Dexter
- Scarface
Re: Dexter
6. epizoda 6. sezone- SAVRŠENSTVO!!! Nastavi li se ovako, ovo bi lako mogla bit najbolja sezona iza 2., čak bolja i od 4. Pogledajte samo promo 7. epizode i
SpoilerShow
Jonaha ka ubojicu. Još tome dodaš i Briana ka mračnog duha i ovo je jednostavno genijalno!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
Scarface wrote:6. epizoda 6. sezone- SAVRŠENSTVO!!! Nastavi li se ovako, ovo bi lako mogla bit najbolja sezona iza 2., čak bolja i od 4. Pogledajte samo promo 7. epizode iSpoilerShowJonaha ka ubojicu. Još tome dodaš i Briana ka mračnog duha i ovo je jednostavno genijalno!!!
SpoilerShow
čekaj... jonah - arthurov sin? 
- Scarface
Aha. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
opa!
moram večeras pogledati, obavezno!
moram večeras pogledati, obavezno!
-
olio
s06e06
Kako dobro !!
A tek promo 07. epizode
Ova sezona rastura
Kako dobro !!
A tek promo 07. epizode
Ova sezona rastura
- Wendigo
yep. odlična je 6. epizoda, a bome i sezona. 
svršetak rastura.
svršetak rastura.
SpoilerShow
kad izgubi kontrolu i utopi onog latinosa, onako u afektu, nepromišljeno i totalno ne dexterovski i umjesto glasa razuma (harrya) mu se ukaže brian. zakon! 
- Aryx
dobra sezona za sada, makar nije ni do koljena 4. sezoni. Ta je bila jedna od najboljih sezona opcenito serija koje sam gledao. 
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
meni je druga daleko najbolja. četvrta odmah nakon nje.Aryx wrote:dobra sezona za sada, makar nije ni do koljena 4. sezoni. Ta je bila jedna od najboljih sezona opcenito serija koje sam gledao.
- Scarface
Da, i meni je 2. TOP, al ako ova nastavi kako triba i ako na kraju budu imali muda napravit šta tribaju (a svi znamo na šta mislin) ovo bi lako moglo nadjačat 4. I negativac je posta jako zanimljiv (ima ono nešto), iako je Lithgow glumčina kojoj nema ravna.
- callac
Scarface wrote:6. epizoda 6. sezone- SAVRŠENSTVO!!! Nastavi li se ovako, ovo bi lako mogla bit najbolja sezona iza 2., čak bolja i od 4. Pogledajte samo promo 7. epizode iSpoilerShowJonaha ka ubojicu. Još tome dodaš i Briana ka mračnog duha i ovo je jednostavno genijalno!!!
stvarno predobra epizoda!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
- Scarface
Nažalost, to san i očekiva. I istina je da je serija jendostavno izgubila onaj svoj mojo kojeg je zapravo istinski imala samo u prve dvije sezone. Treća je bila samo solidna, četvrta uskrsnuće poput feniksa iz pepela, ali peta je smeće neviđeno. Ova sada je na momente fenomenalna, na momente jako loša. Sve u svemu, tužno ali realno je za očekivat da će serija svoj kraj dočekat ka i Supernatural (i milijun drugih uspješnica) - samo ka blijeda verzija onog šta je na početku bila. Zato mi je Breaking Bad zakon, oni su odredili da će serija završit tada i tada i mogu im ga lipo svi polizat od korijena do vrha. Jer se ne radi zbog ogromne zarade.
- Scarface
Čak dva preokreta u 9. epizodi:
Ova sezona je stvarno koktel svega i svačega, al za razliku od 5., to itekako funkcionira.
SpoilerShow
Onaj s Gellarom je bija stvarno predvidljiv (iako je odlično odrađen), al onaj drugi s Louisom baš i ne, iako mi je lik bija sumnjiv, plus šta je ona ruka morala imat veći značaj u ovoj sezoni.
Ova sezona je stvarno koktel svega i svačega, al za razliku od 5., to itekako funkcionira.