ja stalno tvrdim kako bi se freddy kruger trebao naći u svemiru i terorizirati astronaute u hibernaciji..Amstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
najgori horrori
- Wendigo
- moko
da, slažem se-to je nadasve loše... inache ne volim SF horore/filmove i onda kad mi još tak neš naprave tj. presele u svemir neki film poludim... nadam se da nema šanse da se tak nešto dogodi sa Saw jer sam veliki fan tog filmaAmstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- moko
NEEEEEE, ova ideja sa Freddyem je bogohuljenjeWendigo wrote:ja stalno tvrdim kako bi se freddy kruger trebao naći u svemiru i terorizirati astronaute u hibernaciji..Amstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
to bi bila špica.
- Scarface
Amstar wrote:Meni jako teško padaju horori gdje se u n-tom nastavku sile zla sele u svemir... Hellraiser 4, Jason X, Dracula 3000... In space nobody can hear your scream... odlična ideja za Scream 4... čekam samo da još Saw 8 otpluta negdje u Mliječnu stazu
Actually, Dracula 3000 nije nastavak ničeg, samo marketinsški trik da bolje prođe u prodaji, jer ga se zbog ovakvog naziva automatski povezuje s Lussierovim serijalom. Samo mali ispravak, inače su i meni ovakve stvari bezvezne, al eto, Hellraiser i Jason X mi nisu toliko loši.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
- horkolerbus
- moko
Slažem se... sranje na kvadrat... žao mi je što sam potrošila vrijeme na toHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
- john_constantine
bar traje samo sat vremena, ma ima dobrih fora za nasmijati se, ali jednostavno je previše glupo da to postaje zamorno...moko wrote:Slažem se... sranje na kvadrat... žao mi je što sam potrošila vrijeme na toHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
Michel puši karu.
- moko
sat vremena je čak i previšejohn_constantine wrote:bar traje samo sat vremena, ma ima dobrih fora za nasmijati se, ali jednostavno je previše glupo da to postaje zamorno...moko wrote:Slažem se... sranje na kvadrat... žao mi je što sam potrošila vrijeme na toHunter wrote:pogledo i feast 3,isuseboze koje je to sranje,patuljci,izjebani crnci,psihokucke,ljudi sa cjevima u glavi,rambo,ninđa...volio bi upoznat pisca ovog...
pretjerali su