Glazba.
- Zombiemachine
Ja bi dodao da su totalno u kurcu. Imam prvih 5 albuma na originalu i stvarno su dobri. Otišao sam na njihov koncert negdje 97 ili 98 i bili su baš loši. Stare pjesme pjevane sa clean vokalom, spore stvari duplo ubrzane, ekipa je bila na sto čuda. Rijetko kada sam se toliko razočarao u band nakon svirke. Najgore iskustvo mi je ipak bio Moonspell, iako ne zbog svirke nego zbog samih članova s kojima sam proveo par sati i shvatio da su debili, ali to je druga priča.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- HorrorHR
- Site Admin
- Zombiemachine
- Zombiemachine
- maddjuro
očajna izvedba odlične pjesmaHorrorHR wrote:Disco u svom naj(boljem)(gorem) obliku
http://www.youtube.com/watch?v=xB3Nzooc460&eurl=
![]()
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
- Wendigo
dojmovi s Theriona:
1. Sabbaton: "herojski" power metal, bezveze... pjevač fura neku kvazi rokezu i neke gay metalne pločice na prsima lol...
2. Grave Digger: ok (prolazna ocijena) heavy/power. antipatični pjevač, ali dojmove popravljaju dva "plamenika" koja šikljaju vatru 2m u zrak.
3. Therion: jebeni stage dizajn - katedrala, metalne šiljaste ograde, lanci.. ne volim baš gothic furku, ali ovo je ful dobro izgledalo. svirali nekih 2 sata. bilo je malo preglasno (još mi zuji u ušima
). playlist je bio vrlo dobar, jedina zamjerka što nisu svirali In the Desert of Set. osim njihove standardne postave (2 gitare, bas, bubnjevi) bila su 2 lika i 2 trebe kao zbor. uglavnom, ja zadovoljan.
naravno, vratili su se na 2 bisa i odsvirali To Megatherion i još par stvari sa Theli albuma. ukupan dojam - vrlo dobro.
1. Sabbaton: "herojski" power metal, bezveze... pjevač fura neku kvazi rokezu i neke gay metalne pločice na prsima lol...
2. Grave Digger: ok (prolazna ocijena) heavy/power. antipatični pjevač, ali dojmove popravljaju dva "plamenika" koja šikljaju vatru 2m u zrak.
3. Therion: jebeni stage dizajn - katedrala, metalne šiljaste ograde, lanci.. ne volim baš gothic furku, ali ovo je ful dobro izgledalo. svirali nekih 2 sata. bilo je malo preglasno (još mi zuji u ušima
-
pain_of_salvation
- metallicat
nije sabbaton, nego sabaton. oni su mi bili odlični i vrijedilo se dogurat do prvog reda i ostat tamo
. samo je prekratko bilo
. diggeri zakon, predobro. rebellion i knights of the cross
dobila sam i trzalicu
. a therion, dobar set ali nisam fan pa...ok su bili. malo su predugo svirali. ali definitivno se isplatilo, makar sam zato danas pala fiziku ali nema veze

-
pain_of_salvation
metallicat wrote:nije sabbaton, nego sabaton. oni su mi bili odlični i vrijedilo se dogurat do prvog reda i ostat tamo. samo je prekratko bilo
. diggeri zakon, predobro. rebellion i knights of the cross
dobila sam i trzalicu
![]()
. a therion, dobar set ali nisam fan pa...ok su bili. malo su predugo svirali. ali definitivno se isplatilo, makar sam zato danas pala fiziku ali nema veze
![]()
kao što metal ne može bit predobar, tako ni power metal ne može bit hetero... curo, ak misliš ostat straight, ostavi se powah metala i počni slušat pravi pussy rock sa tematikom seksa (čitaj, KISS ili, recimo, W.A.S.P.), a ne te kvazijebače zmajeva