Takoder..slicna je kao 100 most notorious serial killers koju sam nedavno procito..Freddy wrote:od Charlottea Greiga-opaki serijski ubojice,knjiga je predobra,odlično napravljena od 13-tak različitih serijskih ubojica,od sadističkih davitelja,vampirski ubojice pa sve do ubojice pedofili,psiho-snajperisti,ma odlično
iduća mi je također od njega,veleumovi kriminala
Koju ste knjigu zadnju čitali?
-
Eat Your Brains
I like to eat things.
- Freddy
tu sam imao prilike nabavit i sad mi je žao što nisam,inače sam ljubitelj takvih knjigaEat Your Brains wrote:Takoder..slicna je kao 100 most notorious serial killers koju sam nedavno procito..Freddy wrote:od Charlottea Greiga-opaki serijski ubojice,knjiga je predobra,odlično napravljena od 13-tak različitih serijskih ubojica,od sadističkih davitelja,vampirski ubojice pa sve do ubojice pedofili,psiho-snajperisti,ma odlično
iduća mi je također od njega,veleumovi kriminala
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
Eat Your Brains
- just me
Knjiga se sastoji od pojedinih priča, jedna od kojih Пентакль страстей je nastavak Gogoljeva Vija.just me wrote:Čitam "Pentakl" (pentagram) Andreja Valentinova, Genri Lajona Oldi i Marine i Sergeja Djačenko, verojatno tako bi pisao Gogol da živi sada.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.
- Donnie Darko
- Freddy
sad ču uskoro se bacit na čitanje Tommyknockersa,neznam kaj da čitam više od njega,sve sam pročital,sad isponovahorrorfan wrote:zavrsio IT-zbilja fenomenalno
i am legend- bolje od filma 100 puta al prekratko
-
Hec
Nostradamusova Prorocanstva....a stvarno neam rjeci...sve sto je proreko 80% je istine... i ja i dalje vjerujem da ce i buduce stvari bit istinite jer se polako vec dogadja, stvarno se nebi cudio da zuta rasa pohara svijet jer je stvarno tako krenulo, ali i druge stvari..... 
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
super, seksi su mi azijatkinje.Cannibalist wrote:Nostradamusova Prorocanstva....a stvarno neam rjeci...sve sto je proreko 80% je istine... i ja i dalje vjerujem da ce i buduce stvari bit istinite jer se polako vec dogadja, stvarno se nebi cudio da zuta rasa pohara svijet jer je stvarno tako krenulo, ali i druge stvari.....
Michel puši karu.
- Donnie Darko
JOJ daj molim te...kao svi kazu da je nostradamus ovo , nostradamus ono....nostradamus je predvidio pad blizanaca..bla bla blaCannibalist wrote:Nostradamusova Prorocanstva....a stvarno neam rjeci...sve sto je proreko 80% je istine... i ja i dalje vjerujem da ce i buduce stvari bit istinite jer se polako vec dogadja, stvarno se nebi cudio da zuta rasa pohara svijet jer je stvarno tako krenulo, ali i druge stvari.....
pa ako je tako zasto se niko nijke prije sjetio to spomenut..svi citiraju nosrtadamusa kad se stvari vec dogode...LAME
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Freddy
nostradamus je ako nisi znao predvidio svoju smrt i to se pokazalo točnim kao i za još nekog kralja,sad neznam točno kojeg,moram nač knjigu,istina da je znao sa mnoge stvari ali je i dosta pogriješio,ali opet da i pogodiš 10% to je velika stvar,ali on pogodio cca 70%,80%horrorfan wrote:JOJ daj molim te...kao svi kazu da je nostradamus ovo , nostradamus ono....nostradamus je predvidio pad blizanaca..bla bla blaCannibalist wrote:Nostradamusova Prorocanstva....a stvarno neam rjeci...sve sto je proreko 80% je istine... i ja i dalje vjerujem da ce i buduce stvari bit istinite jer se polako vec dogadja, stvarno se nebi cudio da zuta rasa pohara svijet jer je stvarno tako krenulo, ali i druge stvari.....
pa ako je tako zasto se niko nijke prije sjetio to spomenut..svi citiraju nosrtadamusa kad se stvari vec dogode...LAME
- Donnie Darko
ne stavljam ja u upit sto je pogodio, a sto nije...
samo mi ide na kurac kad ekipa govori: vidis predvidio je smrt ovog il smrt onog il pad nečeg trećeg.
E pa ako je sve to istina, a njegova proočanstva nisu zavrsena, molio bih da mi neko kaze sljedecu katastrofu koja ce pokorit majčicu zemlju
samo mi ide na kurac kad ekipa govori: vidis predvidio je smrt ovog il smrt onog il pad nečeg trećeg.
