zanima a ne ono kaj je pitao..prvo se mora sam sa sobom dogovorit kaj ga zanima..yea..
nauci onda pravilno pitanje postavit..

Michel puši karu.