a nova tv me iritira, 43min serija, prepolove ja na 3x komada po 10min reklama
Heroes
- Scarface
Mene je uzbuđenje držalo do prvih par epizoda 3. sezone, kasnije to više nije konstantno nego više periodično. Jebiga, velika, i u biti jedina mana serije je šta nema jasan cilj, u biti imala ga je do 3. sezone, al onda se sve počelo vrtit oko njihovih odnosa i ona sudbinska predodređenost i njihovo anđeosko poslanje koje se nagoviještalo je jednostavno isparilo, ima da uvedo nešto novo u 5. volumeu inače će samo nastavit mlatit praznu slamu i nizat ogromne rupe u serijalu.Cannibalist wrote:evo poceo sam gledat 2. , pa jos uvjek mi je gust
SPOILER
Sad san se sitija da uopće nije bilo potrebno ono sa Sylarom i Nathanom na kraju 4. volumea, zar Clair nema moć vraćanja u život svojom krvlju, pogotovo ako je smrt nedavna, jer je to već učinila Bennetu?!
- A$H
bas to..to sam i ja pomislio i rekoh..koja glupost..Ghostface wrote:Mene je uzbuđenje držalo do prvih par epizoda 3. sezone, kasnije to više nije konstantno nego više periodično. Jebiga, velika, i u biti jedina mana serije je šta nema jasan cilj, u biti imala ga je do 3. sezone, al onda se sve počelo vrtit oko njihovih odnosa i ona sudbinska predodređenost i njihovo anđeosko poslanje koje se nagoviještalo je jednostavno isparilo, ima da uvedo nešto novo u 5. volumeu inače će samo nastavit mlatit praznu slamu i nizat ogromne rupe u serijalu.Cannibalist wrote:evo poceo sam gledat 2. , pa jos uvjek mi je gust
SPOILER
Sad san se sitija da uopće nije bilo potrebno ono sa Sylarom i Nathanom na kraju 4. volumea, zar Clair nema moć vraćanja u život svojom krvlju, pogotovo ako je smrt nedavna, jer je to već učinila Bennetu?!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
ja sam do ovoga dosla jos tokom prve sezone koju nisam mogla sazvakati do krajaA$H wrote:bas to..to sam i ja pomislio i rekoh..koja glupost..Ghostface wrote:Mene je uzbuđenje držalo do prvih par epizoda 3. sezone, kasnije to više nije konstantno nego više periodično. Jebiga, velika, i u biti jedina mana serije je šta nema jasan cilj, u biti imala ga je do 3. sezone, al onda se sve počelo vrtit oko njihovih odnosa i ona sudbinska predodređenost i njihovo anđeosko poslanje koje se nagoviještalo je jednostavno isparilo, ima da uvedo nešto novo u 5. volumeu inače će samo nastavit mlatit praznu slamu i nizat ogromne rupe u serijalu.Cannibalist wrote:evo poceo sam gledat 2. , pa jos uvjek mi je gust
SPOILER
Sad san se sitija da uopće nije bilo potrebno ono sa Sylarom i Nathanom na kraju 4. volumea, zar Clair nema moć vraćanja u život svojom krvlju, pogotovo ako je smrt nedavna, jer je to već učinila Bennetu?!sve mi vise na jetra ide serija..
- john_constantine
meni je prva sezona bila zabavna i uzbudljiva
SPOILER
Naročito trenutak kada Hiro ubode mač u Sylara.
A druga sezona je bila dosta dobra, ali odustao sam od treće sezone jer se pretvorila u sapunicu kao The tribe, sav taj način spajanja nemogućih likova, miješanja budućnosti, uobičajeno uništavanje zemlje, zaboravili su jednu curu iz druge sezone, obrati... ma sav sam se pogubio u tome.
SPOILER
Naročito trenutak kada Hiro ubode mač u Sylara.
A druga sezona je bila dosta dobra, ali odustao sam od treće sezone jer se pretvorila u sapunicu kao The tribe, sav taj način spajanja nemogućih likova, miješanja budućnosti, uobičajeno uništavanje zemlje, zaboravili su jednu curu iz druge sezone, obrati... ma sav sam se pogubio u tome.
Michel puši karu.
- Scarface
T-Bag (Robert Knepper) je novi negativac u Heroesima, zasad jako dobar. Čim je sta Prison Break, nastavija je gnjavit drugu ekipu pa ni njima ne da mira.
Ima darkerski look i zasad mi je najbolji negativac u Heroesima, nakon Lindermana koji je bija odličan, i Adama koji je završija na najgluplji mogući način, i tatice Petrellija koji je bija pun potencijala pa ćorak. I Danko je još tu. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.