E pa ako je sve to istina, a njegova proočanstva nisu zavrsena, molio bih da mi neko kaze sljedecu katastrofu koja ce pokorit majčicu zemlju
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
Hec
predvidio je globalnu krizu koja upravo sad dolazi, onda 40godina ovakvog vremena, topljenje leda, imam knjigu sam danas iso kupit a vratio ovu iz knjiznice.....pogledaj i uvjeri se sam, nisu nikakve bajke i bezmislene price jer je stvaro istina....dolazi 3 svjetki rat a vjerovatnost je da ce pocet sa raketama sa krstarice jer je tako opisao, "pocetak treceg nemira, ribe koje plivaju u vodi letjeti ce i u zraku" <= odnosi se na rakete, no on u to vrijeme kad je imao snove on nije znao sta je to.....tocno pogledaj sve njegove citate, "dolazak crnog pape" = obama, a kasnije je napisano i "smrt crnog pape".... isplati se pogledat knjigu, ak ti se neda nemoras sve procitat, ali bar pogledaj zadnjih tridesetak stranica koja je namjenjena u buducnost....
"doci ce rodjence s 2 zuba koje je nemoguce othraniti" , odnosi se na jos mutacija i posljedica bioloskog oruzja....
"doci ce rodjence s 2 zuba koje je nemoguce othraniti" , odnosi se na jos mutacija i posljedica bioloskog oruzja....
- Donnie Darko
- john_constantine
pročitao do kraja, ništa posebno... imalo se odličnih potencijala, ali ipak je to neki bezvezni amaterski pisac.john_constantine wrote:Sherlock holmes i zavojnice vremena - spoj vremeplova i sherlocka holmesa, a pojavljuju se i morloci. Dobra ideja, ali previše opisa... mrzim to, no dobro uvodi holmesa bez originalnog pisca doylea. čitljivo.
Michel puši karu.
-
Hec
ma nije to nikakva vjera, no od tolko dogmi i sranja, nostradamus je jedini covjek u kojem vidim da nelaze i da ne blebeta gluposti....
to su cinjenice koje su svaki put dogode bas onako kako je opisao u pjesmi.....no ljudi samo nece prihvatit to sto je, da je istina sve sto kaze, nije moguce da od stotine prorocanstva da je sve pogodio, od rodjenja hitlera, holokausta, napoleona i jos monogo navedenih stvari....ljudi jednostavno sami sebi nece priznat da je ovaj covjek stvarno imao istinite vizije....inace me ne jebe sudbina, ali ovo je nesto cudesno.....cak se ni nedivim toliko tim stvarima....ali ovo je nesto posebno, i ja sam u pocetku mislio sranje, jebes nostradamusa, no kad sam vidio kolko je toga nabrojao i naveo... :S postaje spooky da je covjek sve znao a zivio u 1400-tih godina......a stalno je ponavljao nisam lud, nisam lud.....
GROZAN SE RAT NA ZAPADU SPREMA
KUGA ĆE DOĆI SA SLJEDEĆIM LJETOM,
TOLIK STRAŠNA DA SPASA NEMA,
JUPITER, MARS I MERKUR NAD FRANCUSKIM SVIJETOM.
(1914. godina početak 1. sv. rata) IX/55
U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA BIĆE VELIKA VATRA,
BUKA I SVJETLOST NA SJEVER UZ HUKU:
U KRUGU SMRT SVE ŽIVO SATRA.
GLAD, JAUCI, I KRICI UZ OGNJENU BUKU.
(Hirošima i Nagasaki) II/91
neda mi se sve copy/paste jer ima pun k***
neda mi se sad na netu trazit buduce stvari....ima dosta
to su cinjenice koje su svaki put dogode bas onako kako je opisao u pjesmi.....no ljudi samo nece prihvatit to sto je, da je istina sve sto kaze, nije moguce da od stotine prorocanstva da je sve pogodio, od rodjenja hitlera, holokausta, napoleona i jos monogo navedenih stvari....ljudi jednostavno sami sebi nece priznat da je ovaj covjek stvarno imao istinite vizije....inace me ne jebe sudbina, ali ovo je nesto cudesno.....cak se ni nedivim toliko tim stvarima....ali ovo je nesto posebno, i ja sam u pocetku mislio sranje, jebes nostradamusa, no kad sam vidio kolko je toga nabrojao i naveo... :S postaje spooky da je covjek sve znao a zivio u 1400-tih godina......a stalno je ponavljao nisam lud, nisam lud.....
GROZAN SE RAT NA ZAPADU SPREMA
KUGA ĆE DOĆI SA SLJEDEĆIM LJETOM,
TOLIK STRAŠNA DA SPASA NEMA,
JUPITER, MARS I MERKUR NAD FRANCUSKIM SVIJETOM.
(1914. godina početak 1. sv. rata) IX/55
U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA BIĆE VELIKA VATRA,
BUKA I SVJETLOST NA SJEVER UZ HUKU:
U KRUGU SMRT SVE ŽIVO SATRA.
GLAD, JAUCI, I KRICI UZ OGNJENU BUKU.
(Hirošima i Nagasaki) II/91
neda mi se sve copy/paste jer ima pun k***
neda mi se sad na netu trazit buduce stvari....ima dosta