Dexter
- Wendigo
Re: Dexter
olio wrote:Ja sam prezadovoljan prvom epizodom
uuu, nisam znao da je već izašla.
skidam!
- Wendigo
maaan! predobra prva epizoda!
imam feeling da će ova sezona rasturiti!
imam feeling da će ova sezona rasturiti!
- Scarface
Da, dobra je, al nije više to to. Iman osjećaj da se radi o rebootu serije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
meni ne djeluje tako, više mi je start 5. sezone smrdio na reboot.Scarface wrote:Da, dobra je, al nije više to to. Iman osjećaj da se radi o rebootu serije.
ovo mi je baš super sjelo. iskreno, puno puno bolje nego što sam očekivao.
- Scarface
Ma da, zapravo je cila 5. sezona i kriva šta mi sve ovo izgleda resetirano i nalikuje više 1. sezoni nego poodmakloj radnji u kojoj je lik debelo evoluira. Negativci i novi likovi mi se jako sviđaju, i nadan se da će ovo ić u sve boljem smjeru, pogotovo šta je tu novi showrunner, koji se iskaza i na Romeu. Eto, uživit ću se maksimalno i očekivat kvalitetu barem na razini 3. sezone.Wendigo wrote:meni ne djeluje tako, više mi je start 5. sezone smrdio na reboot.Scarface wrote:Da, dobra je, al nije više to to. Iman osjećaj da se radi o rebootu serije.
ovo mi je baš super sjelo. iskreno, puno puno bolje nego što sam očekivao.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
zar nitko osim olia, ghosta i mene još nije pogledao prvu epizodu?
gledajte, komentirajte...
gledajte, komentirajte...
- Josef K
Meni je dobra epizoda, ali nema ništa posebno da ističem tu
Osim da volim Debru još više nego Dextera
Meni je svaka sezona do sad odlična, osim treče usred koje sam imao pauzu valjda pola godine.
Osim da volim Debru još više nego Dextera
Meni je svaka sezona do sad odlična, osim treče usred koje sam imao pauzu valjda pola godine.
- callac
Prva ep. tak-tak, ništa spektakularno, dobra, ali vjerujem da treba vremena da se zakuha jer kao što je napomenuto, ovo kao da su napravili rez i ajmo sad jovonanovo. Sve se promjenilo, još u zadnjoj sezoni je postojao trag Rite i "starog" Dextera, sve mi je drugačije, samo ne znam dal bolje drugačije 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Fräulein Unbekann
Ja sneki dan prvit put gledala Dextera, ne znam koja epizoda, al cini mi se zanimljivo 
- Scarface
Ajmo, oću vaše mišljenje o teoriji Gellar/Travis:
SpoilerShow
je li Gellar Travisu isto šta i Harry Dexteru, dakle samo frakcija uma i zapravo lik kojeg je Travis ubija prije 3 godine, ili su obojica stvarni? Ja san za to da je Gellar nestvaran, jer je previše tragova koji upućuju na to da je Gellar samo dio Travisove imaginacije (niko sa strane ne pokazuje znakove obaziranja na njega, samoozljeđivanje itd).
- Wendigo
vidiš, nisam uopće razmišljao o tome, ali good point. sad si mi stavio bubu u uho. 
i da.. odlična 3. epizoda, zadnja scena (i najava za sljedeću epidzodu) je baš ono, jebeno efektna!
sezona za sada mnogo obećava, nadam se da neće krenuti lošim vodama.
i da.. odlična 3. epizoda, zadnja scena (i najava za sljedeću epidzodu) je baš ono, jebeno efektna!
sezona za sada mnogo obećava, nadam se da neće krenuti lošim vodama.