Gossip girl
- Scarface
Gossip girl
Jel ko gleda ovu seriju, nova je i ima samo 13 epizoda, prva sezona je gotova. Zapravo, sumnjan da to iko prati ode al možda je pogleda bar prvu epizodu. Meni je serija super, mada se stvarno radi o običnoj teen sapunici smještenoj u elitnom društvu, ali eto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- Scarface
Ma ne da mi se sad zajebavat sa stavljanjem slika i linkova, lakše je upisat na google i vidit na wikipediji. Ma ono, znan da serija djeluje odbojno ali meni je baš kul, veselin se drugoj sezoni. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
tino-mars
Re: Gossip girl
Ja san pogledao prvih 13 epizoda i nije kako sam očekivao, serija je gledljiva ali ništa specijalno, zadnje 3 epizode su bile odlične... Usput prva sezona se vraća 21.04.Ghostface wrote:Jel ko gleda ovu seriju, nova je i ima samo 13 epizoda, prva sezona je gotova. Zapravo, sumnjan da to iko prati ode al možda je pogleda bar prvu epizodu. Meni je serija super, mada se stvarno radi o običnoj teen sapunici smještenoj u elitnom društvu, ali eto.
-
John_Ryder
- Scarface
Re: Gossip girl
tino-mars wrote:Ja san pogledao prvih 13 epizoda i nije kako sam očekivao, serija je gledljiva ali ništa specijalno, zadnje 3 epizode su bile odlične... Usput prva sezona se vraća 21.04.Ghostface wrote:Jel ko gleda ovu seriju, nova je i ima samo 13 epizoda, prva sezona je gotova. Zapravo, sumnjan da to iko prati ode al možda je pogleda bar prvu epizodu. Meni je serija super, mada se stvarno radi o običnoj teen sapunici smještenoj u elitnom društvu, ali eto.
Da, vidija san, sad jedva čekan to i Supernatural, vraćaju se isti tjedan.
-
John_Ryder
-
FilmTV
- elrania
pogledah sad 6 epizoda u komadu i sto sam dalje gledala, postajalo je predvidljivije i ne bas zanimljivo. mozda je cisto zbog zasicenosti, ali nije mi na kraju toliko dobro sjela.
likovi su ok i fino, svaki ima svoju osobnost itd, ali uglavnom su ocekivani i odaju se u samom pocetku.
sve spletke i tracevi mi nisu neki ultimativni uzitak za gledanje tako da seriju dozivih kao cistu, ok razonodu. zenska strana mene simpatiriza prikazanu sminku i elitu, al nije me bas toliko osvojilo da odmah pohrliti za time da odgledam ostale epizode.
kad sam se bacila na scrubs, u 2 dana sam znala odgledati sezonu i ne bi mi dojadilo
nemam naviku davati ocjene, al evo... nategnuti 3/5
likovi su ok i fino, svaki ima svoju osobnost itd, ali uglavnom su ocekivani i odaju se u samom pocetku.
sve spletke i tracevi mi nisu neki ultimativni uzitak za gledanje tako da seriju dozivih kao cistu, ok razonodu. zenska strana mene simpatiriza prikazanu sminku i elitu, al nije me bas toliko osvojilo da odmah pohrliti za time da odgledam ostale epizode.
kad sam se bacila na scrubs, u 2 dana sam znala odgledati sezonu i ne bi mi dojadilo
nemam naviku davati ocjene, al evo... nategnuti 3/5
- Scarface
I evo, sad san odgleda zadnje 3 epizode 2. sezone. Meni je ovo skroz ok i dalje, i kako je i treća otkupljena zanima me kako će se dalje sve odvijat. Ubačen je pri kraju novi lik koji je u zanimljivim odnosima sa Danom i Serenom, i time je postavljena podloga za radnju treće sezone, i svi su sad na koledžu, sve u svemu, jedna čvrsta sedmica za seriju. 7/10
- DEXTER
- Scarface
Meni je serija i dalje odlična, a uskoro izlaze i knjige u izdanju algoritma od kojih je sve počelo, al se serija s vrimenom udaljila od njih, baš poput Dextera i True blood-a. 
- DEXTER