Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
-
Wendigo
da jebiga, znam...
iskreno, drago mi je da ih bombardiraju lošim kritikama pošto im je lova toliko bitnija od fanova i same kvalitete njihove odlične/mega uspješne hit serije.
ne kažem da ne treba dobro zaraditi (dapače) i da novac ne miriše lijepo, neću sad tu glumatati i biti hipokrit, ali ovo je za mene totalno cheap i pederski marektinški trik.

-
filmofil
-
hmm, da, dosta traljavo finale, ali cijelo vrijeme sam imao osjećaj da ova sezona ni neće završiti spektakularno pa nisam ostao previše razočaran kao većina...scena na brodu s lumen i dexterom mi je bila nekako katarzična i oslobađajuća, kad lumen kaže it's a fucking miracle we made it pa me malo udarila nostalgija i prošle su mi glavom sve prijašnje sezone dextera u kojima je prošao kroz sito i rešeto te se oblikovao u ovo što je sada...super je i onaj skroz zadnji kadar u epizodi
sada definitivno moraju u 6. sezoni napraviti nekakav breakthrough i odvesti seriju na višu razinu...tako je i 3. sezona bila malo ispod prosjeka serije pa su nas šokirali 4. sezonom
This is the Zodiac speaking.
-
Scarface
filmofil wrote:hmm, da, dosta traljavo finale, ali cijelo vrijeme sam imao osjećaj da ova sezona ni neće završiti spektakularno pa nisam ostao previše razočaran kao većina...scena na brodu s lumen i dexterom mi je bila nekako katarzična i oslobađajuća, kad lumen kaže it's a fucking miracle we made it pa me malo udarila nostalgija i prošle su mi glavom sve prijašnje sezone dextera u kojima je prošao kroz sito i rešeto te se oblikovao u ovo što je sada...super je i onaj skroz zadnji kadar u epizodi
sada definitivno moraju u 6. sezoni napraviti nekakav breakthrough i odvesti seriju na višu razinu...
tako je i 3. sezona bila malo ispod prosjeka serije pa su nas šokirali 4. sezonom
Da, ali ovo nije MALO ispod prosjeka, već fakin PUNO. I zapravo, osobno mi je 3. bila super, nakon savršene 2. moralo je doć nešto inferiornije, ali ovo je jebena sramota i uvreda fanovima, a sve zbog novaca. Naziv je triba bit BIG ONE i onda je preimenovan u zadnji čas, šta misliš zašto? Jer je potvrđena 6. sezona pa i mogućnost 7. te su sigurno već imali snimljen kraj kad ga Deb otkrije ali je u zadnji čas to prominjeno i uvaljeno ovakvo kukavičko smeće, da bi mogli mlatit praznu slamu u ciloj sezoni. Ova sezona je loša zato šta je MORALA bit spektakularna, MORALA je ponudit adrenalinsko pumpu lova na Dexa i otkriće, nakon 5 jebenih sezona to mora bit tako, a oni su se umisto toga odlučili za neki lame character development bez nekih većih promjena u okolini, pa ni nutrini, osim samog Dexija (čija mi je evolucija itekako ok, al ne na ovaj način).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
nisam znao da je promjenjen naziv, tj meni je pisalo big one na početku epizode

ali da, slažem se da je to tako trebalo završiti i sve je upućivalo na to i onda rastegnu to bezveze kao da gledamo neku lošu sapunicu, ali sam to nekako probavio i prihvatio...5. sezona će u lagani zaborav, ali kao što rekoh, očekujem od 6. da bude labuđi pjev ove serije i da se sve završi sa stilom
This is the Zodiac speaking.
-
callac
Iskreno, nisam očekivala da će se otkriti istina o Dexteru pa me nije imalo šta niti razočarati.. pa da je serijal ovako i završio, meni bi bilo logičnije nego da se u novoj sezoni opet počne naslućivati neki veliki revelation jer mi nema smisla..poanta sezone jest jedna od zadnjih dexterovih rečenica
da ništa nije zapisano u kamenu što znači da se možda i on uspije promjeniti, debra je prekršila svoje pravilo, lumen se oslobodila potrebe za ubijanjem jer je osvetila sebe i ostale cure, dexter je pomogao quinu...nekako je sve kako treba biti, a to što mi svo vrijeme navijamo za dextera i sada očekujemo da ga otkriju je licemjerno od nas
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
Scarface
Nije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Jane Doe
callac wrote:Iskreno, nisam očekivala da će se otkriti istina o Dexteru pa me nije imalo šta niti razočarati.. pa da je serijal ovako i završio, meni bi bilo logičnije nego da se u novoj sezoni opet počne naslućivati neki veliki revelation jer mi nema smisla..poanta sezone jest jedna od zadnjih dexterovih rečenica
da ništa nije zapisano u kamenu što znači da se možda i on uspije promjeniti, debra je prekršila svoje pravilo, lumen se oslobodila potrebe za ubijanjem jer je osvetila sebe i ostale cure, dexter je pomogao quinu...nekako je sve kako treba biti, a to što mi svo vrijeme navijamo za dextera i sada očekujemo da ga otkriju je licemjerno od nas
moram se složit s tobom, a ovo napisano u spoileru me je sigurno još dodatno potaknulo da si skinem tu cijelu sezonu i odgledam (ma, i onako bi, samo sam čekala da završi pa da mogu odgledat u komadu ko čoek, ali ovo tvoje viđenje te sezone mi se baš sviđa, mislim da bi i moje moglo lako bit tu negdje)
a isto tako, ne očekujem, a i nikad nisam, da Će Dextera otkrit, pa mi je drago što i nisu.

-
Wendigo
jej! ovo se čeka, makar me 5. sezona blago razočarala.
-
Josef K
Ja tek sad gledam petu sezonu i nije mi jasno šta je vas tolko razočaralo.
Istina tek sam na pola, ali meni je sve do sad savršeno.
-
Scarface
Ppročitaj moj gornji post pa ćeš vidit zašto.
-
Josef K
Ma pročitao sam sve.
Meni je svejedno ovo odlično zasad. Možda čak i najbolje nakon 4. sezone.
-
Scarface
A jbg, poštujen tvoje mišljenje, al ga ne mogu razumit.
-
elrania
sinoć sam pogledala svoju prvu cijelu epizodu dextera, naletila na tvu na neku random, ne znam ni iz koje sezone ni niš, no svidjelo mi se i skinula se prva sezona.
sada sam pogledala 2 epizode i budem još dvije prije spavanja, jer me ovo ostavilo izuzetno zadovoljnom.
vjerujem da me najviše za to daljnje gledanje privukla dexterova ličnost, a i odnos koji ima s djevojkom.
edit: 7. epizoda gotova i taman sam skužila tko je tko zapravo i tko je onaj kog se traži pa sad do kraja samo gledam kako će sve ispasti.
zabavno mi je, ali nemam baš onu žar da jedva čekam što bude dalje, no lijepo popuni vrijeme.