Dexter

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Michel

Re: Dexter

Post by Michel » 19 Aug 2025, 19:22

Ovo je jedna od serija kojoj nikada nisam dao pravu priliku kao serijama te ere (Lost, House, 24) i ostale. Tako da dame i gospodo, pripremite se jer vaš omiljeni forumaš počinje gledati Dextera, od samoga početka. Razlog? Pa nova sezona Uskrsnuće ide po ocjenama prema jednoj od najboljih sezona u povijesti televizije tako da sam popušio marketing i krenut ću od prve sezone. :kokicarenje:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 19 Aug 2025, 21:01

Dexter - odlična prva epizoda, odlična. Svidjelo mi se dosta toga od uvoda iz kojeg brzo shvaćamo što i tko je Dexter Morgan do ostalih likova. Dexterove misli su super za pratiti, baš daju neku posebnu notu seriji. Vidim da ćemo i istražiti njegovo djetinjstvo malo pomalo. Zanimljivo je i da su stavili odmah big bad villaina s kojim će se Dexter igrati i izmjeriti čiji je veći to jest ukrstit će mačeve. Dexter je zlikovac, ali nije na klasičan način. I ona njegova šefica je mljaaaac :ANAL: 9/10

Michel

Post by Michel » 19 Aug 2025, 23:39

Crocodile - igra mačke i miša se nastavlja između Dextera i ubojice. Bila je dobra ona scena sa noktima u ledu. Onaj crni detektiv koji ne voli Dextera ima svoju mini priču u ovoj epizodi. Glavna šefica Maria baš i ne voli Deb. Samo mi je malo smiješno kako Dexter nailazi na neke likove kao glavni narko diler Guerrero gdje god Dexter izađe, ovaj je tamo. 8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Aug 2025, 23:55

Fala kurcu da si progledao i počeo gledat ovo remek djelo
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Aug 2025, 00:40

Jesi ti sve pogledao?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Aug 2025, 00:53

Michel wrote:
20 Aug 2025, 00:40
Jesi ti sve pogledao?
Yes.Čekm resurection epizodu po epizodu :supz:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 20 Aug 2025, 01:32

:partyman:

Popping Cherry - u ovoj epizodi dosta bilo prošlosti i vidjeli smo prvo ubojstvo Dextera. Njegova sestra me počela živcirati otkad je promovirana i odjednom tako brzo gura svuda nos. Neka se malo smiri jer će ovako biti uvjerljivo najiritantniji lik. Ice trucker killer se opet pojavio, a onom detektivu crncu Doakesu smjestili malo njegovi. Bit će zanimljivo njega pratiti i hoće li preživjeti prvu sezonu pošto mu sad narko lord lovi glavu. Nisam dosad spominjao Ritu, ali zanimljiv odnos imaju on i Dexter, ali i njezina djeca s njim. Dexter stvarno dobro glumi, ali to je do glumca jer ipak on ima emocije pa može to odglumiti. 8.5/10

Michel

Post by Michel » 20 Aug 2025, 19:46

Let's Give the Boy a Hand - niz mini story arcova ovu epizodu. Rita i pas, Maria i majka od onog otetog pa Doakes i Guerrero, Angel i njegov žena te prsten koji želi uzeti i Dexter i Ice trucker killer imaju svoj indirektni dvoboj. I Deb na kraju sve pokupi pohvale radi Dextera, a nitko ništa ne skuži. Realno, serija je dosta nerealna ako ćemo iskreno no jedna je od onih serija kojoj oprostiš sve te nerealnosti. Opustiš se i uživaš. 8.7/10

Michel

Post by Michel » 20 Aug 2025, 20:53

Love American Style - Angel i Dexter su mi tako super zajedno, šteta što ga Dexter ne smatra prijateljem iako se pretvara tako. Epizoda inače o Dexteru i kako shvatiti žene :zubifale: i Deb je napravila lijepu gestu za otetog. 8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Aug 2025, 22:06

jel sad vidiš kako je serija dobra? a ti mene prozivao homoseksualcem :oops:

Image
Image

Michel

Post by Michel » 21 Aug 2025, 00:02

Nisam te nigdje prozvao tako :wink:

Return to Sender - najbolja epizoda dosad napeta od početka do kraja koja se direktno nastavlja na kraj pete kada je Dexter bacio tijela u ocean, a ludi Ice trucker killer to tijelo izvadio iz dubine oceana i postavio mu da kolege Dextera istražuju. Mislim, ovo je toliko nerealno ali stvarno kad malo bolje razmislimo. Doslovno ovaj ide duboko u ocean izvaditi tijelo. Pa kako jebote hahaha i to solo i onda skroz tamo gdje je Dexter ubio i namjesti mu. Cijelo vrijeme namještanja, sve savršeno bude. Samo malo da se požalim na to jer je nevjerojatno nerealna serija, ali usprkos tome kao što sam rekao sve funkcionira jer je jedna od takvih serija. U ovoj epizodi smo po prvi puta vidjeli kako se Dexter nosi pod pritiskom i bome ga je Ice truck killer raspizdio. Dexter se usrao hahahah, ali se na kraju snašao. I Deb pa ne shvaćam kakva kučka da se tako ljuti na Dextera. Pa zbog njega je tu gdje je i sad se ljuti jer se ne slaže s njim i dokazao je da je u pravu naravno zato što je namjestio sve, ali opet ako je dokazano ona to ne zna što je bilo tako da mora prihvatiti. A Doakes ne znam što s njim, nekakav though guy valjda odrastao bez oca, ali lijepo je vidjeti tu stranu njegove obitelji. Ima on ljudskost, samo to treba probiti. 9.2/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Aug 2025, 00:27

Michel wrote:
03 Apr 2025, 22:03
Serija stvorena za gay ljude poput Pramenka :wink:
Vidiš da jesi :|

Image
Image

Michel

Post by Michel » 21 Aug 2025, 00:57

Pa i nisam te nazvao homoseksualcem već gayem. Velika razlika :P

Circle of Friends - epizoda u kojoj se ulovilo dvoje ubojice, ali odmah sam znao da onaj nije Ice truck killer. ICK je po meni onaj doktor, on i izgleda kao jebeni ubojica i sad se zbario sa Deb tako da mora biti on. Odlična epizoda. 9/10

Michel

Post by Michel » 21 Aug 2025, 02:10

Shrink Wrap - i pogodio sam ubojicu, baš ima creepy vibe. Higlight epizode mi je definitivno bio Dexter i njegov psihijatar. Odlični razgovori između njih dvoje, i probio je malo Dextera i napokon je pojebao Ritu, baš su imali senzualni i vrući seks. A tek scena kad je Dexter priznao psihijatru da je serijski ubojica, pomalo komično ispalo. 8.8/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 21 Aug 2025, 02:58

Michel wrote:
21 Aug 2025, 02:10
Shrink Wrap - i pogodio sam ubojicu, baš ima creepy vibe. Higlight epizode mi je definitivno bio Dexter i njegov psihijatar. Odlični razgovori između njih dvoje, i probio je malo Dextera i napokon je pojebao Ritu, baš su imali senzualni i vrući seks. A tek scena kad je Dexter priznao psihijatru da je serijski ubojica, pomalo komično ispalo. 8.8/10
Baš je bio vrući seks :P

Image
Image

Post Reply